και αστικές.
Printable View
και αστικές.
εύστοχο σχόλιο, καυστική ειρωνεία, αμείλικτη στηλίτευση, άκρως δηκτικό ύφος, ακριβώς επί του θέματος, γιγάντιο πλήγμα στον εγωισμό μου.
δε νομίζω ότι θα ξαναποστάρω μετά από αυτό.
Μ' ένα άρλεκιν ξεχνιέμαι.
Τελείωσα πριν μερικές μέρες το "The Zombie Survival Guide" του Max Brooks, παρωδία, κ καλά τα παρουσιάζει όλα με τρόπο επιστημονικό κ συμβουλές από τι όπλα είναι καλό να χρησιμοποιείς κλπ κλπ, καλογραμμένο πάντως κ ευχάριστο.
Χτες ξεκίνησα το τρίτο μέρος της ιστορίας του Ερεκόζι "Ο Δράκος μέσα στο Σπαθί", Μοορκοκ δε νομίζω να μας απογοητεύσει.
ακρόπολη του manfredi.
τρομακτική η ομοιότητα της εξωτερικής πολιτκής των αθηναίων με τις σημερινές ΗΠΑ.
Εγω επιασα πριν λιγες μερες το Enuma Elish.....οχι δεν πηρα τις εφτα πλακες στις οποιες ειναι γραμμενο,το κατεβασα ντε.
Οποιος ασχοληται με μυθολογιες κτλ κτλ πρεπει να το διαβασει!
Μόλις τέλειωσα το "Hitchiker's Guide to the Galaxy" και όταν έχω χρόνο θα πάω να πάρω το 2ο. Γαμάτο, ότι πρέπει για να ξεχνιέσαι εν μέσω μιας κατεστραμμένης εξεταστικής με 44 βαθμούς έξω.
υγ: ααχχαχχααχαχχα, το σημείο με την φάλαινα, όταν βρω χρόνο θα το ποστάρο στο "αποσπάσματα".
na diabaseis k ta alla 4 kai tha eisai enas kaliteros anthrwpos meta
Τούτη την ώρα μου φαίνονται απέιρως πιο ελκυστικά από Πιθανότητες πάντως.
Ξαναδιαβάζω το A Song Of Ice And Fire του George R.R. Martin από την αρχή γιατί πρόσφατα πήρα το τέταρτο μέρος (Feast For Crows) και ήθελα να ξαναθυμηθώ τα 23423412,5 πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν χάνει καθόλου με τη δεύτερη ανάγνωση.
Ο Τύμβος του Lovecraft... :)
:thumbsup:
Βρες το "World War Z" του Brooks, όπου περιγράφει από και καλά δημοσιογραφική ανασκόπηση ένα παγκόσμιο Zombie outbreak. Γαμάτο βιβλιαράκι... Κατά τα άλλα διαβάζω (όταν παίζει χρόνος) το Black Swan του TalebQuote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Thanks for the tip.
διαβάζω τον Πέδρο Πάραμο του Χουάν Ρούλφο και γαμάει.
ορθον ορθον. πολυ καλο
Ώραίο ήταν τελικά το τελευταίο μέρος Ερεκόζι από Μούρκοκ, κλασικα πράγματα. Τώρα έχει σειρά το Ιλλουμινάτι.
Terry Brooks: The Word and the Void. Η τριλογία μαζεμένη σε ένα βιβλίο(στα αγγλικά, το φερε ένας λοχίας που σπούδασε στην Αγγλία). Ωραίο, so far = πρώτες 100 σελίδες.
Τελειωσα προχτές το Ιλλουμινάτι. Καλό ήταν, Ντα Βίντσι μ άρεσε παραπάνω πάντως.
Χρήσιμα Αντικείμενα του Κινγκ. Πάρα πολύ καλό.
Ews xthes, Fever Pitch tou Hornby. Apo shmera, Hegemony or Survival tou Chomsky.
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
panta ipostiriza oti opoio diavaseis proto sou fainetai kalitero
on topic : η ερμηνευτική του φόνου, ενα αίνιγμα για τον Φροιντ του Jed Rupenfeld.
μεχρι στιγμής έτσι κι έτσι
Άρης,ο αρχηγός των ατάκτων :-o
τελειωνω το ΛΟΣΤΡΕ του Χρηστιδη
Andrea Camilleri - Η εξαφάνιση του Πατό
πολυ ωραίο,επίσης γενικά προτείνω Camilleri.και
Dashiell Hammett - Dead Yellow Women
Wheel Of Time - Crossroads Of Twilight (book 10) by Robert Jordan
Α ωραία.
Εγώ τελείωσα το "Μοναχικός Ταξιδιώτης" του Κέρουακ και στα άμεσα καπάκια άρχισα τη "Νάντια" του Μπρετόν την οποία όμως για σήμερα θ' αφήσω στη μέση μάλλον καθώς μου δάνεισαν τα "Κάντος" του Έζρα Πάουντ και το "Με Το Αγκίστρι Στην Καρδιά" που είναι επιλογή απ' τα έργα του Ανρί Μισώ.
εγώ πάλι - και υπό την επίδραση του Nick Hornby - διαβάζω το David Copperfield.
και είναι πολύ ωραίο (απρόσμενο ε??!)
The Game - Neil Strauss :roll:
ούτε το όνομά μου - Thea Halo
Τελείωσα προχτές το "Αυτοί που ποτέ δεν κοιμούνται" του Μαστερτον. πάρα πολύ καλό.
"Το σύντομο καλοκαίρι της αναρχίας" του Χανς Μάγκνους Εντσενσμπέργκερ. Συλλογή μαρτυριών, κειμένων κτλ γύρω από τον Ισπανικό Εμφύλιο με επίκεντρο τον Ντουρούτι, την CNT και το αναρχικό κίνημα γενικά. Να το διαβάσετε με σθένος όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη.
Έτσι λέω. Αμα το βουτήξω που8ενά 8α το πάρω ή καλύτερα 8α το φάω απο κάνα φρικιό.
Εγώ το βούτηξα από τον πατέρα μου που ήταν και στο ΚΚΕ, αμέ.
Τον Τρποκάρυδο του Ρόμπινς. Δεν με έχει πείσει μέχρι στιγμής ότι είναι καλύτερο από το τελευταίο του.
Τελείωσα τη Φάρμα των Ζώων & την Aβάστακτη Ελαφρότυτα του Είναι των Orwell και Kουντερα αντίστοιχα και προχώρησα στα κουνελάκια του Colin Bruce.
εγώ διαβάζω τον ΤΙΜΑΙΟ του ΠΛΑΤΩΝΑ, ποιά θα μου κάτσει;
Πολυ δυνατο βιβλιο. A must.Quote:
Originally Posted by Shadowking
Καλκι συνονοματε να διαβαζεις αριστοτελη κι οχι μονο πλατωνα. :!: