Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Πάει ο άλλος και γράφει για ξύλο επειδή ο Darkling ειρωνεύτηκε μια ομάδα. Μηδέν ρε, μηδέν.
Βασικα δε ξερω τι καθυστεριές διαβαζει ο καθενας εδω μεσα, που παρεπιπτοντως εχουμε βρεθει και εχουμε χαιρετιστει κιολας, (εκτος αν απο μεσα του ηθελε να με δειρει ξερω γω, αυτο δε μπορω να το ξερω, στα τετοια μου κιολας) αλλα δεν εχω ειρωνευτει πουθενα τον παοκ εδω μεσα.
Δηλαδη το πρωτο ποστ του 1ου παοκτση μετα το ματς εδω μεσα ειναι "γαμω το θρηνο και τον πειραια σας" και ο αλλος πειραζεται και απειλει, απο μια φωτο που δεν ηταν και υβριστικη κιολας.
απο καπου εχει προκυψει κιολας οτι δεν εχω αρχιδια, λες και αυτα που εγραψα στο τοπικ, δε θα μπορουσα να τα πω και λαηβ. σιγα την τρελη αποψη για να μην την πω.
βεβαια μπορει και να τις μαζευα τοτε. θα το ξανασκεφτω.
re synora sto volo leme
etsi ki alliws alli glwssa milame
JDM, δεν σε ξέρω για να γνωρίζω τι θεωρείς οκ και τι όχι, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι μέγιστη κρετινιά. Αν δεν το καταλαβαίνεις πάω πάσο.
Darkling έκανα λάθος διατύπωση, αλλά ακόμα και αν κάποιος ειρωνευτεί τον ΠΑΟΚ/Παναθηναικό/ΑΕΚ/Ολυμπιακό/ότιθες και αυτό αποτελέσει αιτία για να γράψει ο άλλος για ξύλο, ε τότε κάτι δεν πάει καλά νομίζω.
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Επιμένω πως είστε καθυστέρες στο τόπικ αυτό αλλά αφού δεν ασχολείστε μαζί μου, όλα καλά.
Aναφερόταν στη τσατσιά που έγινε με τον ΥΜΑΘ και άλλους επίσημους στο γήπεδο.
Quote:
JDM, δεν σε ξέρω για να γνωρίζω τι θεωρείς οκ και τι όχι, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι μέγιστη κρετινιά. Αν δεν το καταλαβαίνεις πάω πάσο.
Νομίζω εννοούσε πως έκανε πλάκα :?:
de kserw an milas gia mena alla proswpika 8ewrw th genikh sou stash proklhtikh -kai synexizeis otan to paizeis oti de to kaneis....- kai de kserw gia kamia fwtografia.
Quote:
Originally Posted by Darkling
Βασικα δε ξερω τι καθυστεριές διαβαζει ο καθενας εδω μεσα, που παρεπιπτοντως εχουμε βρεθει και εχουμε χαιρετιστει κιολας,
me mena? sobara twra pes giati de 8ymamai. an nai pes pou kai pote.
lol
nai re mlkes egw eimai megalos sfaxths kai dolofonos kai goustarw!!! lol...oti nanai..... :pingpong:
@ kelldorain: nai re de me ksereis kai eisai poly tyxeros giati 8a zhseis kiallo!!!! synexiste goustarw
kai nai re eimai kretinos to pame auto kai to apofasisame! vamos, vamos!
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Quote:
Νομίζω εννοούσε πως έκανε πλάκα :?:
kairos htan...... :thumbsup:
kai twra mporw na paw hremos na piw kafedaki me to palaiokwsta..... :twisted:
Θελει πολυ παρατηρητικοτητα το φορουμ για να φανει ποιο ειναι το βασικο μου ακκαουντ ε.
μπαη δε γουεη, το αρχικο σου ποστ με το διαολο που σπαει ποδαρια και στη συνεχεια τα ρε αρχιδι και αυτα, πρεπει να ηταν πλακα κι αυτα.
καλυτερα να μην την κανεις παντως αυτη την πλακα γιατι ενδεχεται μετα να εκτεθεις και να λες "χα, ελα ρε μαλακες, λολ"
αυτα.
Quote:
darkling, mporei mesw diadyktiou na eisai sixameros kai na prokaleis oso 8es alla na ksereis, kindyneuei h swmatikh sou akeraiothta....mono na mh balei o diaolos to podari tou re arxidi...kai skepsou oti eimai kai teleiws enantion ths bias....
Οκ δηλαδή δες αυτό το απόσπασμα και πες μου σαν ουδέτερος αν το βλέπεις ότι γράφτηκε για πλάκα ή όχι. Και μη μου βάζεις λόγια που δεν είπα, είπα ότι το συγκεκριμένο είναι κρετινιά όχι ότι εσύ είσαι, ίσα ίσα δεν έχεις δείξει από τα περισσότερα ποστς σου κάτι τέτοιο. Αν το έγραψες καθαρά για πλάκα τότε οκ αλλά βάζε και κάνα smiley ρε συ.
στο μεταξυ ρε μπουφοι (με κρατατε κ ξυπνιο)
ο μιτς ειναι διπλασιος στο δεμας απο τον jdm
o jdm για κανεναν καλκι το πολυ ειναι :pingpong:
Ναι αλλά ο ΤΖΝΤΜ είναι ΠΑΟΚΑΡΑ.
Πάνκη, σοβαρά τώρα, τι ποσοστό της καθημερινής σου σκέψης καταλαμβάνουν τα οπαδικά και τα ξύλα και οι εκδικήσεις κτλ; Δηλαδή πόσο χρόνο από το average 24ωρο σου σκέφτεσαι τα πουστριλίκια των γαύρων/αρειανών κτλ και ξενερώνεις και οργίζεσαι και μαχαιρώνεις για την παοκάρα άμα λάχει;
Ας γράψει κάποιος ότι τον πρόσεξε τον AngelOfSorrow μπας και σκάσει επιτέλους.
Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
darkling, mporei mesw diadyktiou na eisai sixameros kai na prokaleis oso 8es alla na ksereis, kindyneuei h swmatikh sou akeraiothta....mono na mh balei o diaolos to podari tou re arxidi...kai skepsou oti eimai kai teleiws enantion ths bias.... :evil:
kata talla, anagkasthka na xwsw "Pierced From Within", gia na koimh8w hrema meta to mats...... :P
einai ka8ara epi8etikh antidrash stis synexomenes proklhseis tou darkling, oxi mono shmera. apla bghke akraia
epishs ebala smiley, epishs to bolted leei polla alla pou...
de maresei na ekshgw alla me eixate balei sthn hlektrikh karekla. allo pou mou arese kai eixa liwsei sto gelio :mrgreen:
re mits esy eisai re mlka???? ante kai gamhsou. ti ka8omai kai asxoloumai....
re paul ti les re? 8a ton liwsw leme, 8a kanw ton ogko tou diko mou pleonekthma!!!! :P
kanoniste arena!!!! :duel: