Eυχαριστω μπαναγιτσα μου. Με τα αγορια τα ειπαμε ηδη, και παλι thanks! :))
Printable View
Eυχαριστω μπαναγιτσα μου. Με τα αγορια τα ειπαμε ηδη, και παλι thanks! :))
Είμαι με τη γιαγιά μου στην αυλή ενός σπιτιού (στο καπανδρίτι, βτγ) που έχω να πάω καμιά δεκαετία και αράζουμε. Ξαφνικά, έρχεται με μεγάλη μεγάλη ταχύτητα ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο το οποίο σε μερικά δευτερόλεπτα καλύπτει όλο τον ουρανό. Σύντομα το σύννεφο κινείται με τέτοια ταχύτητα που φαίνεται ότι είναι καπνός από τα καύσιμα ενός πολεμικού αεροπλάνου β' παγκοσμίου εποχής, το οποίο σύντομα ξεπροβάλλει. Το γαμημένο αεροπλάνο είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει ΟΛΟ τον ορίζοντα, από πάνω ως κάτω αριστερά ως δεξιά. Σαν αστρόπλοιο φάση. Κάποια στιγμή, ακούγεται ο θόρυβος ενός πυροβολισμού, και βλέπω μία οβίδα κανονιού (!!!) να έρχεται από το αεροπλάνο και να σκάει στα πέντε μέτρα από το σπίτι χωρίς να κάνει θόρυβο... εκείνη τη στιγμή λέω "ωχ, πάει, την γαμήσαμε". Έπειτα από λίγο έρχεται ένας πύραυλος τηλεκατευθυνόμενος ο οποίος έχει στόχο την μάπα μου, και καθώς σκέφτομαι "πάει, αυτό ήτανε, έχε γεια κόσμε" σκάνε τίτλοι και ομιλία εκφωνητή από το πουθενά, σε φάση ότι όλο αυτό είναι διαφήμιση, με ατάκα την οποία ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, αλλά κάτι με ασφάλειες ζωής είχε να κάνει. Καθώς μισοξυπνάω σκέφτομαι "καλή φάση ρε φίλε, αλλά η διαφήμιση όντως υπάρχει?" και μετά ονειρεύομαι να βρίσκω σχετικό βίντεο στο γιουτούμπ που δείχνει κάτι τύπους να έχουν κρακάρει το engine του 3d κόσμου το οποίο χρησιμοποίησαν και να βολτάρουν απάνω του σε φάση ονλάιν rpg. Γουότ δε φακ.
Κοψτε το Λοστ ρε μλκς αν σας χαλαει!!! Μεσα στις ημερες του Πασχα ειδα δυο ονειρα με διαφορα μιας ωρας, καθως εκανα διαλειμμα απο τον υπνο να παω για κατουρημα και ειχαν και τα δυο θεμα την παλαι ποτε πρωην μου, το οποιο με ξενερωσε απολυτα, και το εκλαμβανω μονο ως καταλοιπα του υποσυνειδητου, ισως και αποτελεσμα του οτι οτι ποτε δεν εφαγε το βρισιμο που αξιζε. Που λετε, στο ενα τα ειχαμε ξαναβρει και αυτη ελιωνε για την παρτη μου και μου ζητουσε συγνωμη και μαλακιες και εγω της ελεγα οτι δεν μπορω να την αγαπησω οπως παλια, και στο αλλο ετρωγα εγω το φτυσιμο, διχασμενο εντελως.
Πθογκον, ωραιο ονειρο χωρις πλακα.
εγω ειδα προχτες οτι μου στειλαν στο σπιτι ενα δεμα που ειχε μεσα μια βιντεοκασσετα, οπου εδειχνε πλανα απο παραθυρο την κυρια Ομπαμα να επιδιδεται σε πραξη πεολειχιας στο Πλανηταρχη και αρχισαν κατι τηλεφωνα οτι ξεραν τι εχω στην κατοχη μου και κυνηγητο, αλλα τα γενικα τα θυμαμαι αμυδρα!!
Ψωλαρας ο Μπαρακ!
ήμουν λέει ξανά στρατό, πήγα ένα μήνα αφού απολύθηκα γιατί έπρεπε να κάνω άλλες 40 μέρες μέσα. Και ενώ ένιωθα σκατά, είδα μια γνωστή μου που ήταν κι αυτή εκεί, αλλά αυτή είχε μόνο 10 μέρες ακόμα. και όλες τις συζητήσεις τις έβλεπα με υπότιτλους.
θέλω ψυχανάλυση.
