θέλουμε pics.
Printable View
re den yparxei h mera leme, trakare kai o delikaris
ωραία ήταν σήμερα στην εφορία που πήγα να κάνω έναρξη. έγινε ένα λάθος στην ημερομηνία και πήρα πρόστιμο, η τύπισα στο γραφείο είναι από τα άτομα που ψάχνουν ευκαιρία να θυμώσουν και έχουν τέτοια συμπεριφορά που ικετεύει για καυγά και μετά παραληρούν για 3-4 λεπτά και συνεχίζουνε να μιλάνε παρόλο που το θέμα έχει λήξει και ήταν μεγάλη ΚΑΡΙΟΛΑ, ΣΚΡΟΦΑ, ΣΚΥΛΑ, ΧΙΛΙΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΥΝΕ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ, αλλά είναι πολύ όμορφη και μ' άρεσε και δε μπορώ να θυμώσω μαζί της :)
τελικά το πρόστιμο δε μου το έδωσε και το λάθος το διόρθωσε επειδή ήμουν λέει καλό παιδί :)
φταίει που δε φωνάζω ποτέ και είμαι πάντα ήρεμος και δε μαλώνω και καθόμουν απλά ήσυχα-ήσυχα και την άκουγα που παραληρούσε και της είπα και ευχαριστώ στο τέλος παρόλο που συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ άσχημα χωρίς να κάνω τίποτα.
:) σε αυτήν θα πηγαίνω :)
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΣ,ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ
Ρε μη βλαστημάτε θα σας κάνω ignore.
http://www.ouzoland.gr/files/100_1154_m.jpg
ξέρω ξέρω. προβλέψιμος :P
Όσο και να προσπαθείς να μας σπάσεις τα @@, δε μπορείς- δε μπορείς κωλόκαιρε να πας να γαμηθείς!
Από τη μέρα που ήρθα ελλάδα σχεδόν καθημερινά βρέχει. Η αλήθεια είναι πως εμένα μου τα έχει σπάσει λίγο :razz:
πίσω στη χώρα σου ρε αλβανιάρη
Κανόνισε ν' αρρωστήσεις.
wemaim gamawtos.
Θα φταρνιζομαι στα μουτρα σας.
brajei gamhsa simpanata paoli.
πάω για μπάνιο με το hangover της δεκαετίας
my brains is hanging upside down