μμμ, mhm
και δεν υπολογίζουν καν το momentum που θα μεγάλωνε συνεχώς όλο αυτό το διάστημα από τις primaries ως τις presidential (που η χίλαρυ συνεχώς έτρωγε σκατό γιατί κι η ίδια αυτό είναι, ένα σκατό)
Printable View
τι λέτε ρε? ο σάντερς είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. είναι πράγματα αυτά για τη χώρα της δημοκρατίας? :-o
Είναι ρητορική μίσους τα memes του Trump, αλλά όχι οι κορώνες της Hillary περί no fly zone πάνω από τη Συρία και kickstart θερμού επεισοδίου vs Ρωσίας με αφορμή αμφιβόλου προέλευσης cyber attacks? Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά γλιτώσαμε σφαίρα παρόμοια με αυτή του McCain το ΄08.
Γενικά, όταν διαλύεις εκτός της χώρας, όλα καλά, δε γράφεται ως φασισμός.
Δήλωσε λέει η Χίλαρυ ότι το FBI ευθύνεται για την ήττα της.
Αυτό κατάλαβε. Άσχετα αν από την Τετάρτη έχουν χυθεί τόνοι μελανιού παγκοσμίως.
Anonymous - Message to Donald Trump
δεν πιάνω τη φάση με το βιντεάκι που παίζει στο τέλος
Και τα δύο παρακάτω πράγματα καλό είναι να μην γίνονται αλλά:
Ο γυπαετός Bill χαζεύει κάποια
https://www.youtube.com/watch?v=mMtTR5oiPs0
και μια φλεγόμενη λίμο στην Κ άβενιου
http://i.imgur.com/biTSNm3.jpg
Εσεις οι πραγματικα πανηλιθιοι, χωρις κανενα ελαφρυντικο, που δε θελατε Hillary και προτιμουσατε να βγει ο Donald Trump, ελπιζω να βρισκετε πολυ αστειο το γεγονος οτι μετατρεπει τις ΗΠΑ και τον υπολοιπο κοσμο σε dystopian orwelian reality εφαμιλλη της Βορειας Κορεας, πολυ πιο γρηγορα απο οτι θα περιμενε κανεις. Πραγματικα ηθελα να ξερα τι σκατα εχετε στο κεφαλι σας που τολμησατε να κανετε και διαλογο επι του θεματος. Α ναι, ξεχασα:
"μα η Χιλλαρυ ριχνει drone strikes"
:touched:
Δεν υπαρχει ουτε καν ενα σημειο στιξης το οποιο να ειναι μαλακια στο ποστ μου. Η κατασταση ειναι περα απο τραγικη.
Εσυ νομιζα οτι δεν προτιμας να βγει ο Τραμπ, και ακομα ελπιζω να μην ηταν ετσι, γιατι θα μετανιωσω τον χαρακτηρισμο :P
Δηλαδή, Φιξξξερ, έχει διαφορά αν πηδιέται η ζωή ενός μουσουλμάνου στην Αμερική ή π.χ. στο Ιράκ;
Και επειδή μάλλον θα το σκεφτείς, όχι, όποιος έβριζε ή βρίζει τη Χίλαρι, δεν είναι με τον Τραμπ ;)
Η θέση μου και τον περισσότερον που νομίζεις ότι δεν θέλαμε την Χίλαρι ήταν ότι είτε με τον έναν είτε με τον άλλο την γαμήσαμε.
Και επίσης είχαμε αηδιάσει με την προσπάθεια "αγιοποίησης" της.
Το ότι ο Τραμπ ξεπέρασε και τις πιο τρομακτκτικές προσδοκίες είναι γεγονός. Ότι ο κόσμος αποφάσισε να κουνήσει λίγο τον κώλο του είναι ένα κέρδος ... το θέμα είναι τι θα μείνει από αυτήν την κινητοποίηση.
Και το συγκεκριμένο στο κάνω αναγωγή εδώ στα δικά μας ... με κυβέρνηση συριζα περνάμε τα ίδια με του αντωνάκη και ο κόσμος έχει τουμπεκιαστεί που σημαίνει ότι εδώ έχουμε διπλό κακό.
