bougatsa me krema kai milko
Printable View
bougatsa me krema kai milko
Patsas kai malista kyrilatos!
ax, Thessaloniki basilissa...
:worship:
nai. pou8ena allou den exw dei.Quote:
Originally Posted by Eric Theodore Cartman
patsas kai meta tailandezika makaronia :PQuote:
Originally Posted by Medusa
den exw hangover to prwi giati exw kserasei ta antera mou eksaitias tou patsa, etsi apallasomai kai apo to alkool sto aimaQuote:
Originally Posted by Raven Lord
an eimai giomati alkool pithanotata de tha faw tipota (dioti stomaxi = skata)
meta apo tis 2 wres ypnou omws pou epontai protimw mia xtypimeni mpanana me gala
Exw kanei emeto apo poto xwris thn 8elhsh mou mono 1 fora. Me daxtulo 2. Fai meta ta ksudia ownz dah worldah :D
otan 3ernas apobaleis to alkool apo to aima?omologw de to 3era...
όχι... απλά σταματάει να απορροφάει άλλο αλκοόλ ο οργανισμός και ξενερώνεις γρήγορα...
μονο μπουγατσα
Για να το κάνουμε λίγο Covid-19 edition το thread, αν ας πούμε ο ύπνος μας παίρνει στις 8 το πρωί, τι να τρώμε για τις πείνες που πιάνουν γύρω στις 4;
το χάραμα ή το απόγευμα?
Το πρωί. Με το ωράριο που έχω κανει 4 το απόγευμα ξυπνάω.
ε γι'αυτό ρωτάω, να προτείνω βραδινό ή πρωινό.
Βραδινό ελαφρύ μα και χορταστικό, γιατί χθες κάτι μπιφτέκια που έφαγα με τίναξαν, δε χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες.
νομίζω έχεις πηδηξει τους κιρκάδιους ρυθμούς σου. άνετα θα έτρωγα μπιφτέκι για βραδινό χωρίς να με πειράξει, αλλά αυτό θα γινόταν περίπου 21:00. για 4 τα χαράματα τι να σου πω :P
Υπήρχε, υπάρχει ακόμα δεν ξέρω, 24ωρο εστιατόριο στη Σοφούλη που η σπεσιαλιτέ του τις ωραίες εκείνες ώρες ήταν το μπιφτέκι του. Ναι ξέρω, έχω άκουσει άπειρες ιστορίες για το μέρος. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
η λύση είναι να χάσεις γεύμα για να διορθώσεις τους ρυθμούς σου
Το θέμα είναι ότι λόγω νύχτας απλά μπαίνω σε mood ξαπλώματος, τηλεόρασης κ.λπ. χωρίς απαραίτητα να νυστάζω, οπότε για αυτό και η επιπλοκή με τα μπιφτέκια. Αν ήταν στις 9 το βράδυ, δε θα υπήρχε -λογικά πάντα- πρόβλημα.
Η λύση νομίζω είναι μία μέρα να χάσω τον ύπνο, να μείνω ξυπνητός και να κοιμηθώ την επόμενη νωρίς. Μόνο που στο σπίτι κάπως αναγκαστικά νυστάζεις απ' τη βαρεμάρα σε κάποια φάση. Το χω δοκιμάσει δυο φορές και αρχίδια.
Την επόμενη φορά που θα ανέβει ο Raven :)
αν μας αφήσουν οι ραμπο της κυβέρνησης :(
αν χάσεις το λάθος γεύμα θα συγχρονιστείς πιο εύκολα, εφαρμόζεται ΜΑΖΙ με το χαμένο ύπνο. δεν το παίζω έξυπνος, έχω βρεθεί πολλές φορές σ' αυτή την άσχημη φάση και έτσι ξεπερνιέται πιο εύολα... τουλάχιστον στο δικό μου οργανισμό
:toilet:
δυστυχώς/ευτυχώς αυτός ο συνδυασμός δεν μου προκαλεί προβλήματα
Ναι ρε, αυτοί είναι νότιοι φλώροι. Εννοείται με κακάο, κατά προτίμηση το πρώτο απ' τα δύο πράγματα που προέρχεται απ' το νομό Κιλκίς και δεν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.
https://www.koukakisfarm.gr/sites/de...?itok=rM9dt16V
έμπειρο το κουκάκι, κονταροχτυπιέται με
http://www.tzioumakis.eu/images/stor.../kakao-250.jpg
δυνατό το κουκάκη, αλλά το καλύτερο είναι το ροδοπάκι
Κουκάκη αντίστοιχο γαλλικού με γιαούρτι για προωινό, μιλάμε για καταστροφή.
Καλό είναι, αλλά καμία σύγκριση, το ροδοπάκι είναι σαν νερό μπροστά στο Κουκάκη. Αν και από Ροδόπη έχω πιει το νομστιμότερο not homemade Κεφίρ. Δυνατό ήταν κάποτε το Doni (Δωδώνη) και παραμένει πολύ τίμιο το ΚοκοΛαμ (Λαμία).
Ο Ρατ έπαιξε δυνατά, αλλά μαλάκα μου, εμείς που είμαστε μιας ηλικίας έχουμε ένα φοβικό σύνδρομο με τέτοια μπουκάλια και γάλα μέσα. Περάσαμε κι ένα Τσέρνομπιλμ, ας μην το ξεχνάμε.
να κοιτάξετε μάλλον τις δυσανεξίες σας σε λακτόζη
Σε μενα μιλας ετσι; ποια λακτοζη; ποτε την απεκτησα αυτην, οταν πινω παγωμενο "μιλκο" ολο το μπουκαλι απ το ψυγειο; τα οποια ολα εχουν ληγμενο γαλα. Μαλλον τα χρονια ειναι και το στομαχι δεν αντεχει μαλακιες. Τα εβαλα σε μπλακ λιστ αν επιβιώσω.
trico ρε άμπαλλοι. εγώ θα σας τα μαθαίνω όλα?
Το τρικο γαμάει.
http://sokolatouho.blogspot.com/ για ό,τι απορίες έχετε (ιδανικό για καραντίνα)
για reference, κορυφή αυτός ο κτηνώδης μύστης των ίντερνετς είχε πάντα το ΕΒΟΛ και το κουκάκη μέχρι που το 2017 τα ξεπέρασε το choco farma ηλέιας.