ψωμί παιδεία και linux στα σχολεία .
Νομίζω το τερμάτισαν τα παλικάρια, ρισετ και από την αρχή.
Printable View
ψωμί παιδεία και linux στα σχολεία .
Νομίζω το τερμάτισαν τα παλικάρια, ρισετ και από την αρχή.
περίμενα τουλάχιστον μια ατάκα του στυλ "συνομωσία των kernel της φωτιάς"
δεν ειναι αστειο.
ειναι το ενα κατω απ'το αλλο.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=465111Quote:
«Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Ομως τον είδα λίγη ώρα μετά να γυρνάει τρέχοντας, αναστατωμένος. Μου μίλησε για μεγάλο λάθος που έγινε. Την επόμενη ημέρα είδα στις εφημερίδες και στην τηλεόραση για την δολοφονία».
λεει οτι τα οπλα ενδεχεται να ειναι τα ιδια που χρησιμοποιηθηκαν απο τους πυρηνες της φωτιας , συνηθως η τρομοκρατια στην Ελλαδα εχει να κανει με αντιεξουσιαστες που οπλοφορουν οποτε μπορει και να εχει καποια σχεση , μπορει και οχι.
βασικα λεει οτι οι αντιεξουσιασται καναν ναρκωεμποριο
Κολομβια γιναμε!
κουνωντας περα δωθε το 70ς ''κουταλακι''...
δεν υπαρχει τιποτα νεο στο δημοσιευμα
οι επαναστατικες/''τρομοκρατικες'' οργανωσεις τα οπλα τους τα εβγαζαν απο απαλλοτροιωσεις σε στρατοπεδα ή απο ποινικους
στα ντου στα τολλ περναν δεκα καλασνικωφ και δουλευε το κλειστρο στο ενα...με τους ποιικους ειχαν συρμα οπλα αλλα ηταν σα να λενε ελατε πιαστε μας
το αποπανω δημοσιευμα αν ειναι αληθεια και οχι αποτελεσμα haloperidol (βλεπε Γριβας) τοτε ομιλαμε για μπουνταλαδες ΟΛΚΗΣ
btw το αρθρο αναφερεται στη σεχτα και οχι στους ΣΠΦ
Το συμπέρασμα;
Οι αντιεξουσιαστές σπρώχνουν κόκες και φτιάχνονται για να τα σπάνε σε πορείες, ενώ στο τσακίρ κέφι ρίχνουν και μια πενταπλή δολοφονία, έτσι για το ξεκαύλωμα.
λες ότι μπορεί και όχι, ενώ το άρθρο δεν σου δίνει κανένα απολύτως σοβαρό στοιχείο γιατί μπορεί και ναι. δηλαδή διάβασες ένα τίτλο και διαγώνια μια μαλακία κείμενο με διαρροές της ΓΑΔΑ και στο μυαλό σου έπαιξε απευθείας 1μιση ώρα action - thriller - drama ιδανικέ αναγνώστη του Βήματος.
Αν θυμάμαι καλά, η σπφ δε χρησιμοποίησε ποτέ όπλα σε χτύπημα. Δε θα ήταν απίθανο πάντως να έχει προμηθευτεί οπλισμό μέσω καθαρά μαφιόζικου κονέ, πώς εξηγείται άλλωστε η προσπάθεια απόδρασης με το Βλαστό;