Και τελικά ρε Γιάννη είναι καιρός να πάρει ο κάθε ένας θέση ...η Αμερικάνικη διακυβέρνηση έχει πάρα πολλές δικλίδες ασφάλειας, ας αποδείξει το κονγκρέσο ότι δεν αποδέχεται τα καραγκιοζιλίκια του Τραμπ και δεν είναι απλά ένας μπροστάρης να περάσουν ότι θέλουν
1. Αυτο να το πεις στους δεκαδες χιλιαδες απο Συρια, Κενυα, Ιρακ, Ιραν κτλ που δεν μπορουν να επιστρεψουν πλεον στη χωρα που εχουν φτιαξει τη ζωη τους, μη ρωτας εμενα. Το επιπεδο (μη) κατανοησης του προβληματος φτανει πλεον δυσθεωρητα υψη. Το καλυτερο μεσα σε ολο αυτο, ειναι οτι εχεις το θρασος να νομιζεις πως εχεις την παραμικρη ιδεα για το τι θα εκανε η Χιλλαρυ αν εβγαινε προεδρος. Ωραια η ουτοπια που ζεις στο μυαλο σου, αλλα αυτη τη στιγμη συζηταμε για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και η πραγματικοτητα ειναι πως αυτη τη στιγμη στην πιο ισχυρη θεση του κοσμου βρισκεται ενας ψυχοπαθης. Αυτο σε μενα ηταν πολυ ευκολο να το κατανοησω πριν 6 μηνες, αλλα για καποιο λογο και επειδη ειστε πιο ξεροκεφαλοι κι απο ταξιτζηδες, δεν εχετε καν τα αρχιδια να πειτε "ξερεις κατι? ελεγα ΜΑΛΑΚΙΕΣ" και καθεστε και προσπαθειτε να βρειτε τα θετικα, αν υπαρχει κατι θετικο. Τουλαχιστον οι Αμερικανοι που ψηφισαν τον Τραμπ, τον ψηφισαν για τους σωστους (για αυτους) λογους. Γιατι στην ΠΟΥΤΣΑΡΑ τους ο καθε μουσουλμανος, γιατι θελουν να γινουν πιο πλουσιοι, και γιατι θελουν να κρατησουν τα οπλα τους, το τειχος τους προς το Μεξικο, και ξερω γω τι αλλο.
2. Δεν ξερω ακριβως πως η ουτοπια που ειχες σκεφτει εσυ στο μυαλο σου θα ελυνε το ερωτημα "ποιος θα ειναι ο νεος πλανηταρχης το 2017" αλλα η πραγματικοτητα ειχε μονο 2 επιλογες, ειτε αυτο σου αρεσει, ειτε οχι. Βρισε τη Χιλλαρι οσο θελεις, αλλωστε ουτε καν ξερεις γιατι τη βριζεις, τη βριζεις επειδη ετσι σου ειπανε και σου δωσανε γραμμη, αλλα τελος παντων ας πουμε οτι το δεχομαι. Θα μπορουσες ξερεις να ευχεσαι να βγει προεδρος, και να τη βριζεις και καθε δευτερολεπτο που ζεις. Το θεμα ειναι πως δεν εγινε καν αυτο. Ισα ισα που εσκασε απαθες σχολιο εδω μεσα απο ολους μετα τις εκλογες το Νοεμβριο, του στυλ "κοιτα να δεις τι παθανε οι Αμερικανοι χο χο χο". Αστειο ηταν δε λεω, αλλα οταν νιωσεις τις επιπτωσεις αυτων των εκλογων και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη και σε ολον τον κοσμο, ελπιζω να πεις "χμμμ ισως τελικα να μη χασκογελουσα ρε γαμωτο, μακαρι να ειχε βγει η Χιλλαρι".
Οπως ειπα ηδη, η κατασταση ειναι χειροτερη απο τραγικη. Δεν υπαρχει καμια συνειδητοποιηση της πραγματικοτητας απο οτι φαινεται στην αλλη μερια του Ατλαντικου. Γνωρισα εναν μεθυσμενο Φινλανδο πριν λιγες μερες στη Στοκχολμη, ο οποιος στηριζε Τραμπ και ελεγε οτι δε θα επρεπε να με νοιαζει που θελει να καταργησει το δικαιωμα εκτρωσης, γιατι δεν ειμαι γυναικα, και αρα δε με επηρεαζει κατι τετοιο. Ταυτοχρονα μου ελεγε οτι αυτος σπουδασε στο Χαρβαρντ οικονομικα, και πως προφανως ξερει καλυτερα για το καλο της Αμερικης απο εμενα, και πως ο Τραμπ θα τη φτιαξει τη χωρα. Τελειωσε τα επιχειρηματα του λεγοντας πως Murica is the greatest nation of them all, και GOD BLESS MURICA.
