ε καλά κοίτα, αν εξαρτάσαι από τις ορέξεις του καθένα αυτά παθαίνεις. αλλιώς 1. δες τα με αγγλικούς ή 2. περίμενε να τα βάλει στο σταρ.
δηλαδή να βρίζουμε στις μαλακίες (himym και διάφορα άλλα τραγελαφικά) αλλά όχι και όπου γίνεται σωστή δουλειά.
Printable View
ε καλά κοίτα, αν εξαρτάσαι από τις ορέξεις του καθένα αυτά παθαίνεις. αλλιώς 1. δες τα με αγγλικούς ή 2. περίμενε να τα βάλει στο σταρ.
δηλαδή να βρίζουμε στις μαλακίες (himym και διάφορα άλλα τραγελαφικά) αλλά όχι και όπου γίνεται σωστή δουλειά.
Ναιι ρε ξέρω. Είπα, είμαι θλιβερός παρτάκιας.
Αλλά αφενός το στάρ θα αργήσει ένα χρόνο και αφετέρου είναι από τις μόνες σειρές που αν δεν είσαι ιατρός χάνεις το 50% αν τη δεις στα αγγλικά.
esteblak, blepeis house gia tis iatrikes orologies!
σάμπατακ, σε προκαλώ να αρχίσεις το καινούργιο επ με αγγλικούς υπότιτλους.
Πες μου τι κατάλαβες στους 5 πρώτους διαλόγους
edit:Τελικά η ατάκα του house στο προηγούμενο επεισόδιο ισχύει.
Is it 2 years ago;
Όλα τα προβλήματα του house εξαφανίστηκαν και συνέχισε να είναι jerk χωρίς καμία επίπτωση στην ψυχική του υγεία.
Αν δεν έχετε πρεφάρει πως έχει αλλάξει η συμπεριφορά του House με την επιστροφή του, τότε όντως, θα ήταν καλύτερα, να κόψετε το subtitling. Ούτε εξαφανίστηκαν τα προβήματά του, ούτε έγινε κάφρος... όπως ήταν παλαιότερα. Αυτό πιστεύω εγώ, τουλάχιστο.
Μαλάκα μου πούλησε μετοχές επειδή το μικρό παιδάκι πέθαινε και το 'ξερε
ναί αλλά έζησε
Καλά, ξεστραβώσου και καθάρισε τ'αυτάκια σου. Η στάση του House τη στιγμή που υπέγραφε ο πλούσιος μπαμπάς ήταν και η σωστή, αλλά και "πολιτισμένη" αν αναλογιστούμε και το πως θ'αντιδρούσε στο παρελθόν. Μετά πάμε στο δεύτερο γεγονός. Ναι, πούλησε μετοχές. Αλλά όχι επειδή πέθαινε το παιδάκι ( lol, πως το σκέφτηκες αυτό? ), αλλά επειδή είδε ,αφού προσπάθησε πρώτα να τον μεταπείσει, τον μπαμπά να υπογράφει τα χαρτιά. Το γεγονός πως έβγαλε χρήματα δεν σημαίνει πως είναι jerk, ασχέτως αν προσπαθήσε να πείσει και τον Wilson. "Yes I did" "You are a jerk", αλλά για χάρη του διαλόγου. Άσε που κράτησε και μία "περίεργη" στάση στο θέμα του James Earl Jones. Δε ξέρουμε αν θα του την βαρέσει και θα τους πηδήξει και τους 2 στο τέλος, αλλά το καθάρισε το ζήτημα χωρίς τα γνωστά του "θεατρικά" ή τα power plays.....hmmm πόσο καιρό έχουμε να δούμε power play μεταξύ House/Cuddy? Και μετά μαλάκα μου λες πως δεν άλλαξε συμπεριφορά...
μαλάκα μου έχεις δίκιο σ αυτά που λες πάω πάσο.
Αν και θα διαφωνήσω στην υπογραφή.
Σαν παλιός καλός house, ενώ υπέγραφε ο τυπάκος, άραζε και ρητόρευε πάνω στην πεποίθηση των εκατομμυριούχων για κάρμα κλπ και πόσο μαλακία είναι κλπ κλπ.
Και ένας γιατρός μη-jerk μάλλον το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόταν δεν θα 'ταν να πουλήσει μετοχές αφού είδε τη συγκεκριμένη σκηνή να διαδραματίζεται μπροστά του.
Αλλά όντως τώρα που το λες όντως αντιδράει λίγο καλύτερα απ' ότι παλιότερα.
:)
:moutza:
Τυπικός "μόνο-εγώ-γαμάω" Nodoor, από εκεί και μετά ον-τόπικ ωραίο το τελευταίο αλλά μέχρι στιγμής το επεισόδιο με τον tyrant παραμένει η κορυφή ιμο.