what_have_i_done.gif
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα. Δεν είμαι troll, δεν είμαι τόσο έξυπνος. Τα ερωτικά, ηλικιακά και αυτά τα έβαλα για να μείνω στο fml πνεύμα του thread, δεν έχω θέματα η κόμπλεξ με την "κατάσταση" μου, δεν ήθελα να δώσω αυτήν την εντύπωση. Χιούμορ και αυτοειρωνεία δεν μου λείπουν. :)
Οταν είπα ότι δεν κάναμε sex εννοούσα μόνο την πράξη. Προκαταρκτικά, oral, και αμοιβαίο masturbation δεν έλειψαν. Τώρα γιατί έλειψε το sex? Πιστεύω για τον συνδυασμό των εξής δυο: πρώτον ήμασταν virgin records(tm) και δεύτερον μένουμε ακόμα με τους δικούς μας. Στο σπίτι της το είχαν έθιμο να κοιμούνται με τις πόρτες ανοιχτές (και αν κλείναν δεν υπήρχαν κλειδιά) και οι τοίχοι ήταν λεπτοί. Και οι γονείς δεν βγαίναν ποτέ το βράδυ! Εγώ δεν είμαι ακριβώς με τους δικούς μου αλλά έχω συγγενείς μπαστακομένους. Έπειτα: λόγο υποχρεώσεων βλεπόμασταν συνήθως σαββατοκύριακο. Στην αρχή είχε κάποια γυναικολογικά προβλήματα που διήρκεσαν κάποιους μήνες. Ταξίδια λόγο οικονομικών δεν κάναμε πολλά. Καλοκαίρι θάλασσα πάλι σε σπίτι με συγγενείς. Γενικά αυτή ψιλοφοβόταν. Ευκαιρίες υπήρξαν αλλά μια menstruation, μια κάποια αρρώστια, μια δεν ήμασταν σε mood, μια και εγώ λόγο απειρίας δεν μπορούσα να την πιάσω και να την βάλω κάτω, και στο τέλος γίνεται συνήθεια. Ναι, αν μου το λέγανε πάντως δεν θα το πίστευα.
Κατά τα άλλα ήταν μια κανονική σχέση με ups and downs.
Γυρνώντας στο κύριο λόγο που πόσταρα, τον χωρισμό, μπορώ να πω ότι την παλεύω. Η μόνη μαλακία είναι ότι το μυαλό έχει κολλήσει: ξυπνάω το πρωί και κάνω να πιάσω το κινητό να την πάρω, έρχεται μήνυμα και νομίζω ότι είναι αυτή, γενικά δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει. Πάντως με τις απαντήσεις με καλύψατε. Λίγο πολύ αυτά που ήξερα, ίσως ήθελα μόνο να "ξεσκάσω".
Fun fact: Όταν τα φτιάξαμε, αρχές 2010, αγόρασα durex των 12 με ημερ. λήξ. 11/2013. Με πονηρό ύφος της είπα "σιγά να μην φτάσουνε". E, τον προηγούμενο Νοέμβριο τα πέταξα άθιχτα... Και πήρα καινούργια.
http://www.electricrequiem.com/forum...es/touched.gif