Για να ρυθμίσεις μερικά πράγματα γρήγορα, π.χ. να προσθέσεις virtual hosts σε έναν Apache server, βολεύει, ή να ρυθμίσεις τον Samba server με άνεση (κάτι που μου έσπασε τα νεύρα στο Ubuntu). Γενικά μου άρεσε ως εργαλείο, εξαιρουμένων κάποιων bugs (π.χ. το μενού για την ρύθμιση του GRUB δεν κρατάει τις σωστές ρυθμίσεις, αλλά επιμένει να βάζει τις δικές του).Quote:
Originally Posted by Deggial
3 μέρες μετά, τα έβγαλα ξανά. :P Ο λόγος είναι το video tearing που, από όσο διάβαζα, μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους και βαρέθηκα να το ψάξω. Όταν αγοράσω δεύτερο υπολογιστή, θα του βάλω Linux να το έχω ως workstation (ή θα πάρω Mac), αλλά τώρα να γυρίζω κάθε λίγο σε Windows για games/videos είναι εκνευριστικό.
Πάντως, όποτε ξαναβάλω Linux, θα προτιμήσω ξανά openSuSE αντί για Ubuntu, μιας και δεν έχει τέτοια ποικιλία γραφικών περιβάλλοντων για ρυθμίσεις των servers, κλπ.
ΥΓ. Επίσης, μου την έσπασε που με Compiz σέρνεται κ' ο Opera κ' ο Firefox. Όταν βγει το KDE 4 που έχει compositing και Grid (όπως το Spaces του MacOS) και θα μπορεί κανείς να αποφύγει τελείως το Compiz, θα είναι καλή φάση.