α είσαι όντως από αυτούς που πιστεύουν ότι όλη τη δουλειά την έκανε ο τενκάτε δλδ;
δεν έχω άποψη να πω την αλήθεια (ούτε για τσέλσι ούτε για μπαρτσελόνα) αλλά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο σενάριο. τέλος πάντων.
Printable View
α είσαι όντως από αυτούς που πιστεύουν ότι όλη τη δουλειά την έκανε ο τενκάτε δλδ;
δεν έχω άποψη να πω την αλήθεια (ούτε για τσέλσι ούτε για μπαρτσελόνα) αλλά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο σενάριο. τέλος πάντων.
Δεν το ΠΙΣΤΕΥΩ γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά έχω σαφείς ενδείξεις για αυτό με βάση το ότι η τσέλσι σερνόταν πριν τον προσλάβει και ο ράικαρντ (το "ολόγραμμα" κατά συμπαθείς χρήστες και ακροατές του φάιτ κλαμπ) εκτέθηκε όταν τον έχασε.
Πάντως, χωρίς προφανώς να ξέρω τι ακριβώς γινόταν, στα σχετικά forums κλπ υπήρχε γενικά η παραδοχή ότι ο Τεν Κάτε έκανε όλη τη δουλειά σε θέματα τακτικής, εξάλλου ο Γκραντ δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου στις προπονήσεις. Απλά είχε αρκετά κακές σχέσεις με πολλούς παίκτες (και άρα τον αντιπαθούσαν και οπαδοί), γι' αυτό και τελικά απολύθηκε ενώ αρχικά το πλάνο ήταν να μείνει βοηθός και του επόμενου προπονητή.
Η ομάδα,βασει ονομάτων,διεθνων ποδοσφαιριστών, και υλικού γενικότερα έχει τα φόντα να τελειώσει σε μιντ τέιμπλ θέση.
Ο Γκραντ τα ΣΚΑΤΩΣΕ άσχημα με τις μεταγραφές του καλοκαιριού,Μπαρέρα ακόμα προσαρμόζεται,ο Ριντ επαιζε εκτος θέσης στις μισές του συμμετοχές και δεν πείθει γενικότερα,ο Γιάκομπσεν οκ,ελευθερος απο τη Μπλακμπερν ήρθε τι να περιμένουμε,Πικιόν και Ομπινα μια παίζουν,μια τον παίζουν,ο Χιτζ σακατεύτηκε με το που πάτησε στο Chadwell Heath,τι να πούμε.Χώστε μετά τα ντεφορμαρίσματα διαρκείας των Απσον και Κόουλ(που ποτέ δεν ήταν και κανά φορ που εμπνέει φόβο,αλλά έκανε αρκετή δουλειά),το συνεχές ροτέισον,και θα δείτε πως σχηματίζεται η εικόνα.
Πρέπει να καταβληθεί κάθε μα κάθε προσπάθεια να μη φύγει ο Πάρκερ,γιατί αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας,φάση Σισέ και ΠΑΟ έχει γίνει.
Η κατάσταση δεν είναι ακόμα πολύ ανησυχητική,μας χωρίζουν 3 πόντοι από τη 14η θέση,αλλά μπορούν κάλλιστα να γίνουν,αν φτάσουμε μέσα Φεβρουαρίου και δε δούμε βελτίωση.
καλη μεταγραφη θεωρητικα.
morphine :tease:
εξαιρετικό πέναλτι
δεν είδα το ματς οπότε δεν εκφέρω άποψη αλλά μη βγάζεις γλώσσα διότι γλώσσα βγάζουν αυτοί που κερδίζουν!
(δεν έχω διάθεση ούτε κοροϊδευτικά να υποστηρίξω τη συγκεκριμένη λίβερπουλ, ή μάλλον τις κυρίες της συγκεκριμένης λίβερπουλ. Φύγετε όλοι, δε σας θέλω.)
(ο μάρτιν κέλλυ κι ο ρέινα να μείνουν.)
Oute Gerrard?!?
έχω κουραστεί να τον δικαιολογώ επειδή του έχω αδυναμία. Κάποιος κάποια στιγμή οφείλει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να κάνει τη διαφορά σε αυτή την ομάδα. Αν δεν το κάνει ο αρχηγός, τότε γιατί είναι εκεί; Πέρσυ όλη τη χρονιά μπορούσα να βρω δικαιολογίες που έστεκαν για τις απαίσιες εμφανίσεις του. Φέτος δεν υπάρχει καμία, οπότε αν προτιμάει να κάνει την κυρία για οποιοδήποτε προσωπικό του λόγο, δικαίωμά του αλλά εγώ δεν τον θέλω έτσι.
respect xero go ki epeidi kai ntaxei (se sena gia osa egrapses oxi ston sumpathi kata ta alla Gerrard)
Avram Grant to stay as West Ham manager
Spoiler
........
Ε και πάλι,δεν θα κρατήσει πάνω από 1-2 ματσακια λογικά...απλά αποτελεί εισήγηση των Gold και Sullivan και δεν θέλουν να παραδεχτούν την αποτυχία τους τόσο εύκολα.
The fast-fading love affair between Darren Bent and Sunderland is about to come to a formal end with the completion of the striker's transfer to Aston Villa. Although Sunderland rejected Villa's initial £18m bid today a £19m fee potentially rising to £24m was agreed tonight when the striker travelled to Birmingham.
!!!
αν πουλήσουν τον Young για να βρούνε τα λεφτά αυτά, μιλάμε για έγκλημα