yawn.
kala
mama mama aytos panamekaneitheateraaaaa
mpoue mpoue
Printable View
yawn.
kala
mama mama aytos panamekaneitheateraaaaa
mpoue mpoue
mpanti eimai sigouros oti katalabeneis ti thelw na pw apla den thes na to katalabeis :P
ixixi
Oxi mono exo akousei SOAD alla eimai megaliteros opados tous ap'oso tha nomizes...
Kai epeidi exo akousei para poli SOAD adinato na ta vro afta ta simeia,alitheia oxi giati theoro ipotimitiko to na epireazetai apo SOAD (kathe allo) apla den nomizo pos einai to style mpantas pou tha mporouse na epireasei tous Theater.
Oso gia tous Theater theoro oti einai i sinistameni toson pollon sinistoson pou en telei dimiourgoun kati entelos diko tous,me ti diki tous stofa.Ekripsan pote oi Theater oti einai opadoi toson sigrotimatwn?Den nomizo pos meta apo tosi mousiki iparxei kathara nea mousiki alla den prospatho na analiso pou stirixtikan,poios efivre afton ton ixo,se ti moiazei dld den mou aresei na to psirizo toso.Nomizo oti xanetai to noima.
OK kai to arpisma stin arxi tou Endless Sacrifice thimizei apistefta to Give In To Me apo Michael Jackson (paizei kai o Slash sto kommati).Ti prepei na poume oti antigrafoun i epireazontai apo Michael Jackon oi Dream Theater?Den tous fainetai...
oi epirroes apo soad einai parapanw apo profaneis. an den tis akous den akous, genika. simfonise kai o symposium.
Ti ennoeis den akouo?Oraia afou tis akous esi toso kathara pes mou kapoia simeia pou einai to profanes oti einai epireasmena apo SOAD kai oxi apo Metallica px.Mipos otan leme epirroes apo nu metal aftes einai mono apo SOAD?
1. to arxiko riff
2. o ri8mos meta to arxiko riff (0:15...) karfi soad
3. 1:26...
4. 1:59...
5. 2:33-2:35 <- simeio pou den iparxei allou sti diskografia twn theater, apodeiknyei kanonika auta pou leo.
ta parapanw epanalamvanontai kai argotera sto song.
se poio song omos?
sigoura oxi sto Vacant! 8)
gia to honor thy father milaei nomizw.Quote:
Originally Posted by cancer
eimai sth sxolh :shock: kai gi auto de mporw na akousw ola ta shmeia pou les,alla les vlakeies :oops:
gia paradeigma,giati to arxiko riff na einai ephreasmeno apo soad kai oxi apo to dyers eve pou vghke mia dekaetia prin tous soad?
to oti vgike 10 xronia prin einai ena eidos epixeirimatos?
Apla mallon ennoei oti pithanon akougontai paromoia giati mporei na exoun ephreastei apo to idio pragma...
Nomizo pos kalifthika apo ton Pano.
Sto 1.26 an nomizeis oti einai epireasmenoi apo SOAD kaneis lathos.To simeio einai fanera TOOL.Klassiki mpasogrammi nootropias Tool.
Sro 1.59 ta nu metal pros rap fonitika sou fernoun SOAD?Emena pali katholou...
Oute sto 2.33-2.35 katalava kammia epiroi apo SOAD?3 defterolpta apodikneioun afta pou les?Akomi kai na'nai epireasmena einai 3 deftera.
Mallon oi SOAD kai oi Theater exoun kapoies koines epiroes (Metallica).
A ENTAKSEI BRE!Quote:
Originally Posted by Kingryche
TA TELEIWS NU-SOAD STUFF OI THEATER SAUTO TO KOMATI TA PIRAN APO POIO DISKO TWN METALLICA EIPAME? KAI OI SOAD TO IDIO IPOTHETW.
oxi allo karvouno REEEEEEEEEEEEEEE.