Καλό γκομενάκι? :-P
Εγώ δεν ξέρω τι έβλεπα στον ύπνο μου χτες.. Οτι ευχάριστο κι αν έβλεπα πάντως, διακόπηκε βάναυσα απο την πιο επώδυνη καταραμένη κράμπα στη γάμπα που έχω βιώσει ποτέ. Να κλαίω, να παραμιλάω, να χτυπιέμαι, να τεντώνω δάχτυλα και η πουτάνα να μην σταματά.. Τελικά σε κάποια φάση κοπάζει κάπως και μένω παγωμένη προσέχωντας να μην κουνήσω το πόδι μου και ξαναρχίσει, κι εκεί που αρχίζω και χαλαρώνω.. ΜΠΑΜ! Δεύτερος γύρος, ακόμα πιο επώδυνος. Ε εκεί άρχισα να φωνάζω κανονικά και νόμιζα πως θα λιποθυμήσω απ'τον πόνο..
Φυσικά δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ και τώρα κουτσαίνω.. :|
αχαχαχ μου χει τυχει και μενα να με πιασει κραμπα την ωρα που κοιμαμαι, γερη κιολας.
δεν εχω ξαναπερασει ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ απ την απολυτη ηρεμια στον απολυτο πανικο, χαχαχα.
:-(
εδω που τα λεμε, δικιο εχεις, χαλια ηταν, αλλα τωρα που το θυμαμαι γελαω. μολις βγαινεις απ τον υπνο και εχεις ενα τεραστιο WTF σ ολο σου το ειναι.
Egw exw pa8ei afto to pragma,oxi epeidh eida oneiro kai kounh8hka.Epa8a afto pou pa8ainw arketa suxna,na koimamai kai san na psiloexw epafh,kai niw8w oti xanw to edafos kai peftw.Kai mpam tinazomai apo ton pono.200 sfugmoi to lepto
ο φιλος μας σηκωνεται να κατουρησει το βραδακι.παει να πατησει κατω..ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΤΩ.νιωθει πως δεν εχει αριστερο ποδι. ακολουθει ενα 10λεπτο ΠΟΝΟΥ.ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΚΡΑΜΠΕΣ
Πόσο συχνά σας συμβαίνει αυτό?
Είναι ζήτημα αν θυμάμαι την τελευταία φορά.. επιεικώς ελάχιστες.
Εμένα με πάει με περιόδους.. δηλαδή μπορεί να μη συμβαίνει για μήνες και στο άσχετο να με πιάνει μερα παρα μέρα μέσα σε μια βδομάδα. Δεν έχω παρατηρήσει αν πάει με τον καιρό ή την περίοδο ή δεν ξέρω κ γω τι. Χονδρικά πάντως 5-15 φορές το χρόνο.
emena standar mou simvenei mia fora ton xrono, ektos apo ton dekemvri meta ta xristougena pou girisa spiti pou gia miamisi vdomada to pa8ena ka8e vradi ;i ana dio treia pros to telos, gia 15-20 meres sxedon.
Αυτο δεν εχει καθολου πλακα, και μεχρι καποιο σημειο το σιχαινομουν γιατι οντως λυγιζεις απο τον πονο και μετα ποναει για κατι ωρες. Εδω και 3-4 χρονια εχω βρει μεθοδο που το γλιτωνω, οταν καταλαβαινω οτι παει να με πιασει κραμπα, λυγιζω τους μυες του ποδιου μου ακριβως ετσι οπως παει να πονεσει (αντιθετη λογικη δηλαδη, αντι να πας να το αποφυγεις, πας να το εξαναγκασεις ας πουμε) και τελικα σταματαει εκει, δε μπορω να το εξηγησω ακριβως αφου γινεται αυτοματα πλεον. Οταν μια δυο φορες το χρονο παει να με πιασει και εχω καταναλωσει αρκετο αλκοολ, δε το παλευω, με γαμαει.
δεν ξέρω πως προκαλούνται (τι φταίει κοινώς), για να καταλάβω γιατί μου συμβαίνει σπανιότατα.. πάντως, σίγουρα, δεν ήταν τόσο ισχυρές όσο αναφέρθηκαν.. το χει ψάξει κανείς, γενικά?
emena pantos me pianei apo tin kourasi.
Στον ύπνο σου σου βγαίνει η κούραση?
Αυτό που ήξερα εγώ είναι πως έχει να κάνει με έλλειψη βιταμινών, συγκεκριμένα αυτών που περιέχονται στα πράσινα λαχανικά, μύθος τον οποίο έρχομαι να καταρρίψω, αφού είχε μήνες να με πιάσει κράμπα ενώ δεν τρώω καθολου λαχανικά και χτες μου γάμησε τη στιγμή που όλη τη βδομάδα την έχω δει πολύ health freak και τρώω δυο σαλάτες τη μέρα!
3ereis meta apo iperentasi k kourasi oli mera, erxese k xalaroneis kanonika otan kimase..
k tote sou gamaei tin mana.
k me filous pou exw milisei tote to pa8enoun.
apo tin egkiklopedia, o iatros sto spiti sas.
