to prwto cd twn innerwish thewreitai white metal?
Printable View
to prwto cd twn innerwish thewreitai white metal?
egw toulaxiston white to 8ewrw (vlepe lord of truth,carry your cross ktl)
w nai,kai aftoi GAMANE (asystolws)
trampakoula tha ertheis kai sy xania gia to live?
Εχει ακούσει κανείς αυτό το white black metal (ξέρω, ξέρω...) συγκρότημα από την Αυστραλία; Νομίζω λέγεται Horde και έχει βγάλει ένα μόνο δίσκο. Τι λέει;
Το σκεφτόμουν και εγώ ότι κάπου είχα διαβάσει για 3-4 black metal μπάντες με χριστιανικούς στίχους, αλλά 1ον βαριόμουν να ψάξω και 2ον δε νομίζω ότι οι υπόλοιποι αναφέρονται και σε τέτοια συγκροτήματα... Τέλος πάντων, δε φαντάζομαι ότι, εκτός των στίχων, θα έχουν κάτι το απίστευτα πρωτότυπο...
Kingdome Gone to icon sou gamaei
In This Land Of Sorcery
DOPETHRONE
@angrafan oxi,den 8a boresw.kata ta alla, inner wish live \m/ opws kai na exei
yparxoun ena swro bandes pou paizoun black mousikh me white stixous alla ka8ws den akouw black,den exw proxeira onomata na sas pw
h aystralia exei paradosh sta xristianika groups me "periergh" mousikh (vlepe mortification,light force ktl)
"Nuclear warheads are ready to strike,Quote:
Originally Posted by Witchkiller
this world is so fucked, let's end it tonight..."
:headbang:
Ναι, μάλλον στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι θα είναι, απλά είχε πάρει το αυτί μου ότι το συγκεκριμένο είναι αρκετά αξιόλογο μουσικά. Και θα ήθελα επίσης να το τσεκάρω ως την υλοποίηση μιας "λογικής αντίφασης" (και χωρίς εισαγωγικά άμα θέλετε).Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Επειδή είναι κλεμμένο :DQuote:
Originally Posted by Witchkiller
Ναι, καταπληκτικό, υπάρχει και άλλο άτομο στο σύμπαν που χρησιμοποιεί το ίδιο άβαταρ!! Συγκλονιστικό. Είναι και τόσο πανάγνωστο το άλμπουμ που μιλάμε για τρομερό γεγονός. Εγώ φταίει που το εξώφυλλο τα σπάει κανονικά; Άσε που ούτε πήρα το icon με c.p, απλα χρησιμοποiήσα το ίδιο εξώφυλλοQuote:
Originally Posted by Harbinger of Death
[quote=Kingdom Gone]Ναι, καταπληκτικό, υπάρχει και άλλο άτομο στο σύμπαν που χρησιμοποιεί το ίδιο άβαταρ!! Συγκλονιστικό. Είναι και τόσο πανάγνωστο το άλμπουμ που μιλάμε για τρομερό γεγονός. Εγώ φταίει που το εξώφυλλο τα σπάει κανονικά; Άσε που ούτε πήρα το icon με c.p, απλα χρησιμοποiήσα το ίδιο εξώφυλλο[/quote:mgyn79iu]Quote:
Originally Posted by "Harbinger of Death":mgyn79iu
CHEERZ YO
White metal = Αλβανός τουρίστας
Βλακ metal με white στίχους = Αλβανός τουρίστας που του γαμιέται η μάνα. - ΟΥΣΤ
wrimi antimetwpisi me epixeirimata kai mi periexousa ixnos proklitikotitos :roll:Quote:
Originally Posted by pitchfork
nai...
vlepeis to metal prepei na milaei mono gia satanades,diavolous kai trivolous...
giafto mas exoun vgalei to onoma
vre OUST
Ναι, ξεχάσαμε να μιλάμε για την παναγίτσα και τον χριστούλη έτσι ώστε να μας αφήνει η μαμά μας να ξενυχτάμε, να γίνουμε χρήσιμοι αθρώποι στην κενωνία και να είμαστε περιζήτητοι γαμβροί....
Ρε πάτε καλά?
Εν πάσει περιπτώσει αν κάποιος δεν γουστάρει να ακούει για το σκοτάδι και τον Σατανά μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για το πως ξεκοιλιάζονται τα πτώματα, θέμα που έχει ομολογουμένως κάποιο ενδιαφέρον.