Δεν εχει νοημα να σου πω οτι ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ, αλλα καλως ή κακως, αυτοι ειναι οσοι βριζουν τη Χιλλαρι. Αυτοι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι. Ανθρωποι ανδρεικελα, που ζουν σε ενα ψευτικο πεθαμενο κουφαρι οπου τα λεφτα ειναι το παν, οπου δε μας νοιαζει αν ο μαυρος, ο γκεη, η γυναικα, ο ασιατης διπλα μας πεθαινει, αρκει εμεις να εχουμε το οπλο μας, τα λεφτακια μας, την πουτσα μας να γαμαμε, και την αστεροεσσα να καμαρωνει στο παραθυρο και στην αυλη μας. Αυτοι, και οι παππουδες/γιαγιαδες που ειχαν τρομοκρατηθει.
Τωρα το οτι νομιζεις εσυ πως υπαρχει θετικο επειδη ξυπνησε ο κοσμος και κινητοποιηθηκε, I've got news for you. Μετα απο 8 χρονια ζωης εδω περα, συνειδητοποιω πως ο κοσμος της Νεας Υορκης δε χρειαζοταν να ξυπνησει. Ηταν ηδη ξυπνιος. Ουτα στη Washington. Ουτε στην Καλιφορνια. Και ουτω καθεξης. Ολοι αυτοι ηταν ξυπνιοι, πολυ περισσοτερο απο τον μεσο Ελληνα, ομως δυστυχως ο μεσος Αμερικανος περιλαμβανει και τον τυπο απο το Κεντακι, την ψωλα απο τη Νεμπρασκα, τον χιλιογαμημενο απο τον κωλο απο το Κληβελαντ και το μουνοπανο απο το Τεξας. Τι να κανουμε.
Η αναγωγη στα της Ελλαδας ειναι ανουσια, ακυρη και ακαιρη. Η Ελλαδα βρισκεται στον πατο του πηγαδιου και προσπαθει με τα νυχια να συρθει εξω κανοντας χαρακιες στους τοιχους, και υπαρχουν και 10 Ευρωπαιοι απο πανω που της ριχνουν πετρες. Η Αμερικη ειναι καπου στον ουρανο αυτη τη στιγμη με τον γαμημενο τον πορτοκαλι εμετο με τα μικρα χερια, και κοιταει απεξω την κατασταση χασκογελωντας, και εχοντας δεσει πετρα στο ποδι της για να βοηθησει στο σπρωξιμο μεσα στο πηγαδι, αλλα στο τελος θα καταληξουν ολοι μεσα στο πηγαδι μαζι αν συνεχισουν ετσι. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως μπορει να βλεπεις εστω και ενα θετικο στην κατασταση. Ζουμε μια dystopia ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ (και θα υπογραψει κι αλλους νομους το σιχαμα). Ερχεται μια στιγμη ξερεις που δεν ειναι κακο να πει κανεις "ναι εκανα λαθος". Και ειλικρινα, δεν ειναι καθολου κακο.
Αν λαμβάνεις υπόψιν σου την γνώμη μεθυσμένων φινλανδών για το οτιδήποτε θα καταλήξεις να ακούς μόνο μπλακ μεταλ και να ζεις κάπου στην στέπα κυνηγώντας με τόξο.
Fixxxer, απλά παραληρείς. Το "δε θα ψήφιζα Χίλαρυ" δε σημαίνει "γουστάρω Τραμπ με τα μπούνια".
Ακόμη ένας ξεροκέφαλος μαλακας που δεν ξέρει τι γίνεται πέρα από τον Ατλαντικό και σε λίγα χρόνια θα μετανιώνει και θα ζητάει συγγνώμη στα γόνατα...
