Παίζει και αυτό το σενάριο, ναι.
Printable View
Παίζει και αυτό το σενάριο, ναι.
δευτερη φορα γκομενος ντεμπ;λιγο χλωμο...εκτος και αν θελουν να δειξουν οτι το χει η μοιρα της
Έ ή ο φίλος του dexter (εκεί πάει η ψήφος μου), ή Quinn η ο πληροφοριοδότης είναι, δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος (δεν έχω δει το τελευταίο επ)
ok μη βγαζουμε ομως το ενδεχομενο να ειναι καποιος που δεν εχουμε δει ακομα
Απορρίπτω τον Άντον (ομοιότητες ΑΚΑ σωσίες με Τρέισι ΜακΓκρέιντι λολ) για το λόγο που είπε ο Αμπρούτζι και τον Κουιν επειδή είναι το προφανές.
Κάποιος Πράντο ή κανας άκυρος λέω εγώ.
Ρε σεις.
Είδα το 7 (επεισοδιάρα)
Πλάκα θα χει να είναι η Συλ και να μείνουμε όλοι μαλάκες
Siga mhn einai kai h rita.
Το λέω με τη λογική ότι
α) υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου στη σχέση της με τον miguel και στα προβλήματα που λέει ότι παρουσιάζουν. Επίσης δεν βλέπω το λόγο να μην μας δείξει τη συζήτησή της με τον miguel σχετικά με το θέμα των προβλημάτων τους εκτός και αν δεν έγινε αυτή η συζήτηση άρα δεν έχουν προβλήματα άρα το είπε η συλ στη ρίτα σαν δικαιολογία :P
β) ο ρόλος της έχει αρχίσει να αυξάνεται στα τελευταία επισόδεια και περιμένουμε αποκάλυψη δολοφόνου μέσα στα 2-3 επόμενα
H suzhthsh gia th sxesh k ta provlhmata ths me ton miguel mallon stoxeve sto na deiksoun pws autos to'xei xasei, oxi h sul :P
φανταστικο επεισοδιο το 7,
απο τα καλυτερα ολων των σεζον
Eisai ligaki upervolikos e? :P
psit
vgike kainourgio elpizw na to pirate prefa
αν βρείτε αγγλικούς subs δώστε γιατί ψάχνω τόση ώρα
:shock: οχι ρε μαλακα :-o
[spoiler:1imcaxmn]και πανω που ερχομουν να πω οτι κατι μου λεει πως δε θα βγει σε καλο η ολη φαση...[/spoiler:1imcaxmn]
αψογο και παλι
mexri ta misa de mou elege kati idiaitero to epeisodio alla apo ti mesi kai meta egine gamistero
edit:subs oute egw vrika prin kati wres pou koitaksa