ahhhhhhhhhhhh bariemai
sabbato bradu kai de bghka :shock: :?: wow :!:
alla pou na paw? kalokairiase kai mono trendadika einai anoixta.......... :(
Printable View
ahhhhhhhhhhhh bariemai
sabbato bradu kai de bghka :shock: :?: wow :!:
alla pou na paw? kalokairiase kai mono trendadika einai anoixta.......... :(
ti na pw kai gw pou kathomai Savato 3:20 (ok ok kyriakh, oxi savato...) kai diavazw ena mathima pou mallon den tha perasw
Τι να πω και εγώ που κυριακή ξημερώματα (τι ξημερώματα, πρωί έφτασε) είμαι μόνος στο ER καικαίγομαι. Βασικά κατάφερα να μου δουλέψει το Direct Connect και κωλοχάρηκα και κατέβαζα όλο το βράδυ. Αντε πάω για ύπνο τώρα...Quote:
Originally Posted by DrButcher
Διαβάστε Αρχές Γλωσσών να γράψετε τίποτα, να (αντι)γράψω τίποτα και εγώ kthx.
Σιγά το μάθημα.Quote:
Originally Posted by Dark-Avenger
Αν έχεις 25 μαθήματα για πτυχίο μόνο αυτό δε λες. Ότι περνάς καλό είναι, ειδικά όταν Τρίτη ακολουθεί Αριθμητική Ανάλυση :?
Αριθμητική ανάλυση, μπλιαχ. Πρέπει να το δώσω το Σεπτέμβρη να ξεμπερδεύω με τέτοιες αηδίες.
Το κάψιμο με το DC συνεχίζεται. Εχω ήδη κατεβάσει 150 MB τραγούδια και δε βλέπω σταματημο.
Α, καλημέρα Painless.
Τι να σου πω, μόνο εγώ και ο Ghoul το βλέπω να γράφουμαι (απο τους φορουμίτες εννοώ). Εγώ καταλαβαινεις πόσο διάβασα, και ο Ghoul ήταν εδώ μέχρι τις 12 και έβλεπε τον αγώνα με τον Once Emperor αρα άλλο τόσο διάβασε και αυτός. Δεν πειράζει, όπως λεει και ένας γνωστός, οι εξετάσεις στο πανεπιστήμιο "είναι όλοι μαζί και όποιος περάσει." Πάμε brothers of metal, θα τον τσακίσουμε τον χατζηλυγερούδη, κλπ κλπQuote:
Originally Posted by Dark-Avenger
wres wres o kafes einai apisteyti KAYLA :)
(...i mallon GAVLA)
[quote=Kingdom Gone]Το κάψιμο με το DC συνεχίζεται. Εχω ήδη κατεβάσει 150 MB τραγούδια και δε βλέπω σταματημο.
Α, καλημέρα Painless.
Τι να σου πω, μόνο εγώ και ο Ghoul το βλέπω να γράφουμαι (απο τους φορουμίτες εννοώ). Εγώ καταλαβαινεις πόσο διάβασα, και ο Ghoul ήταν εδώ μέχρι τις 12 και έβλεπε τον αγώνα με τον Once Emperor αρα άλλο τόσο διάβασε και αυτός. Δεν πειράζει, όπως λεει και ένας γνωστός, οι εξετάσεις στο πανεπιστήμιο "είναι όλοι μαζί και όποιος περάσει." Πάμε brothers of metal, θα τον τσακίσουμε τον χατζηλυγερούδη, κλπ κλπ[/quote:1boifrxm]Quote:
Originally Posted by "Dark-Avenger":1boifrxm
stis 4 efyga apton feim (katarameno iss). apla ta themata phga na dw shmera. o Dark-Avenger kai h tamagothi kati egrafan...mou fainetai :roll:
gioupi, perasa k to prwto mou ma8hma se ayto to eksamhno, mias k eprepe na ksanaftiaksw kalh psuxologia meta th leukh kolla pou edwsa sto prwto (oi priest ftaine) :D
[quote=Ghoul]stis 4 efyga apton feim (katarameno iss). apla ta themata phga na dw shmera. o Dark-Avenger kai h tamagothi kati egrafan...mou fainetai :roll:[/quote:cxcn8c27]Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Τελικά το πέρασα. Μου φαίνεται. Αντε να γίνει και το κωλο-πρότζεκτ να τελειώνουμε και με αυτό. 2 μαθήματα and counting. O Dark-Avenger (hi!) μου 'πε ότι πιθανόν το περνάει στο τσακ.
Τώρα το είδα ε. Είμαι τυφλή. Καλησπέρα :)Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
oxi skoupidia ,oxi plastika , se thalasses kai aktes
na ton akoute ton kalo to glaro :DQuote:
Originally Posted by AngelOfSorrow