και όσο για επιχειρήματα θα ρωτήσω τους Hellhammer, Venom, Bathory κλπ να μου εξηγήσουν γιατί είχαν αυτούς τους στίχους και θα σας πω.
Ρε πάτε καλά?
grim
:rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by pitchfork
:moutza:
Kαι necro.
Grim και necro μαζί.
Ο τρου βλακμέταλλος. :dfinger:
Οι Saint Vitus είναι και γαμώ τα συγκροτήματα, αν κάποιος τους βρίζει μόνο και μόνο επειδή είναι "white metal" μάλλον είναι μαλάκας. Για τα υπόλοιπα συγκροτήματα του είδους είτε δεν έχω ακούσει είτε δεν μου άρεσαν μουσικά (πχ. Saviour Machine).
Πάντως βλέπω λίγο άκυρο να προσπαθείς να χρησιμοποιείς το metal για να κάνεις κήρυγμα (οχι ότι όλοι αυτό κάνουν), γιατί καλώς ή κακώς ο μέσος όρος των συγκροτημάτων (ιδιαίτερα στα πιο ακραία είδη) είναι κατά του χριστιανισμού. Δηλαδή είναι το αντίστοιχο του να πας στην Γερμανια του '30 και να παίζεις blues, προκαλείς μάλλον και στην τελική τα θέλει ο κώλος σου. Και καλά να κάνεις ένα χριστιανικό heavy metal συγκρότημα, αλλά αν κάνεις μια χριστιανική death metal μπάντα, εμένα μου φαίνεται πως έχει κόμπλεξ επειδή όλοι τη λένε στην θρησκεία σου.
Νομίζω ότι γενικά η μουσική και το νόημα των στίχων θα πρέπει να έχουν κάποια σύνδεση, γι' αυτό και px. όλες οι ακραίες ιδεολογίες βρήκαν πάτημα στο black metal, λόγω της μουσικήα ακρότητας. Ο χριστιανισμός που κολλάει σε όλα αυτά
Παρεμπιπτόντως, μόνο σε μένα φαίνεται το όνομα Saviour Machine σαν υποτιμητικό/ειρωνικό για τον χριστιανισμο? Εκτός αν το εννοούν με άλλο τρόπο από αυτόν που κατάλαβα. :?
oi Saviour Machine den eixan nte kai kala white stixous sto ksekinhma. Poio poly tous kollhsan thn tampela logw twn Legends (kai tou "Jesus Christ").
Oi St Vitus einai white metal (exoun tetoious stixous) ? :?
Σε αυτά που λες γενικά δε θα διαφωνήσω, αλλά από την άλλη το "κύρηγμα" είναι εκνευριστικό από όποια πλευρά και αν προέρχεται... Και, εντάξει, συγκροτήματα όπως οι Trouble, δε μπορώ να πω ότι κάνουν κύρηγμα, απλά εκφράζουν κάποιες απόψεις... Από την άλλη σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί τους στίχους ως ένα τρόπο marketing, όπως κάνουν και άπειροι άλλοι με το σατανισμό ή παγανισμό ή ότιδήποτε προκαλέι κάποιους και πουλάει... Γενικότερα, δε νομίζω ότι έχουν τόση σημασία οι στίχοι, αν το μουσικό αποτέλεσμα είναι καλό... Μπορείς πάντα να τους αγνοήσεις...
Xm egw vlepw entonh diathesh gia "khrygma" stous stixous twn Trouble(para stous stixous twn Saviour Machine px 'h twn Veni Domine). Einai xalara pio amesoi, eutheis kai apolytoi - aspro/mauro stixoi .
http://www.darklyrics.com/lyrics/saintv ... tus.html#1Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey
http://www.darklyrics.com/lyrics/saintvitus/cod.html#3
Γενικά δεν είναι "κυρηγματίες" όυτε όλοι οι στίχοι τους ασχολούνται με αυτό, αλλά έχουν μερικές αναφορές Δεν είμαι και κάθετος σε αυτή τη θέση πάντως, απλά γενικά αυ΄τη είναι η εικόνα που υπάρχει γι' αυτόυς. Οχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία νομίζω.
pff
sigoura den yparxei ayth h eikona gia tous St Vitus.
px to omwnymo, milaei gia thn istoria tou nearou Vitou, pou tou kopsan to kefali kai o mythos leei oti evgene ta vradia sta xwrafia kai xoreue (vlepe kai St Vitus dance, twn Sabbath), an thymamai kala to story.