Χμμμμ.. ίσως να έχει μια λογική τώρα που το λες.. Κι εμένα νομίζω συχνότερα μετά απο ξενύχτια κτλ μου τυχαίνει.
Νομιζω στον υπνο και στο κολυμπι ειναι οι πιο συχνες περιπτωσεις κραμπας και εχει να κανει με τους μυες προφανως και ποσο γυμνασμενος εισαι, αλλα δνε παιρνω κι ορκο. Στανταρ μετα απο ξενυχτι και αλκοολ παντως πιο συχνα.
Καλά ναι, μα για κράμπες που σε πιάνουν στον ύπνο μιλάμε συγεκριμένα. Στον ξύπνιο δε μου τυχαίνουν τόσο συχνά (χτες βέβαια μ'επιασε κ μια σε άλλο σημείο κανα δυωρο πριν κοιμηθώ) και η ένταση τους δε συκρίνεται.. Οι νυχτερινές είναι εφιαλτικές.
To'xw pa8ei kana 2-3 fores sto parel8on kai ontws ponaei para polu kai duskoleuomoun sto perpathma gia meres. An sas pianoun suxna krampes na parete magnhsio.
ixame kanonisei, leei, na kanoume pesimo ston koridalo. Tha pigename apo tin pisw plevra na ri3oume ton toixo apo tin A' pteriga pou ine oi silif8entes tou dekemvri, me variopoules, mpoukalia, ta panta ola dld. K egw pigena pros to simio sinantisis pou ixa me kapoia pedia k kouvalousa 3 [!] tsantes. Sthn mia eixa mpoukalia mesa kai kati xartia pou ixa simiosei to ti 8a ekane o ka8enas panw-katw k auta pou legame stis sineleuseis mexri na apofasisoume to sxedio. A, den itan i mera tou xtipimatos, opote den 3erw giati ixa vgalei ta mpoukalia volta. Tespa, san sinidopoiimeni politis, stin proanafer8isa tsanta eixa k to portofoli me OLA ta xartia mou k kartes trepazis k ta panta ola -gia alli mia fora.
Tespa, afinw kapou auti tin tsanta -sigkekrimena sta e3arxeia imoun, alla de mas endiaferei to meros twra- k gia mia stigmi den kitaw k mou tin klevoun dio prezakia. Arxizw na ta kinigaw alla telika tous xanw sta stena.
Paw stous filous pou ixame na vre8oume tous lew ti pezei k apofasizoume na kalesoume mia sineleusi na doume an 8a akirosoume to pesimo 'i oxi.
Entometa3i egw eperna thlefwno sthn trapeza, giati i mia karta itan tou logariasmou twn silif8entwn k den eprepe na xa8oun auta ta xrimata [gia ta dika mou to epeza cool] k exei arxisei auti apo tin trapeza na mou leei pos den mporei na kanei tipota k pos 8a eprepe na to skeftw prin valw tin karta mazi me tin sim [?] sto idio meros k kati tetoia koula.
To kleinw k meta arxizw na skeftome ta xartia mou, pou den mporousa na paw na dilosw pws mou klepsane tautotita k diploma giati kouvalaga istories stin tsanta.
Meta 3ipnisa k den ida pou katali3ame sti sineleusi.
To simperasma ine ena.
H preza katastrefei ta panta!
μηπως ετσι στραμπουληξες το ποδι σου?
Λίγο οφφτοπικ, αλλά
είχα βάλει ξυπνητήρι 10 η ώρα. Κάποια στιγμή ενώ κοιμάμαι, το μάτι ανοίγει απότομα. Λέω "νταξ, πάλι μαλακία θα έγινε, θα χτύπησε το ξυπνητήρι και θα το έκλεισα".
Κοιτάω ώρα, 09:58.
INDIGO
σχεδόν κάθε μέρα μου συμβαίνει αυτό.
ναι ρε στανταράκι. Σαν να εχεις αγχος στον ύπνο σου.
οταν καταφερεις να ανοιξεις το pc με το δαχτυλο σου 3 εκατοστα μακρια απο το κουμπι ελα να σε κερασω καραμελα!
TRUE indigo λεμε!
εκτος απο αυτο,εμενα μου τυχαινει και να ξυπναω μετα απο 2 ωρες υπνου νομιζοντας οτι εχει περασει 8ωρο ξερω γω
Ναι, αλλά εαν ξανακοιμηθείς δεν σηκώνεσαι.
ναι αλλα συνηθως μετα απο τετοια φαση δε με παιρνει ο υπνος :-|
μετα από κανα 3ωράκι όμως με το ζεστό πρωινό ήλιο;
Πείτε μου ότι σας έχει τύχει και να στραβοκοιμηθείτε και να πονάει η μέση σας το πρωί :shock: :shock:
είχα φτάσει σε σημείο στο λύκειο να κλείνω το ξυπνητήρι στο τακ που κάνει πριν χτυπήσει..
άλλαξα ρολόι