edv kai kairo de moy erxontai email apo pm, kai epishs pleon shmera eida oti oute anaduomeno parathuro de vgainei sta pm. exv swstes ruthmiseis kai den exw ad blocker e
Printable View
edv kai kairo de moy erxontai email apo pm, kai epishs pleon shmera eida oti oute anaduomeno parathuro de vgainei sta pm. exv swstes ruthmiseis kai den exw ad blocker e
Εϊχα κάνει subscribe σε κάποια θρεντ να μου έρχονται ενημερώσεις στο μειλ. Πατάω το unsubscribe link και μου βγαίνει αυτό: An invalid threadid or forumid was specified.
Σε θρεντς του General Discussion 3 φορες σβηστηκαν ποστς μου εκ του μοντερειτορ χωρις κανεναν προφανη λογο.
Προτεινω να του ξηλωσετε τα γαλονια και να του δωσετε κανα λιτρο καφε για παρηγορια μετα με (ζαχαρη και) γαλα να πανε κατω τα φαρμακια.
Το ακρως επιμορφωτικο και κατα τ'αλλα καθ΄ολα χρησιμο ποστ μου που εσβησε στο ΚΑΦΕΣ θρεντ ήταν αυτο:
Καλω τον αντμινιστρειτορ του φορουμ να επιληφθει του θεματος οσο πιο αμεσα και δραστικα προτεινα.Quote:
Συντροφικους χαιρετισμους και HASTA LA VICTORIA SIEMPRE*
Spoiler
*http://25.media.tumblr.com/tumblr_md...0lx6o1_500.png
Το κομπλεξικο φασιστοφαλαινοθηρικο που διατελλει μοντερειτορ στο General Discussion εξακολουθει να σβηνει τα ποστς μου χωρις λογο, θα συνεχιστει για πολυ αυτο;
Σ' αυτο το θρεντ
Quote:
ελα ντε? αυριο χαιρετισματα απο την στρατοσφαιρα λολ
No access στα private messages:
Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in [path]/includes/class_core.php on line 1391
το λεει καθαρα, ερρορ στη γραμμη 1391, τι δεν καταλαβαινεις?
Βάζουμε στοιχήματα για το επόμενο νικνεϊμ;
Μάγκες υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το να στέλνει το φόρουμ μέιλ.
Πιστεύω αυτές τις άγιες μέρες αργίας να μπορέσω να δω τι φταίει
Δεν είχα που να το βάλω και το ρίχνω εδώ:
Ο θεός να βάλει το χέρι Του. pm είναι:
Επισης εσυ που εισαι δικηγορος εξηγησε τους πως αν δεν κανουν λοκ το θρεντ και δε σβησουν τα ποστς που με συκοφαντουν εφοσον δε μου στελνουν μειλ ενεργοποισησης λογαριασμου για να μπορω να ποσταρω και να απαντησω υπερασπιζομενη τον εαυτο μου στις κατηγοριες τους θα φανε ξεγυρσιμενη μηνυση. Και καν'το κοπι πειστ αυτο στο μπαν γιουλαι θρεντ σε παρακαλω.
πρωτοφανή επίπεδα κούρασης...
τη μπανάρατε και ησύχασε η κούτρα μας, μην αναφέρετε το username της ανά δύο ποστς, πληζ
Παιδιά να μου το θυμηθείτε.
Ξαναμπήκε ήδη.
Οι μούτζες είναι ύποπτες. Οβερ.
Όταν πάω να μπω στα πιεμς ή τα settings συμβαίνει αυτό
http://i43.photobucket.com/albums/e3...itled-1-28.jpg