περαστικα δρακολορδε, μακρια απο τα γαμωνοσοκομεια, ολο παλι για τετοια ακουω!!
πινατερο/σχολη σερι μια βδομαδα τωρα FML S&M MLRots!
Printable View
περαστικα δρακολορδε, μακρια απο τα γαμωνοσοκομεια, ολο παλι για τετοια ακουω!!
πινατερο/σχολη σερι μια βδομαδα τωρα FML S&M MLRots!
bonus, 40 ευρώ διεθνείς κλήσεις το μήνα Μάιο. Μα δεν πήγα εξωτερικό το μήνα Μάιο, ούτε κάλεσα εξωτερικό. Και αυτά τα 9 τηλεφωνήματα στην Αλγερία συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας;;; Α ναι. Αλγερία λοιπόν. FML.
Ειμαι κατω, σορρυ δεν αντεχω. Αλγερινη γατα στον Παρθενωνα. Ή στον Λυκαβηττο? Και τα δυο αστεια ειναι.
fyl.μεγάλη μαλακία
Μη τρελαίνεσαι, μπορεί με αυτά τα τηλεφωνήματα δυο απομακρυσμένες καρδιές να ενώθηκαν, μια αγάπη να αναθερμάνθηκε, μια ελπίδα να ξαναγεννήθηκε.
Βέβαια μπορεί να έπαιρνε και τον κολλητό του και να μιλούσαν για το Τζεμπούρ.
To πιο FML ακόμα, είναι πως πριν δέκα μέρες με πήρε δέκα τηλέφωνα ο ένας εκ των αλγερινών αριθμών, και μου μιλούσε μια κυρία στα γαλλικά, της έλεγα ζενεσεπά εγώ, το έκλεινα, με ξανάπαιρνε και μου φώναζε, και έχω φριχτές υποψίες πως νομίζει πως έκλεψα το κινητό του γιού της ξερωγώ, που την πήρε εκείνο το βράδυ και τα λέγανε.
η γκόμενα του είναι, κάνε κονέ και ΕΚΔΙΚΗΣΟΥ.
ZENEΣΕΠΑ
η μονιμη καψουρα μου και η μονιμη χυλοπιτα μου... με την οποια εχουμε κοιμηθει στο ιδιο κρεβατι δεκαδες φορες και δεν εχει γινει τπτ... μετα απο 5 χρονια μου ειπε οτι θελει να ... . αυτη ειναι πελοπονησσο και δεν μπορει να φυγει... εγω ειμαι κρητη και δεν μπορω να φυγω πριν τον σεπτεμβριο..
ΦΑΚ
ΜΑΙ
ΛΑΙΦ.
ι νοου... :-(
dwse mou dieuthunsh napetaxtw egw to idio thanai re
σου ρθε p.m μαλλον :razz:παντως εχει μια μαλακια στα π.μ που σου λεει θες να τα σβησεις τα ινμποξ πατας ναι και μετα σου λεει εισαι σιγουρος οτι θες? και μονο το ναι εχε σαν επιλογη να πατησεις.. γαμω.