o my8os paei ws e3hs.o agios vitos htan ena agori apo thn tsexia to opoio den aparnh8hke thn xristianikh tou pisth kai giafto o eidwlolatrhs vasilias tou ekopse to kefali se koinh 8ea.omws pros megalh kataplh3h olwn twn parevriskomenwn to ptwma shkw8hke sta podia tou kai epido8hke se enan 3efreno xoro.afta ws pros thn istoria
pame parakatw twra.egw DEN eimai xristianos.fysika den eimai oute diavolosatanoantixristos.auto allwste 8a me topo8etouse sto idio epipedo me enan xristiano.omws h agaphmenh mou mousikh einai to heavy metal.oi stixoi mou einai pantelws adiaforoi an h mousikh einai kalh kai 8ewrw pragmatika hlh8io na akouei kapoios mousikh me krithrio tous stixous oi opoioi sto katw katw einai proswpikes apopseis tou stixourgou kai kaneis den einai ypoxrewmenos na symfwnei mazi tou.twra oles aftes oi malakies pou eipw8hkan peri 3ekoiliasmatwn kai satanadwn 3epernane to epipedo ths vlakeias.einai o logos pou oi metallades exoun apokthsei th stamba tou peri8wriakou,tou apoklhrou kai tou anarxoaftonomou daimonismenou epanastath hlh8iou.as akouei o ka8enas th mousikh pou goustarei kai as mhn krinei me vash tous stixous.oi christian rockers kanoun kyrhgma?megeia tous me xara tous,sto xeri tou ka8enos einai an 8a parei sovara ta logia auta h oxi.dld o satanoplhktos einai kalyteros pou epikaleitai daimones kai loipes malakoboukwmatikes dynameis?mhn 3erasw nyxtiatika...
etsi a k r i v w s.Quote:
Originally Posted by TRAMPAKOULAS
Πράγματι, δε θα πεθάνουμε κιόλας επειδή κάποιος γράφει κάτι στοους στίχους του, αλλά οι στίχοι για μερικούς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μουσικής. Συμπεριλαμβανομένου και εμού (αν και δε λέω πως οι στίχοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της μουσικής, γιατί για άλλους δεν είναι).
Η μαλακία στη συζήτηση που έγινε είναι η προσκόλληση στις ταμπέλες. Ο καθένας κάνει μουσική όπως του αρέσει, ρε παιδιά. Το ότι οι τάδε παίζουν White Black Metal δε λέει τίποτα. Μπορεί να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Όταν φτάνουμε σε τέτοιο επίπεδο λεπτομέρειας, καλύτερα να αφήνουμε τα genres κατά μέρος.
Xeirokrothma. Symfwnw apolytws. Xairomai pou to topic mou edwse eykairia gia na anaptyx8oun oi apopseis peri stixwn kai kata poso yio8etountai h oxi apo tous akroates tou metal.Quote:
Originally Posted by TRAMPAKOULAS
Eyxaristw gia th symmetoxh, parakolou8w me endiaferon poly.
Saint Vitus - θεοί.
Δεν τους θεωρώ white αλλά doom. To ίδιο και τους trouble. Για κάποιο περίεργο λόγο όλα αυτά τα doom group από κάπου κατάλαβαν ότι πρέπει να έχουν αυτούς τους αδιάφορους / γελοίους στίχους...
Τι να κάνουμε αφού βγάλανε δισκάρες?
Τεσπα, η εξαίρεση επιβεβαιώνει το κανόνα.
Διαβάστε lyrics bathory να ξεστραβωθείτε ρεεεεε...
Υπάρχουν βέβαια και οι lordian guard
auto to eipes gia kalo h gia kako?
Για καλό
kakws :P
:lol:
.... Καλά ας εξαιρέσουμε και τους Lordian Guard... (που τους θυμήθηκες??????)......
Wraioi oi Lordian Guard.
ψιλοκακή η φωνή πάντως :?Quote:
Originally Posted by Medusa
..oxi kai psilo-...
Quote:
Originally Posted by The Butcher
σκατά είναι, αλλά μην το πεις πουθενά
:P
e den antexw,8a to pw
skata einai oi lordian guard
yparxoun kales idees alla einai teleiws erasitexnika paigmenes me to eknevristiko drum machine kai ta apolytws aparadekta fwnhtika.kati phge na diaswsei o tsamis me to neo warlord alla kai ekei ta fwnhtika ta anelave o eteros aparadektos cans
telika oi warlord einai kataramenoi
:?