Εντάξει, νομίζω οτι κατάλαβα το σφάλμα και 8α ξαναδοκιμάσω:
Ποιός ρώτησε;
Printable View
Εντάξει, νομίζω οτι κατάλαβα το σφάλμα και 8α ξαναδοκιμάσω:
Ποιός ρώτησε;
εδώ είναι και το μυστικό της οικολογικης συνείδησης: ο αυτοπεριορισμός.
Αν εσύ γκαβλώνεις με μικροαστικά όνειρα, τότε χτίζε σε φυσικά τοπία, αγόραζε οτιδήποτε αυξάνει το κοινωνικό σου πρεστίζ για να αυτοεπιβεβαιώνεσαι ότι κάνεις κάτι πετυχημένο στη ζωή σου, άσχετα αν αυτό για να κατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί εκλύθηκαν τόσοι και τόσοι ρύποι, χρησιμοποιήθηκαν τόσοι τόννοι πλαστικούρας και μέταλλου, κλπ, κλπ.
Πώς φαινεται ο νεοπλουτίδης!
και δε πα να κοιμάσαι σε παγκάκια ως ένα περίεργο νεοπλουτίδικο βίτσιο, πόσα στρέμματα φυσικού τοπίου έχεις φάει με τις μαιζονέτες και τις καφετέριές σου;
Αιγέα τι φοράς;
candiru lol
με τις μεζονέτες δεν τρως φυσικό τοπίο γιατί είναι πάνω κάτω, δεν πιάνουν χώρο....
Επίσης οι καφετέριες είναι στα εξάρχεια, αν δεν ήταν εκεί να μαζεύουν άτομα σαν κι εμένα θα υπήρχε μεγαλύτερο οικολογικό πρόβλημα.
Εγώ για παράδειγμα από το πολύ φραπέ (έστω ότι θα τον έπαιρνα από το περίπτερο) μου ρχεται συνέχεια τάση για κατούρημα, άλλο να κατουράω όπου βρω δεξιά αριστερά στους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τα δεντράκια (ενίοτε και στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στη πόρτα για να κυλάει ήσυχα κάτω αλλά αυτό δεν μετράει γτ το κάνω και τώρα), και άλλο να κατουράω στις καφετέριες του φίλου aigea που δεν μολύνω το περιβάλλον καθόλου.
http://i42.photobucket.com/albums/e3...onetes1006.jpgQuote:
Originally Posted by pitchfork
Γεια σας. Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω για τη νέα επιχείρηση στην οποία μόλις επένδυσα. Πρόκειται για βιοτεχνία ΚΑΛΣΟΝ. Μέχρι το τέλος Ιουλίου έχουμε προσφορά -30% στις τιμές χονδρικής για τα μέλη του ER που τόσο εύκολα σκίζουν τα δικά τους.
ρε συ μην τον νευριαζεις, εγω κρυβομαι εδω και 10 μερες!
ευτυχώς δε φαίνεται το τηλέφωνοQuote:
Originally Posted by Candiru
ρε εμείς την είχαμε με το τηλέφωνο αλλά δεν μπόρεσα να την βρω σε ηλεκτρονική μορφή, στην εφημερίδα εν οίκω ήταν με το τηλέφωνο φανερό.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Και σε αυτήν, φανερό είναι. Ειρωνία για την χαζή προσπάθεια απόκρυψης ήταν.Quote:
Originally Posted by Candiru
μου χαλάσε το αστείο :cry:
δεγγιαλ κάνε ντιλιτ
Pou einai re o Aigeas?
Pali efuge?
Kanei mpratsa h anoigei nea kafeteria? (me ta xeria tou)
Aigea ama 8es steile mou PM na er8eis neo kosmo na paiksoume mapes. Xalara to PODI mou exei to MPRATSO sou kai 8a sou deiksw pws ton dinoume se plousious edw sta prosfugika.
Ela 8a sou parw dwro meta aloifh gia to MPRATSO sou!!
ρε sabbattack, να πούμε, από τους καθυστερημένους είσαι ο αρχηγός.
Ήθελα κι εγώ να το γράψω αλλά σεβάστηκα τον ιντερνετικό χώρο....
Γενικά αυτό το τόπικ προσφέρεται για προβληματισμό.
Ένας αρχικός καθυστερημένος ο οποίος μετά απαντούσε νορμάλ ήταν αρκετός για να ποστάρει και ο τελευταίος λιώμας εδώ μέσα και να πει τη μαλακία του, πολλές φορές ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό.