Quote:
Originally Posted by Phoebus
Ο Kevin Μoore τα τελευταία χρόνια μένει στην Τουρκία για όσους δεν ξέρουν (πριν ήταν στην Κόστα Ρίκα). Μου φαίνεται πολύ λογικό να έρθει από την Κωνσταντινούπολη να παίξει εδώ... + το DVD οπότε soulless9, kuo και λοιποί, don't worry - θα δείτε το DVDάκι κάποτε... με εμάς μέσα :D
Και δεν ξέρω με τι λογική λένε κάποιοι ότι ο Kev δεν γουστάρει τη μουσική που έπαιζε - απλά δεν μπορούσε να συνεργάζεται και να γράφει με τον τρόπο που έγραφαν άλλοι... Τα ίδια έγιναν και στο O.S.I. Γι'αυτό γράφει μόνος του πια, δική του μουσική... /me np Chromakey - White robe
Kevin Moore μουνάκχια :)
Χωρίς νά'χω δει προηγούμενες κι επόμενες δημοσιεύσεις του Φοίβου ή των υπολοίπων σχετικά με τον Κέβιν Μουρ, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές νιώθω ότι θέλω να τον ρωτήσω το εξής: Νομίζεις ότι αυτά που γράφει και παίζει τώρα και μετά τους Dream Theater, ο Moore, έχουν καμιά ιδιαίτερη σχέση με ό,τι έπαιζε τότε;
Ασφαλώς και "γούσταρε" ως ένα σημείο, τη μουσική που έπαιζε τότε (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον εμείς οι φάνγκερλς :pink: ), αλλιώς ας μην την :malakia: και καθότι γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις και συχνά αλλάζουν, διευρύνονται, επεκτείνονται, κλπ ήθελε να δημιουργήσει τη "δική του μουσική", η οποία νομίζω ότι είναι προφανές πως δεν έχει και μεγάλη σχέση με αυτή των Dream Theater, Fates Warning, O.S.I. κλπ.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες βιογραφικές πληροφορίες που μας δίνεις για τον Kevin Moore. BTW μήπως ξέρεις και πώς λένε την ανατολίτισσα γκόμενά του; Αν παντρεύτηκαν; Πόσα παιδιά έχουν; Σκυλιά; Γατιά; Τι μάρκα εσώρουχα φοράει; Να μερικές ακόμα πιο χρήσιμες πληροφορίες που θα θέλαμε (εμείς οι φανγκερλς και πάλι :pink: ) να γνωρίζουμε και δεν. :roll:
/me np Kevin Moore - Ghost Book ;)