Ας με συχωρέσουν τα συντρόφια του ΕΕΚ, αλλά τον έριξα αλλού.
Είναι η πρώτη φορά που δεν είναι τόσο "ιδεολογική " η ψήφος μου.
Printable View
Ας με συχωρέσουν τα συντρόφια του ΕΕΚ, αλλά τον έριξα αλλού.
Είναι η πρώτη φορά που δεν είναι τόσο "ιδεολογική " η ψήφος μου.
λοιπον, εγω αποφασισα και παω σε λιγο να το ριξω ΣΥΡΙΖΑ που υποθαλπει τους αναρχικους.
Ρίξε ό,τι θες,
http://www.youtube.com/watch?v=KFiwOBOVAyY
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ
ε μα.
Ψήφισα "αποχή" εδώ, αλλά πάω να ψηφίσω. Η Α' Πειραιά θα με ευγνωμονεί. Καλή μας επιτυχία.
ΟΧΙ! ΜΗΝ ΠΑΣ!
αρχιστε τα πονταρισματα, εγω λεω οτι παει να το ριξει καμμενο
Ε, τι σε μέλλει εσένα, θα συνεργαστεί με την κομματάρα σου.
Οντόπικ: Ο,τιδήποτε πλην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα υπόλοιπα πολιτικά σαμιαμίδια που λένε ΝΑΙ σε κολονοσκοπήσεις, είναι *καλύτερο* από αυτό που έχουμε τώρα. Εντάξει, καλό θα ήταν να μην το ρίχνουμε σε μαχαιροβγάλτες ρατσιστές αλλά εδώ μέσα δεν κυκλοφορούν και πολλοί.
Προσωπικά δεν κριτικάρω κανέναν για οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Άλλωστε τρέμω στην ιδέα που σε 2 χρόνια θα κοιτάω την τηλεόραση και θα σκέφτομαι "δες ρε μαλάκα τι ψήφισα", που νομίζω δεν θα το αποφύγω με καμία επιλογή οπότε ας επικεντρωθούμε στο σημαντικότερο έργο. Τα Σαμιαμίδια σπίτι τους.
Έφτασα κεγώ μια ανάσα να πάω να το ρίξω σύριζα αλλά τελικά ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.
Όχι τίποτα άλλο ,αλλά θα ντρεπόμουν να κατέβω το βράδυ.
Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς απ' το να μην ψηφίσει καθόλου κάποιος ή να ψηφίσει κάτι δεξιότερο του ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να φηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά έχει πλάκα που όταν οι αναρχοαυτόνομοι αποφασίζουν ότι πρέπει να αγνοήσουν την γραμμή της αποχής στις εκάστοτε εκλογές το ρίχνουν πάντα ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τσίπρας πρόσφατα βγήκε και είπε ότι δεν θα απορρίψει πιθανή ψήφο στήριξης του Καμμένου, σε αυτό αναφέρεται ο Ford Prefect.