Βασικά με τις αντιδράσεις που βλέπω ανακουφίζομαι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι όντως άνθρωποι και όχι ερπετά που βλέπουν ως εχθρό τον μουσουλμάνο τον εβραίο κλπ.
Ωραιο το επιλεκτικο quote σου, αλλωστε μεχρι εκει φτανει η "οξυδερκεια" σου, αλλα αμα δεν εχεις κατι να πεις, καλυτερα να το βουλωνεις, γιατι προφανως δεν καταλαβες ουτε κατα διανοια πως το εγραψα.
Αλλος ενας με λολ και με παντελη ελλειψη οποιασδηποτε απαντησης. Οι απαντησεις σας δειχνουν ακριβως αυτο που περιμενα. Οτι τωρα που βλεπετε τον ψυχοπαθη στην καρεκλα του POTUS, ισως καπου μεσα σας να υπαρχει μια μικρη κατανοηση οτι αυτα που γραφατε προηγουμενως ηταν πιπες.
Κανενα παραληρημα. Το "δε θα ψηφιζα Χιλλαρυ" απο Ελληνα ειναι ατοπο, και οσο ακυρο οσο το να μου πει ο Brad ο συμπαικτης μου μεθαυριο "yeah man PASOK and ND are shit, but I wouldn't vote for Alexios". Βεβαια ο φιλος μου ο Brad μαλλον ειναι 100 φορες πιο ενημερωμενος για τον Τσιπρα απο οτι ο καθε ξερολας αναρχοαριστερος ταριφας wannabe του ΕΡ για τα αμερικανικα δρωμενα, αλλα οκ, και παλι θα τον δουλευα.
Ρε ζωντοβολο, ακομα και στο flaming ηλιθιες ειναι οι απαντησεις σου. Αμα θελεις να κανεις κανα καλο flame, σκεψου τι θα μου εγραφες και θα σου φαινοταν ΚΙΕΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, και γραψε ακριβως το αντιθετο, μπορει να μειδιασω εστω. Τωρα το μονο που προκαλεις στο φορουμ ειναι ακριβως το ιδιο με οτι προκαλουσες απο τη στιγμη που γραφτηκες, δηλαδη καρκινο.
Δηλαδή δε μπορεί όλα αυτά να τα λέμε επίτηδες γιατί απλώς σε θέλουμε πίσω στο φόρο; <3
Πέρα από αυτό, λοιπόν, δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι δεν μπορείς να χωνέψεις ότι το Τραμπ-Χίλαρι δεν είναι δίπολο στο οποίο αν δεν είσαι με τον έναν, είσαι με τον άλλον, ή ότι πρέπει να διαλέξεις τον λιγότερο κακό, γιατί ο άλλος είναι περισσότερο κακός. Μπορώ να καταλάβω το επίπεδο που το θέτεις εσύ, ότι ζωές ανθρώπων γύρω σου -καθώς ίσως και η δική σου- αλλάζουν/είναι πολύ κοντά στο να αλλάξουν από έναν ψυχοπαθή, εγωπαθή πρόεδρο που υπογράφει ό,τι γουστάρει και αυτό γίνεται άμεσα πραξη. Και, επίσης, μπορώ να καταλάβω τον φόβο που μπορεί να νιώθει ο οποιοσδήποτε ζει στις ΗΠΑ του Τραμπ, που μέχρι χθες ζούσε μία ασφαλή (σχετικά, καθώς όλα είναι σχετικά) ζωή στις ΗΠΑ των Μπους, Κλίντον, Μπους, Ομπάμα: πλήρωνε τους φόρους του και τα χε καλά με το κράτος, ήταν συνεπής απέναντι στα δάνειά του και δεν κινδύνευε να του πάρουν το σπίτι οι τράπεζες, οδηγούσε κάτω από το όριο ταχύτητας γιατί δεν ψηνόταν να βρεθεί απέναντι από έναν ψυχασθενή αστυνομικό που κρατά όπλο, και άλλα πολλά που είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις καλύτερα.
