-
Τάηλερ, απλά πράγματα: Αν η Παρτιζάν είχε τα λεφτά να κρατήσει τους παίκτες που η ίδια ΕΦΤΙΑΞΕ (δε μιλάω καν να αγοράσει έτοιμους ή σχεδόν έτοιμους όπως κάνουν οι άλλοι) δε θα βλέπαμε κατσαρολικό κανείς μας. Ο ΠΑΟ είναι μεγάλος στα μάτια μου επειδής πήρε τον Μπατίστ των 100 χιλιάδων και τον έκανε 2 μυρίων. Αλλά μάντεψε - παιδί των Σέρβων το έκανε και αυτό, ο Ζέλικο. Το μπάσκετ είναι οι άνθρωποί του και τέτοιους έχει προσφέρει αυτή η ομάδα περισσότερους από κάθε άλλη.
Α και ο,τι είπε ο Πωλ.
Προς θεού, οπαδός του ΠΑΟ είμαι και το ξέρεις, απλά μιλάω για μια νοοτροπία που εμείς προσπαθούμε σιγά σιγά να τη μάθουμε επειδή έχουμε την πολυτέλεια λόγω των σταθερών καλών αποτελεσμάτων. Αν ο Ζέλικο δεν τα είχε φέρει σχετικά σύντομα και εντυπωσιακά (συνεπικουρούμενος από τα λεφτά των κοντών), θα είχε φύγει και αυτός και θα ψάχναμε κι εμείς τις έτοιμες λύσεις που ψάχνουν όλοι στην Ελλάδα, αντί να σκύψουμε το κεφάλι και να διδάξουμε το σπορ, όπως κάνουν οι Σέρβοι.
-
ε προφανώς δεν είπα την Παρτιζάν ομαδούλα και ερασιτεχνική ε... Μίλησα για το τι θεωρώ εγώ κριτήριο για να είναι -στα μάτια μου τουλάχιστον- μια ομάδα πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ και εν προκειμένω μεγαλύτερη απο τον ΠΑΟ. Γενικά πάντως σαν ελληνικό μπάσκετ δεν νομίζω οτι είμαστε τόσο πίσω πια απο την πάλαι ποτέ "μεγάλη των πλάβι" σχολή που λέει κι ο γνωστός βλάκας περιγραφεύς. Και ξαναλέω δεν μιλάω μόνο για τα φράγκα. Απόδειξη οι συνεχείς παρουσίες ελληνικών ομάδων σε τελικούς ευρωπαικών διοργανώσεων κι όχι μόνο απο 1-2 ομάδες (θυμίζω ακόμη κι ο Μακεδονικός έχει πάει !)
-
-
Καλα θα ηταν να επαιζε κι αυριο.
-
Σιγά μη δε παίξει.
Δύσκολα τα πράγματα σήμερα, αλλά όχι απίθανα.
Η ομάδα κάνει κάθε χρόνο ένα βήμα μπροστά, σιγά σιγά φτιάξαμε ομάδα, πέρυσι πήγαμε φάιναλ φορ, φέτος κύπελλο και τελικός φάιναλ φορ. Μένει να δούμε πόσο μεγάλο θα είναι το βήμα φέτο.
Αλλά δε θα αντέξω δεύτερο αγώνα σερί σαν αυτόν με την Παρτιζάν.
-
θεϊκή ανατροπή παρτιζάν, φόρζα παράταση.
-
-
-
Αιχμηρή σάτιρα από τον ιδεολόγο οπαδό Άρσεναλ.
-
-
Odonian έλα μσν για μερικό σχολιασμό.
-
Quote:
Originally Posted by
nothingman
ρούμπIο!
-
-
-
Ωπ ήρθε και το ζευγαράκι να δει μπάσκετ.