Re: Introduce yourself...
- onoma/hlikia/asxolia: Πάνος / 20 / Ξύστης, στον ελεύθερό μου χρόνο σπουδάω Ηλ/γος Μηχ/κός στο Α.Π.Θ.
- xronia pou paizoume: Καμιά δεκαριά κιθάρα και 1-2 μπασσάκι. Επίσης στο δημοτικό έπαιζα φυσαρμόνικα και στο γυμνάσιο φλογέρα. Επίσης στο γυμνάσιο πάλι είχα δοκιμάσει και ακκορτνεόν. Α, ξέρω και τις νότε στο πιάνο :P
- wdeia/mousikes gnwseis: 5 χρόνια κλασσική κιθάρα σε ένα ωδείο (έκανα κυρίως τα "πρακτικά" και λίγα θεωρητικά) και έφυγα λόγω λυκείου. (Βασικά έφυγα επειδή έπαιζα καλύτερα από το δάσκαλό μου :P ). Από μουσικές γνώσεις στα θεωρητικά και ονομασίες τεχνικών μπορώ να πω ότι δεν ξέρω σχεδόν τίποτα.
- agaphmenoi ki8aristes/bassistes/mousikoi: Mustaine (όχι για την τεχνική οφκορς), Satriani, Loomis και φυσικά σέβομαι όλους τους μεγάλους κιθαρίστες εκτός από τον Malmsteen.
- e3oplismos (ki8ares, enisxutes, effects ktl.): B.C. Rich Warlock M7, πεταλιέρα Korg AX1500G, πεταλάκι-καβάντζα Rocktron Rampage, και σε μια βδομάδα θα πάρω τον ενισχυτή Fender FM-212. Επίσης στα σχέδια βρίσκεται κάποιο φτηνό 5-χορδο μπάσσο Cort
- oti allo goustaroume (groups pou paizoume, narkwtika pou pinoume ktl.): Τα βασικά είναι 3: μπάσσο σε ένα αμερικανοπάουεροπρογγρέσιβ και κθάρα σε ένα θρας με λίγο προγγρέσιβ και ένα για μαγαζί για το χαρζτηλίκι και τη φάση (μόνο διασκευές, ή καλύτερα απλές εκτελέσεις)
Νίκος 23 Φυσικό Αθήνας. Αυτοδίδακτος παίζω απο αρχές λυκείου. Σοβαρά Μπάσο: Warwick Infinity SN-TCS, Stingray MM 4ρια. Boss GT6B. Gallien Krueger 700RB. Κιθάρα: Telecaster 72 Deluxe, Boss Pedals, Σκατένιος Samick Amp.
Γράφω πόσο καιρό στο ρέκβιεμ σέξιον και ένα ποζεριλίκι δεν έκανα:
Γιώργος 22, φοιτητής.
Δίπλωμα κλασικού πιάνου με ειδικότητα στα πιανιστικά έργα ρομαντικής εποχής.
Πληκτράς σε ποπ - ροκ συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.
Δάσκαλος κλασικού πιάνου σε ωδείο της Θεσσαλονίκης.
Equipment (αν και πιανίστες - πληκτράδες δεν πρέπει να παίζουν εδώ):
Πιάνα: 1 Yamaha με ουρά, 1 Kawai τοίχου
Ηλ. πιάνα: KAWAI μοντέλο L1 και μία Clavinova της Yamaha
Synths: Roland Fantom X7, Roland V-Synth
Nikos 25 etwn.
Paizo kithara 8 xronia. Agapimeni mousiki black metal kai sigrotima oi Dissection.
Fan tou body piercing kai ton tattoo, latris tou viniliou
Kithares : Bc rich warlock - Beast
Filarako Goatlord exeis polles "TRUPES"?? 8)
MOUNHHHHHHH :wink:
Exo mpolikes alla oxi san autes pou psaxneis... An thes sou kano ena streching
LOL, welkomen papara.. :pingpong: