Κάναμε upgrade στο τελευταίο vbulletin και υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο, υπομονή λίγες μέρες.
Κάναμε upgrade στο τελευταίο vbulletin και υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο, υπομονή λίγες μέρες.
Εφυγε ένα βάρος από πάνω μου.
to My Profile [panw deksia] vgazei error .
όλα τα προφάιλς βασικά. :|
Εμένα έχει πρόβλημα και η αρίθμηση των σελίδων κάτω δεξιά, δεν εμφανίζεται η επιλογή last page και δε μπορώ να πατήσω στα νούμερα. αφού δε το 'χει αναφέρει κάνας άλλος, μάλλον ο οπερα θα φταίει
Για τις μούτζες, τα μισά φόρουμ στα ιντερνετς με 4.0.4 δεν έχουν πρόβλημα, τα άλλα έχουν. Ο developer του είχε πει ότι θα το κοιτάξει το θέμα το Σ/Κ, οπότε υπομονή.
χμ, τελικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν άλλαζε χρώμα όταν πήγαινα το ποντίκι από πάνω. μπορεί να φταίει και το bad taste. νυστάζω, σόρι :/
όταν κάποιο φόρουμ έχει νέα ποστς, πατάω το βελάκι δίπλα από το όνομα του user που έκανε το τελευταίο ποστ και άλλες φορές με πάει στην πρώτη σελίδα του thread, άλλες φορές στην τελευταία χωρίς να με πάει στο νέο ποστ
εντιτ: σε κάποια άλλα δουλεύει σωστά, στα 2-3 που παρατήρησα το πρόβλημα (πχ στο μουντιάλ 2010 και κανα δυό άλλα στο αθλέτικς) αυτό παραμένει
τσεκάρετε το new posts, κάτι έχει γαμηθεί στο alignment των αποτελεσμάτων.
Μικρύνατε τη γραμματοσειρα στο κουτάκι που γράφουμε ρηπλαις ε. Σας μισώ γι'αυτό. Παρακαλώ να διορθωθεί.
Επί τη ευκαιρία μεγαλώστε και την ντηφωλτ στο τσατμποξ, στραβωθήκαμε.
Δεν ανοίγει τα προφίλ των χρηστών ε.
Πρόσθεσα την νέα έκδοση του Dark theme ως "new dark is new". Βασικά, δε θυμάμαι/δε ξέρω τι τυχόν αλλαγές έχουν γίνει σε γραμματοσειρές στο theme αυτό, οπότε ρίξτε μια ματιά και πέστε μου αν χρειάζεται τπτ προτού αντικαταστήσει το Dark.