o allos egrapse "...sta lastixenia sinora tis kapotikis idonis"
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:shock:
Printable View
o allos egrapse "...sta lastixenia sinora tis kapotikis idonis"
:shock:
για πειτε ρε παιδια η καθαρά δευτέρα τι είναι εκριβώς;
πέρα απο τα κλασικά χαρταετοί, λαγάνα κ πως αρχίζει η νηστεία, συμβολίζει και κάτι ακόμα θρησκευτικά;
kati me thn sarakosth exei na kanei kai th nhsteia
πρωτη μερα της σαρακοστης ειναι
έχω αύριο ένα "interview" στη μαγούλα, με έναν τύπο ο οποίος μάλλον δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ ηλιακού θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκού και ο οποίος αφού είχε το βιογραφικό μπροστά του και μιλούσαμε 10 λεπτά με ρώτησε αν έχω πάρει πτυχίο (..). Λυπάμαι το χαμένο μου αυριανό ύπνο από τώρα.
ναι ρε παιδια αυτό το ξερω γιατί νηστεύει η sis οπότε παίρνω τα χαμπάρια μου.
τελος παντων, ας κανω αλλη ερωτηξη στο ίδιο θεμα, καθαρα δευτερα την λενε γιατι τοτε σοβατιζαν τα σπιτια εξωτερικά ή το μπερδεύω;
βασικα μας ηρθε μαιλ στο blog να βάλουμε μια εκδηλωση που θα γίνει για την καθαρά δευτέρα και αν δεν εχει καμια σχέση με την θεματική μας -οποτε στανταρ δεν μπαίνει- εφαγα ενα σκάλωμα τύπου θρησκευτικες γιορτες και αριστεριστες [γιατί από αριστεριστές εσκασαν] κ λοιπα.
τι κανει ο ανθρωπος όταν δεν μπορει να κάνει τίποτ' άλλο... :shock:
αν του απαντουσες "οχι, αλλα εχω μεγεθος 80C, θα την επαιρνες τη δουλεια και δε θα χρειαζοσουν να ξυπνησεις να πας"Quote:
Originally Posted by Weiss
τι δουλεια ειναι;
Στη Μαγούλα στην Αθήνα δίπλα αναφέρεσαι ε;Quote:
Originally Posted by Weiss
Στην ετοιμογεννη μαγουλα!
προφανως και εννοει μαγούλα καρδίτσας. Δίπλα στη μαγουλίτσα.
:rofl: apostolhs 8eos
Quote:
Originally Posted by enitharmon
Αμφιβάλλω αν ξέρει κι αυτός ο ίδιος. Κάποια βιομηχανία πλαστικών ζητάει κάτι σχετικό με την ειδικότητά μου.
και ναι, αναφέρομαι στην ετοιμόγεννη Μαγούλα, αυτή που σπάσαν τα νερά!
ποια ειναι η ειδικοτητα σου
ηλεκτρολόγος μηχ/κος και μηχ/κος Η/Υ με κατεύθυνση ενέργεια.
Καλη επιτυχια οπως και να χει!