ftina ti glitwses..... :twisted:
Printable View
ftina ti glitwses..... :twisted:
Einai 45 pigaine ela + to eisitirio. Ara mallon symferei eQuote:
Originally Posted by BLi
[quote=Kingdom Gone]indeed. αλλά τους τραγουδάει ωραία. :D[/quote:3jup5lab]Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Τώρα που το σκέφτομαι οι Arcturus ποτέ δεν είχαν και τίποτα ξεχωριστούς στίχους (πέραν τραγουδιών-εξαιρέσεων). Αλλά δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία.
ti lete re..
den 3erw ti lete,alla oi stixoi eidika sto sham mirrors maresoune poly
WELLCOME THIS TRANSMISSION FROM A FALLEN STARRRRRRRRRRRRRRRRRRR MOUAAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHH
vasika oi stixoi twn Arcturus einai wraioi alla polli abstract gia na tous katalaveis...den exoun kapio concept i thematologia-ektos apo elaxistes exeraiseis-!
alla akoma kai etsi einai apisteutoi...oi stixoi dinoun mia pio eerie diastasi sti mousiki tous...
True. To epivevaiosa. Alla de me voleyei giati den kano 6+6 ores taksidi se mia hmera oute gia plaka. Exo skopo na pao apo paraskeyh kai na arakso ena 3hmero na goustaro. Kai epishs ap'oti katalava dineis ta lefta kai pairneis ta eisithria "meta". Sorry, de tha paro. Trainaki kai pali trainaki.Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Σιγά ρε. Μια χαρά καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν στις περισσότερες των περιπτώσεων και στα υπόλοιπα μάλλον δεν εννοούν τίποτα συγκεκριμένο. Σιγά τους τρομερούς στίχους στην τελική.Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
[quote=BLi][zER]True. To epivevaiosa. Alla de me voleyei giati den kano 6+6 ores taksidi se mia hmera oute gia plaka. Exo skopo na pao apo paraskeyh kai na arakso ena 3hmero na goustaro. Kai epishs ap'oti katalava dineis ta lefta kai pairneis ta eisithria "meta". Sorry, de tha paro. Trainaki kai pali trainaki.[/quote:3fs75chi]Quote:
Originally Posted by "Kingdom Gone":3fs75chi
Εγώ λόγω εξεταστικής δεν μπορώ αλλιώς θα έκανα το ίδιο. Oh well...
alitheia poso einai to treno athina thes?
kati eixa akousei gia 30E!
To foithtiko exei 10e an thymamai kala.
Btw, to metal era exei ferei eisithria gia th synaylia.
Den kserw gia esas, pantws eimai ligo kaxypoptos me th fash tou Metalera. Oute apodeiksh oute tipota..tespa, na mh ginomai grousouzhs.
Να μη γίνεσαι. Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά απ'την άλλη δεν είναι ο οποιοσδηποτε, ο metaleras είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατ΄ανάγκην αξιόπιστος αλλά επειδή είναι μαγαζί στο κέντρο της αθήνας που όλοι το ξέρουν δεν το παίρνει να κάνει τόσο μεγάλη αρπαχτή ή μαλακία.
Αν κάνει πάντως, θα του γαμήσω, μα την μπαναγία.
Γιέ, κι εγώ δε νομίζω να γίνει μαλακία τελευταία στιγμή, dunno.
Δεν τον συμφέρει κιόλας.. Δεν είναι τόσα πολλά τα φράγκα ώστε να διακινδυνεύσει να γίνει ρόμπα...
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είχε πει πως δευτέρα-τρίτη θα πάρει τηλέφωνο να ενημερώσει. Ελπίζω να εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της ελληνικής ασυνέπειας η εν λόγω.. ασυνέπεια.
Και εγώ το ίδιο...
me 3
kAI GW KAI GW!!!
Ελα και εσύ στην κλίκα μας!
8)
mou eipe oti tha parei paraskeyh/savvato
pedion tou arews - 9 to prwi (kati tetoio).
Θα έρθεις τελικά με τον ίδιο τρόπο;
Κι επίσης ξέρεις αν νοίκιασε mini van που έλεγε ή θα πηγαινοέρθουμε με κανένα ωραιότατο ΚΤΕΛ;
e ti leme :PQuote:
Θα έρθεις τελικά με τον ίδιο τρόπο;
eipe gia mini poulman 30 atomwn. Mia xara mallon.
Ουιιιι, γαμώ! Το παρεάκι μεγαλώνει. Τα ταπεράκια με τους κιοφτέδες μην ξεχάσουμε :D
Egw lew na anevw me trenaki...
Ki ego anevaino me trainaki shmera to vrady (gia na apofygo to gamohlio) h ayrio kapoia stigmh. Eisithrio mou phre ena filaraki apo salonica telika. Comple. Ta leme ekei.
Ωραία, ωραία... Εκδρομούλα.... :DQuote:
Originally Posted by Buddy Lackey
Btw (και κάπου εδώ με λυντσάρει ο sympo), τι support και μαλακίες... Πριν τους Arcturus ας βάλουν να παίζει το Disguised Masters να έχει και μπι8ια (c) by VirusXI η φάση να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο....
Kveld, τι σε πότισαν εσένα;
Χεαχ, μέχρι στιγμής είμαστε 5 (χωρίς αυτούς που θα βρούμε εκεί) - ωραία \m/
Μου έφτιαξε η διάθεση με αυτά που διαβάζω στο live reports... :P
POY THA VRETHOUME?
Στην Υδρόγειο...
TO MINIVAN THA SAS AFHSEI EKSW APO THN YDROGEIO? KSENERWMA, EIDIKA AMA FTASETE NWRIS
Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το Metal Era, όλα οκ, 9.30πμ την Κυριακή στο πεδίο του Άρεως.
Yup, αυτό... Και από ότι μου έλεγε η Κατερίνα, της είπαν ότι έχουν μαζευτεί καμιά 40αριά άτομα τελικά....
Emena mou pan 9:00 :?
Και εδώ 9 είπαν.. Οπότε καλύτερα να πάτε κατά τις 9...
Αντιπάθησαν τον Kingdom μου φαίνεται.
Επειδή ξέρω πολύ λίγα από Αθήνα παίζει να συναντηθώ με κανένα άλλο κάπου πιο "γνωστά" και να πάμε μαζί? ¨Εχω ξαναπάει Πεδίο του Άρεως αλλά τα 'χω ξεχάσει. Ή δώστε οδηγίες για να παω από κανένα γνωστό μέρος. Αλήθεια που ακριβώς στο πεδίο του Άρεως? Στην είσοδο να υποθέσω?
:(Quote:
Originally Posted by The_Painless
Θα κανονίσουμε να βρεθούμε πιο νωρίς πουθενά αλλού... Μη σε ψάχνουμε κιόλας...
Οκ. Νιώθω ηλίθιος.
Σιγά ρε... Ελπιζω σε στάση για καφέ πάντως... Γιατί αλλιώς θα θαυμάσετε εγκεφαλική λειτουργία 0 το πρωί (δε θέλω περίεργα σχόλια)....
erisai ili8ioulhs alla sagapame!!!!
:oops: