Originally Posted by Harbinger of Death
Ακούστε φοβερή φάση που έκανε φίλος μου:
Είναι τώρα το party σε έναν άσχετο κόσμο, ούτε ξέρουν που(ξύπνησαν στην αρχή του 1ου session εκεί). Ψάχνουν γύρω γύρω και είναι σε ένα νησί που έχει μόνο ανθρώπους.
Κάποια στιγμή, μιλάνε με κάτι ντόπιους, και αυτοί κοιτάζουν το halfling της παρέας και το ρωτάνε τι είναι. Το παιδί απαντάει 'είμαι ένα αιμοβόρο, ανθρωποφάγο halfling'! Οι ντόπιοι προφανώς; δεν ξερουν τι είναι halfling και τον πιστεύουν! Το halfling συνεχίζει: 'με λένε Πετρόνιο του Λόκσλευ και αυτοί είναι οι υπηρέτες μου!' και δείχνει το υπόλοιπο party. Εν τω μεταξύ στο party υπάρχουν ένα ξωτικό κι ένας νάνος.
Τον κοιτάζουν καλά καλά οι χωρικοί και ρωτάνε :
-Μα καλά, έχετε υποδουλώσει τα ξωτικά;
(το παιδί ξαφνιάζεται λίγο γιατί νόμιζε ότι δε θα ήξεραν τα ξωτικά και τους νάνους αφού δεν ήξεραν τα halflings)
-Ε, δεν είπαμε; Είμαστε μοβόρικα και τους καταφέραμε.
-Και τους νάνους;
*κι εδώ η φοβερή ατάκα*
-Ε, είχαμε και τη βοήθεια των ξωτικών!
Εν τω μεταξύ, για να μην φανεί ότι οι άλλοι δεν ήταν υπηρέτες του, άρχισε να κάνει διάφορα, τους στέλνει να του φέρουν μαξιλάρια, καφέ, μέχρι που τους μαστιγώνει!
Πέρα από αυτό, έχει πάρει φόρα, και κάθε φορά που το party κάνει κάτι με μυστικά κίνητρα, η εξήγηση είναι 'μα έτσι κάνουμε εμείς στο Λόκσλευ!'
Άλλα που θυμάμαι αμυδρά: μια πυξίδα με 2.57 κατευθύνσεις(!), μια φάση με levitation και αέρα, από το ίδιο campaign. Βοηθάς λίγο, kingdom_gone?