σε τοιχο μιλαω ρε μορμ? :P το προβλημα δεν ειναι να τρεξω firefox, τα βαλαμε αυτα, το θεμα ειναι να ξερω οτι μπορω να κανω install οτι θελω χωρις να ζητησω την αδεια καποιου.
Printable View
σε τοιχο μιλαω ρε μορμ? :P το προβλημα δεν ειναι να τρεξω firefox, τα βαλαμε αυτα, το θεμα ειναι να ξερω οτι μπορω να κανω install οτι θελω χωρις να ζητησω την αδεια καποιου.
Για Marillionς και γενικά προβληματισμένους-με-Wii τυπάδες
http://www.eurogamer.net/articles/th...puzzle-article
== Εάν το IT σου αφήνει να κάνεις install ό,τι θέλεις, είναι για μπουνιές.
πφφ dualboot με windows 7 θα κανω και ζμπουτσαμ. το IT με αφηνει να κανω install αλλα πρεπει να τους πω: "ε, θελω να μου κανεις install αυτο" και θα μπει απο remote να το κανει. μου βαλαν ολα τα browser, gimp, skype και messenger (τα 2 τελευταια για προσωπικη χρηση, δεν περνανε το δικτυο της εταιριας).
το θεμα ειναι οτι μεχρι και upgrade το itunes να θελω να κανω πρεπει να τους πω να μου το κανουν ή για να κανω install addon του firefox.
wtb ελευθερια . :|
Spoiler
Ε ναι, αλλα σιγά μην παίζει ονλάιν που είναι όλo το ζουμί :/
δοκίμασε ένα Linux live cd με τίτλο ophcrack (αν θυμάμαι καλά). Το χα χρησιμοποιήσει σε XP και δούλεψε τέλεια. Σου βγάζει όλα τα accounts που υπάρχουν στο λειτουργικό μαζί και τα passwords. Πιστεύω κυλοφορεί ακόμα εκτός αν το σουτάρανε, πριν καμιά 3ετία το χα δοκιμάσει.
Καλά αυτό που είπε ο Μπιζάριος είναι λολ.
τι λωλαρεις μωρη, με τον πονο μου παιζεις? :P
Μιας που τα λετε για Φωτιαλεπου, πολλες φορες, ενω εχω ανοιχτα 4-5 ταμπς, οχι παραπανω, το Firefox, αποφασιζει οτι ειναι καλο να καταναλωνει 95-100% της CPU. στο ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ που εψαξα, ειδα οτι προτεινουν λυσεις του στυλ "απενεργοποιησε καποια addons του Firefox" αλλα δε με ικανοποιησε. αλλες ιδεες?
ναι, εχω ενα PIII στα 3,2 GHz και 1,5 (!) GB Ram DDR.