Και όχι, η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά δε μπορώ καν να τα διανοηθώ, καθώς και είμαι αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά (απαντώντας στο πού) και δε μπορώ να πω πως γνωρίζω την κουλτούρα των Αμερικάνων (απαντώντας στο πώς). Δε μπορώ να νιώσω το φόβο του να απελαθείς, του να κτίζεις μια ζωή για δεκαετίες και να κινδυνεύεις να τη χάσεις κάτω από τα πόδια σου, επειδή ο μαλάκας υπέγραψε πως μία ντουζίνα χώρες είναι οι ΚΑΚΕΣ χώρες για το 2017. Ακόμη δε μπορώ να ξέρω πως είναι πεθαίνεις ή να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους να πεθαίνουν. Να καταστρέφεται το σπίτι σου και να αναγκάζεσαι να βάλεις τα παιδιά σου σε βάρκες, γιατί ακόμα και με λίγες πιθανότητες επιβίωσης είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης, για να πας με τούτα και με κείνα σε χώρες όπου δε σε θέλουν και σε αντιμετωπίζουν σαν αριθμό. Δεν πιστεύω ότι είσαι χαζός, καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Σε αυτές τις σελίδες, ελάχιστοι έχουν τοποθετηθεί υπέρ του Τραμπ (δεν ξέρω με πόση δόση τρολαρίσματος, βέβαια).
Η φάση είναι ότι και τα δύο θα ήταν/είναι σκατά. Πολύ σκατά. Ο Τραμπ είναι το τσιρλιό που σε πιάνει ενώ ανεβαίνεις το ασανσέρ και νιώθεις να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, ενώ η Χίλαρι οι σφικτές κουράδες της μπεκροχέσας που βρωμάν σα θάνατος. Προφανώς και δε γνωρίζουμε τι θα έκανε η Χίλαρι αν ήταν αυτή πρόεδρος. Ίσως να το μάθουμε κάποια στιγμή και τότε να μας τρίβεις στη μούρη τα posts αυτά. Το θέμα είναι ότι αυτά τα σκατά σε ανθρώπινες ζωές πέφταν και πέφτουν επάνω, οπότε στην περίπτωση που δε σε νοιάζει μονάχα η πάρτυ σου στον μάταιο τούτο κόσμο, μπορείς να πεις ούτε Τραμπ ούτε Χίλαρι.
Καλά δεν ήσουν στο πυρηνικό bunker που έχωσε η Hillary τους overseas secret agents της; Τι ήθελες και βγήκες;
Συγκινητικός tsimpoyklano που όλα τα ανάγει σε σκατοβολιό, με το γνωστό ιστορικό που έχει ο ίδιος! :touched: Όπως και να 'χει όμως, έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Εκτός από ένα: στο ότι κι αν μετά από 1 ή 2 τετραετίες Trump βγει η Hillary, θα κάνει πράγματα που θα δώσουν την ευχαρίστηση στον κάθε Μιξξξερ να "μας τρίψει ποστ στη μούρη". Κι αυτό γιατί η διαδοχή σφιχτής κουράδας μετά από τσιρλιό, δεν κάνει τη σφιχτή κουράδα καλύτερης ποιότητας σκατό, απλά σε έχει εξασθενίσει τόσο πολύ το τσιρλιό, που απλά παρακαλείς να μην πάρεις το σφιγκτήρα σου στα χέρια.
Α και στο ότι αυτά που γράφουμε έιναι γιατί σε θέλουμε πίσω. Όχι, στα τσακίδια ερπετό.
Πρωτα απο ολα, ειμαι Αμερικανος πολιτης, λευκος, male, και οχι Λατινος. Αυτο σημαινει οτι εγω εχω τον κωλο μου καλυμμενο. Σταρχιδια μου. Δε θελω να ζω σε μια σαπια κοινωνια, ουτε εδω, ουτε στην Ελλαδα, ουτε στην Φινλανδια, ουτε στο Ιραν. Θελω να ζω σε μια οσο καλυτερη κοινωνια γινεται (πουθενα δεν ειναι τελεια). Αρα θα παλεψω για τα δικαιωματα των γυναικων, των γκεη, των λατινων, των Ιρανων, των Συριων, και του οποιουδηποτε αλλου τρωει σκατα απο καποια κατασταση επειδη ο ανθρωπος ειναι ελαττωματικο προιον.
