πλάκα θα'χει.
Printable View
πλάκα θα'χει.
Το αμερικανικό όνειρο του Νίκου Κουνενάκη σε πρώτη προβολή στο SPORT24! Ο Έλληνας αμυντικός προβάρει τη φανέλα της… Ρεάλ του Σολτ Λέικ και αποκαλύπτει στο SPORT24 τις θετικές εντυπώσεις του από την ομάδα, τις σπουδές στην ψυχολογία που θέλει να ολοκληρώσει και την λύπη του για την κατάσταση στον ΟΦΗ.
:dfinger: kounenakis eisai!
τι εγινε ακομα να κλεισει ο κλεισμενος καλστρομ?
τεσπα
ΘΕΛΩ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ :pink: ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ το αποφασισα..8)
καλα πρωτοι θα βγειτε λογικα με τον ενα η με τον αλλο τροπο!! αλλα εχετε Ζαιρι!!
ανανεωσε ο κοκκαλης ...δεν εχετε αναγκη απο μεταγραφες
λενε οτι παιρνουμε Μαρεσκα και Αλτιντορ, αλλα περιμενω εναγωνιως καποιον απ τους χρηστες-οικονομικους αναλυτες να δω εαν μπορουν να γινουν οι μεταγραφες η οχι.
χρωσταμε γαμω την αρτεμιδα!!!
Έναν δανεικό και τον άλλον με 1 εκ, οι συνολικοί μισθοί είναι ακόμα χαμηλότεροι από πέρυσι, ενώ απ'ότι λένε οι δημοσιογράφοι θα γίνει ακόμα μεταγραφή ενός αριστερού χαφ και τέλος. Προφανώς και χρωστάει βασικά, έχει κάνει προείσπραξη τηλεοπτικών και κάτι άλλο που ξεχνάω (...) για 2 χρόνια. Αλλά έτσι κι αλλιώς ας δούμε τι θα γίνει με το ch.l πρώτα.
Για τον Άλτιντορ έχει κανείς γνώμη; Μαρέσκα καλή μεταγραφή πάντως σε σχέση με κάτι Τετέιηδες νομίζω
εχει διαφορα το χρωσταει τελικα με το "η μεταγραφη του Ντιογο δεν επρεπε να γινει" (τυχαιο σχολιο) αλλα τελικα μπορει να ηταν και χαβαλες και να μην το επιασα εγω, στην οποια περιπτωση ζητω σαφως σορρυ.
καλυτερα να βαλει κανα φραγκο στην hol μπας και στρωσουν οι γραμμες
Σε ότι αφορά τον Μαρκ Γκονζάλεζ παραμένει δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, διότι δεν επείγεται για τη συγκεκριμένη θέση ο Κετσπάγια.
Δεν επείγεται ο βλάκας. Είναι κομπλέ από τα αριστερά.
Τα ενδεχόμενα είναι 2 :
α) έχει στο μυαλό του μια σούπερ απίστευτη πρωτοποριακή εκδοχή του 4-4-2 που κανείς δεν έχει σκεφτεί στο παρελθόν και θα κάνει πάταγο
β) είναι καραγκιόζης
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι το πρώτο!!
Για Μαρέσκα, Άλτιντορ ουδέν σχόλιο, δε τους έχω παρακολουθήσει σαν παίχτες, μη καταλήξουμε όμως σαν την ΑΕΚΑΡΑ να παρακαλάμε να έρθει ο Λεονάρντο και ο Σεϊταρίδης και ο Ουγκαγκάγκου ε.
an psaxtete oikonomologous, analytes etc exoume pollous kai egkritous me polyeth empeiria
ωραίος ο μαρέσκα, για τον άλλον δεν έχω ιδέα. αλλα ΟΚ, όσο κι αν αγαπώ ζαϊρί (για πάντα στον Αστέρα), αριστερά ψάχνουμε ρε ηλίθιοι, σοβαρευτείτε.
Θα παιξει το φαντασμα του Τζολε.