Dragonlord, dn exei perasei apo to myalo sou na kaneis ban ston idio ton S11? LEW, mhpws dior8wnontai kapws ta pragmata etsi.
The newest registered user is Bullet
Printable View
Dragonlord, dn exei perasei apo to myalo sou na kaneis ban ston idio ton S11? LEW, mhpws dior8wnontai kapws ta pragmata etsi.
The newest registered user is Bullet
mallon apla 8a prepei na xalarwsete ligo esy kai oi filoi sou,LEW,apla,to kourasate
e? Poios "esy kai oi filoi sou? "
opoios kanei ban ton station tha mpei katw apo to patsokoilo mou. monima.Quote:
Originally Posted by house_of_low_culture
Γιατί να μπει ban στον S-11; Αυτός είναι που ξεκινά φασαρίες; Εκτός απ'το nick PANATHINAIKOS, το οποίο έπρεπε να μπαναριστεί με τη μία. Προφανώς όποιος χρησιμοποιεί αντίστοιχα nicks ψάχνει για μπελάδες.
/nick Κύρος_madbutcher21
Εντάξει, απλά μια σταθερή πολιτική θα ήταν χρήσιμη. Από τη μία έχουμε users που τη λένε απρόκλητα στον S11 (κάτι με το οποίο διαφωνώ ανεξαρτήτως συμπάθειας) και banάρονται, και από την άλλη έχουμε (αγαπημένους μου) users που ρίχνουν παναγίες και είναι ανέγγιχτοι λόγω "κύρους".
Όποιος συμπεράνει πως η πρότασή μου είναι
α) Υποννοούμενο για να banάρονται οι δεύτεροι
β) Υποννοούμενο πως κατηγορώ τους admins
Να τους πεθάνει η μανούλα το ξημέρωμα.
Απλά πάρτε μια απόφαση imo.
egw lew na auto-bannaristei o dragonlord pou den leei na bgalei ta gamw mplouzakia :oops:
Ολοι άυριο στην πορεία συμπαράστασης!
|
|
|
\/
To parapanw post tou Atheist einai ena ap ta pio simantika post pou xw diavasei edw mesa
prepei na dwthei apantisi
ο αγώνας δικαιώθηκε. ευχαριστώ σύντροφοι.
http://img480.imageshack.us/img480/4...arianne4tq.jpg
.
άντε να επιστρέψω στο παλιό γαμάτο άβαταρ μου
Χμ. Σε κάτι τέτοιο δεν μπορείς να έχεις κάτι σαν αλγόρυθμο που θα λέει ποιοι banάρονται, είναι πολύ σχετικά αυτά τα πράγματα. Το να την πεις πέντε φορές σε κάποιον που γράφει μαλακίες το βρίσκω εντελώς λογικό. Το να τη λες σε κάποιον επί μήνες τη στιγμή που ok, είναι αυτός που είναι, οι περισσότεροι το έχουμε δεχτεί και δε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ είναι απλά κούραση. Και ο sympo (που αυτόν φαντάζομαι εννοείς στους "δεύτερους") δεν τρώει τέτοια κολλήματα με έναν user.Quote:
Originally Posted by Atheist
Για μπλουζάκια δεν έχω λεφτά τώρα. Αρχές του 2006 :!:
Εντάξει καταλαβαίνω πως δεν μπορεί να μπει κανένα σαφές πλαίσιο με την έννοια των κριτηρίων για ban, απλά κανένα pm του στυλ "Το ξεχειλώνεις και ενοχλείς, χαλάρωσε λίγο" ως προειδοποίηση θα φάνταζε λίγο πιο χμμ ουσιώδες. Αυτά τα no warning shots είναι κάπως.
Το τελευταίο δεν ήταν no warning shot από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η φάση με τον χολκ. Και γενικότερα δε νομίζω ότι παθαίνει κάποιος κάτι με αυτά τα προσωρινά bans, μιλάμε απλά για ώρες. Άσε που τα 2 τελευταία έγιναν σε άτομα με τα οποία μιλάω και υπάρχει μία άλφα άνεση.
Χμ νόμιζα πως αρχικά ήταν μεγαλύτερου διαστήματος ban και απλά άλλαξε η κατάσταση στην πορεία. Εφ' όσον δν είναι έτσι δν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
epeidh to banner tis ypografhs mou einai pleon ektos klimatos, to katathetw edw, epifylasomenos na to ksanadiekdikisw sto epomeno ban toy solou. viva la muerte!
http://img.photobucket.com/albums/v3...ee-ntaknoz.jpg
Noiw8w pws an mpw na pros8esw to sxolio mou 8a eimai san ta paidakia pou sto dhmotiko daxtylodeixnane k legane "na o roufianos!".
Δε χρειάζεται να πω nick έτσι;
Απλά να γράψω, για την "απειλή" ότι θα βάλει άλλους 20 μαλάκες να ποστάρουν σα μπούστηδες: Στο er έχουμε εγκαταστήσει module με το οποίο μπορείς να σβήσεις με τη μία όλα τα posts κάποιου γιούζερ. Έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν με τον ρόκαβλο. Αυτή τη φορά δεν το χρησιμοποίησα επειδή μερικά τόπιξ μπορεί να είχαν ενδιαφέρον για κάποιους, αλλά προφανώς θα προβληματιστώ πολύ αν δω είκοσι καθυστέρες να ποστάρουν όλη μέρα. Πόση ώρα σού παίρνει να κάνεις register και μερικά topics; Εμένα μου παίρνει μερικά δευτερόλεπτα να τα σβήσω όλα. Be my guest, διασκέδαση θα είναι 8)
edw thelw na prosthesw kai mia sofh kouventa tou anthrwpou pou ekane to spam episthmh tou The_Nerd:
To spam ka tous spammers tous skotwneis mono me thn agnoia (kai dieukolhneis kai tous admins etsi)
:roll:
pali kala pou exw ta conne me tous admins
Μίλησε κανείς?
epeidh xanw episodeia k oxi mono,poios to fage telika to mpan? :P
Zildjian.
sabbattack και pitsadoros, warning ban μέχρι αύριο βράδυ (ή μεθαύριο μεσημέρι).
Για spamming;
Ναι, αυτή είναι η ευγενική άποψη.
κι εγω ban θελω, κι εγω :hippy:
Εκ μέρους του χρήστη Griffith:
Ο χρήστης Hopkins (Witchfinder General) λέει:
paw na paraggeilw pitsa
Ο χρήστης Hopkins (Witchfinder General) λέει:
pros timhn tou pitsadorou
Ξεσηκώθηκε ήδη βελούδινη επανάσταση. Το κίνημα εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συντρόφους.
ρε μλκ εσύ έχεις όλο το ηαρ στο εμεσεν σου;
emena den me exei
εμενα με εχει. Ο Τασουλης :oops: :twisted: :D
Kαλα ρε το Σαμπα γιατι τον πεταξατε? Σοβαρα δε βλεπω αρχιδιες. Κατατοπιστε με :shock:
unbanned
k etsi ligei to pio adikaiologito ban tou kosmou :)
k esy ban?
Θες κι αλλο;Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
Thes ki allo Niki?
Το σκεφτηκα, αλλα ειπα να μη το γραψω. :D
E, ma, kollouse
I love it when the message gets through.Quote:
Originally Posted by Pitsadoros