Quote:
Originally Posted by Vagelis
Printable View
Quote:
Originally Posted by Vagelis
e, tote metaksy 21 kai 23 kante to
XORAME 7 ATOMA STH SKHNH TOU RODEOU?
dreamsteeler omws oxi LUNES OBSKOURES
analoga me tin imerominia paizei na einai kai acid baby available.
LUNES LUNESQuote:
Originally Posted by Buddy Lackey
<--------Quote:
Originally Posted by Dragonlord
anevainw sto mpourdelo sas akoma mia fora gia ena istoriko live pou 8a symetexoun ta perissotera melh tou ER
telika 8a tragoudhsw? 8)
kati apo minor threat?(logw avatar...) :wink:Quote:
Originally Posted by wanker
proteinw stous psycho choke na me paroun gia frontman
jolly checkαρε τα pms που σού'χω στείλει
γαμώτο το είχα ξεχάσει πως Τετάρτες παίζει ο Πάνος στο Τζαζμίν...δεν παίζει να παίξει κανας άλλος ε;
pano thelw kai gw demo leme mh me ksexaseis
twra gia mpantes psifizw sun of nothing aptous ekswforumikous kai apo endoforumikous utmost contempt ( :lick: ) kai ritual of the black sun.
to live kante to afou kleisoun oi sxoles/eia klp.. (protimw ianouario alla oti katsei).
kala auto ennoeitai,e!na borw na erthw kai egw...h alliws OXI MESOVDOMADA!!!!Parasekevosavvata volevoun perissotero,oxi mono emena fantazomai...Quote:
Originally Posted by Ghoul
An leme gia pscycho choke goustarw apisteuta + mallon tha feroun kai kosmo. Alla ontws den exoun tragoudisth, opote duskolo na erthoun :P, ektos kai an ksnaparoun ton Bill , pragma mallon apithano.Quote:
Originally Posted by Deggial
Egw kai egw 3-4 kommatia ama thes...Quote:
Originally Posted by The Butcher
ENTELWS OMWS.Quote:
Originally Posted by Ingolemo
egw tha lega corona bor.
Na ipenthimisw oti oi Sun Of Nothing paizoun telos Noemvri opote mporei arketos kosmos na tous dei ekei kai na mi leitourgisoun sa kraxtis gia to er fest. an ginei dec.
egw tha pw Ianouario pou einai kai pio laska ta pragmata sinauliaka(pros to paron toulaziston)
den einai kako, den einai kakoQuote:
Originally Posted by ManWhoSoldTheWorld
Oi Sunofno apo,ti kserw den mporoun Dekembri.
Isws h volikoterh hmeromhnia einai 4-5 genarh. Sxedon oloi 8a exoun epistrepsei a8hna, enw osoi vriskontai allou de 8a exoun upoxrewseis (sxoles,sxoleia ktl.)...
Virus kane ta conne sou mesa kai Ritual!!!
Sicks Daze edw..
Pane pia dyomish xronia apo thn teleytaia mas emfanish en A8hnai kai psaxnoume pws kai pws eykairia gia dynamiko comeback, opote an mas 8elete eimaste mesa! :twisted: Tsekarete ta parakatw kommatia mas (ta opoia einai men palia alla kai ta kainouria pou exoume etoima einai sto idio styl kai ligo sto pio rock n'roll):
kai an tyxon den exete akomh symplhrwsei tis mpantes, epikoinwnhste mazi mou oi ypey8ynoi tou fest me PM gia na kleisoume ka8ws kai gia peraiterw leptomereies.
\m/
edw de mporw na tous peisw gia hmeromhnia na mporw kiegw na pareyre8w, 8a tous peisw gia Ritual? :evil:Quote:
Originally Posted by Virgin Mary
Sicks Daze epishs \m/
kane ta kone sou leme! :dfinger:Quote:
Originally Posted by Virgin Mary
k gw pshfizw sicks daze
punk attack reeeee
Δαγκωτο Sicksdaze!!!
Επισης Corona Bor που δεν εχω δει ποτε live.
deus ex machina
xaioxoiaoxiaioxaoiai :P
loipon, girizo ellada tetarti 22 stis 1 to vrady.
Epidi tha ithela poly na ertho sti live tha parakalousa na to kanonisete gia 23 meria, i kati tetoio.
PS. Pioi einai oi sun of nothing?
http://www.electricrequiem.com/viewtopi ... hlight=sunQuote:
Originally Posted by katwrimos
dragonlord tora eida afto pou eleges,gia na po sigoura gia wastefall prepi na exo akrivi imerominia xoris allages logo tou oti ta meli exoune diskola oraria,oxi den pezo alla den einai diskolo na tous po aloste eimai poli sixna me atoma apo tin banda mazi :)
Ama ferete desolation me ton pagwto 8a skasw sto live
8anash?!Quote:
Originally Posted by Parasight
:p
loipon emeis to syzitame to an prolavainoume, alla nomizw oti ISWS mporoun kai oi anwrimoi na symmetasxoun.
oso pio arga toso pio kala pantws. diladi an milame gia 17 dec, ME TIPOTA.
dragonlorntouli?
Καλώς ή κακώς έχουμε ΠΟΛΛΕΣ συμμετοχές και τα περισσότερα συγκροτήματα αναγκαστικά δε θα παίξουν...θα δούμε όμως
KAMNE TO 5IMERO :D
Nai! 5imero me camping klp
ERstock festival! sadasdas :P
??? :roll:Quote:
Originally Posted by HattoriHanzo
oi son ixan paixei mazi me nevermore tin teleftea fora sto rodon?Quote:
Originally Posted by Ghoul
kati mou thimizei to onoma..
..Quote:
Originally Posted by StoRmRideR