Sorry alla adinato na se katanoiso...Anyway oti se ikanopoiei, an afto einai epiroes SOAD ok as einai.
ahoy
reload ok? 8)
Vasika i eisagogi tou Honor Thy Father einai to Damage Inc paigmeno pio grigora, to As I Am einai ena kommati pou tha borouse ama tou vgaleis ta pliktra kai paixeis ena arketa ligotero texniko solo na einai sto Load, to Glass Prison exei mesa ligo apo to Blackened... akoma kai to riff tou In The Name Of God san Metallica akougetai.
Entometaxy, ego exo akousei pano apo 30-40 fores kai ta tria albums ton SOAD kai den exo vrei tin paramikri epirroi sto TOT.
esy dikaiologeisai.Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Geia sou re gamia cancer!!!!! Ola ta xereis esy re thee!!! Re paidia, sas parakalo stamatiste na kanete post sta threads pou apantaei o cancer, giati polu apla otan kanei post, ta leei ola kai meta otidipote einai peritto. Gamaei o cancer.
ok de dikaiologeisai. :roll:
GAMEI K DERNEI!Kai as fernei se Pantera,kai as thumizei metallica kai as akougetai-se shmeia!-san na epaizan oi Tool me pliktra :wink: ..Einai Thearer gamw tin koinwnia... :twisted:
Ante,na tous xana-dw kai live na apotrelathw...
eVIVA
xaxaxaaxaxxa cancer xaxax
theossssss!
to pira xtes kai to akouw twra...
merika simeia einai entelws aunanismos kai ta variemai....
kapote tha korifothoun omws.
ta simeia? nai...
apla den antexw na akouw to Petrucci na paizei skales...
den eipa oti einai asximo (btw, molis mpike to Vacant... :shock: )
allo ennoousa
gia pes
ennoei oti tha xysoun kai tsoup tha sou rthoun sti mouri.
to pa kompsa e
tzoni elegkans
ts ts
lege re Buddy!!!
Diskara opws kathe diskos tous meta to "When dream...".
when dream and day unite> train of thought
vsk wdadu> to 80% twn simerinwn "progressive" sygrotimatwn.
toso kairo de milisa gia theater, ksekiniste twra ena wraio flame... :twisted:
Apopseis 8)Quote:
Originally Posted by The Butcher
swstos an kai to images tou rixnei ligo :P
To WDADU einai oti pio apexthes exoun kukloforisei oi Theater kai to mono kommati pou gamaei einai to instrumental Ytse Jam(giati arage?).
Dominnicci = megas karagkiozis, tamtakos, murtsos.
malista, petaxtike k o AXRISTOS o fixxxer na pei ti MALAKIA tou! :D
ksekolla re me ton tragoudiari, grafoun oi theater simera killing hand i afterlife? pipes.
tompoulo.
Asxeto alla Johnny Elegance rules! Ataka pros Stella Mpezantakou : "Ax, agapi mou, eisai TSOKARO!" :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by cancer
Oso gia Theater (gia na mi bgw kai off topic kai me timwrisei o Coroner :P ) to Train of Thought einai ontws ena polu kalo album alla gia mena oi DT piasan to peak tous me to Scenes._
Gia mena eFtyxws den yparxei kapoio "peak" tous kai se kathe disko me ikanopoian to idio me ton proigoumeno. Isws na einai i moni banda (pera apo Ozric) pou mporw na pw pws perimenw ton opoiodipote epomeno disko tis.Quote:
Originally Posted by Dimitra
mou aresei para polu autos o diskos.den eimai opados twn drream theater kai pera apo to images den me polusygkinousan.auton to n akouw euxarista.isws perissotero kai apo oti to images.exei veveia 2-3 shmeia pou den mou aresoun alla ok einai enas polu kalos diskos.oxi o kaluteros gia mena persu alla auta einai upokeimenika opws oloi gnwrizete.