Στα αρχίδια μου. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, δεν φταίω εγώ αν ο κόσμος τους μαθαίνει από τους ΑΡΔ.
Printable View
Στα αρχίδια μου. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, δεν φταίω εγώ αν ο κόσμος τους μαθαίνει από τους ΑΡΔ.
κλαψτε κι'αλλο,καυλωνω
στα παπαρια μας οι οριακες σας φασεις, ο μπλανκο μπορει να τανε και 300 μετρα οφφσαιντ, (ενα πραμα οπως στον τελικο κυπελλου περσι, οπου αντι να κλαιμε σαν χηρα, απλα πηραμε το κυπελλο. ειχαμε μεινει και με 9, αλλα ψιλα γραμματα) απλα οπως εχω γραψει 24 φορες απ το 04 κι επειτα εδω, οι αντιστοιχες οριακες μας φασεις εδω, προκαλουν απο οργη, μεχρι γελιο, αναλογα με ποια πλευρα εισαι.
αφιερωμενο στις μαρθες κλαψες
....
α μπα?
παμε στοιχημα οτι αν ειχε δωσει το πεναλτυ θα τανε ολα γαμω?
εκτος αν εννοεις το εμμεσο δηλαδη, που πρεπει να εισαι καθυστερημενα αμπαλος για να ζητας αυτη τη φαση εμμεσο.
οχι δεν θα ηταν γαμω...το συμπερασμα αυτο ειναι αυθαιρετο δικο σου
το εμμεσο ειναι δεν ειναι θα το εδινε σε σενα...και οχι αυτο δεν ειναι αυθαιρετο συμπερασμα αλλα το εχει δειξει η ιστορια
αν εσυ με καποιον μαγικο τροπο μπορεις και παρακαμπτεις τα απειρα τρυπηματα του γαυρου στα τελευταια 15 χρονια σορρυ αλλα η υπολοιπη ποδοσφαιρικη ελλαδα δε τον εχει ανακαλυψει ακομα
αυτα για το αεκ-γαυρος και τελος