Αυτα για τη Χιλλαρι τα ακουω βερεσε. Ωραιες οι παπαριες του σταμ και του οποιουδηποτε αλλου εδω μεσα που τα γραφουν με στομφο, αλλα η Χιλλαρι Κλιντον ΔΕΝ ειναι ο διαβολος. Δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να με πεισεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε οτι η Χιλλαρι ειναι μια αλλη βερζιον σκατου, και δε συμφωνω ουτε στο ελαχιστο. Ναι, ο Μπερνι Σαντερς θα ηταν η καλυτερη επιλογη, αλλα τι να κανουμε τωρα, δεν ηταν ετοιμος ο αμερικανικος λαος στις βλαχοπολιτειες για κατι τετοιο, και επειδη οι υπολοιποι δημοκρατικοι φοβηθηκαν το ενδεχομενο Τραμπ, δεν στηριξαν Μπερνι, και τωρα εφαγαν Τραμπ στη μαπα μετα το φιασκο με τις δημοσκοπησεις. Και καθεσαι εσυ και μου γραφεις γενικολογιες, γιατι για καποιο λογο εχεις πεισθει οτι η Χιλλαρυ θα εσπερνε τον τρομο και τον πανικο σε καθε χωρα της Μεσης Ανατολης.
Δεν ξερω τι στο μπουτσο σας δινουν εκει περα στην Ελλαδα και υπαρχουν ενα σωρο Ελληνες που εχουν πεισθει οτι η Χιλλαρι θα εριχνε πυρηνικα στη Μεση Ανατολη, αλλα πρεπει να ειναι καλο χορτο, δεν εξηγειται αλλιως. Ξαναλεω, απο ταριφες ασε, εχουμε γεμισει, δε θελουμε αλλους. Οσον αφορα το διπολο που λες, δεν ειπα ποτε πως οποιος κραζει τη Χιλλαρι αυτοματως σημαινει πως ηθελε να εκλεγει ο Τραμπ. Θα σου πω ομως κατι αλλο που ειναι αναμφισβητητο. Οποιος καθεται και ασχολειται με το ποσο σκατα ειναι η Χιλλαρι αλλα δεν τον ενοχλει το ποσο σκατα ειναι ο Τραμπ (καπου 3000 φορες περισσοτερο) και δεν το αναφερει ουτε σε μια φραση του στα ποστς του, ε εχει μεγαλο προβλημα. Προβλημα που χριζει επισκεψη σε ψυχολογο ή κοπανημα στο κεφαλι μεχρι να ερθει στα ισα του.
Το ουτε Τραμπ ουτε Χιλαρι πες το 1000 φορες μεχρι να το εμπεδωσεις, και μετα να συνειδητοποιησεις οτι ζεις σε ουτοπια. Δε γινεται αυτο που θελεις. Απλα δε γινεται. Ειναι περισσοτερο ακατορθωτο, απο το να πιασεις γκομενα την Σοφια Βεργκαρα, πως αλλιως να στο πω? Μπορεις να κατσεις να κανεις 30000 προσευχες σε 3000 διαφορετικους θεους να μην εκλεγοταν κανενας απο τους δυο, αλλα η πιθανοτητα ηταν 0%. Ακριβως 0.
Οπως σου ειπα ηδη μια φορα, οταν θελεις να κανεις εξυπνο χιουμορακι, γραψε ακριβως το αντιθετο απο αυτο που σκεφτηκες πως θα ειναι αστειο. Εισαι λυπηρος.
Μη φοβασαι, μετα το ημερησιο διαλειμμα στο εμπαργκο, θα επιστρεψω στη ληθη και δε θα ποσταρω ξανα, το εμπαργκο εσπασε γιατι ειχα την περιεργεια να δω σε τι επιπεδα ηλιθιοτητας θα φτασουν οσοι γραφουν σε αυτο το τοπικ, προκειμενου να μην παραδεχθουν οτι εγραφαν ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Και τελικα ειδα πως δεν υπαρχει πατος σε αυτο το επιπεδο, γιατι η περηφανεια του μεσου πολιτικοποιημενου ΕΡιτη ειναι ανεκτιμητη απο οτι φαινεται. Οσο γραφεις εσυ, ο καρκινος προσωποποιημενος, σε ενα καρκινιαρικο φορουμ που εχει καταντησει εμετος, δεν επιστρεφω, εισαι ασφαλης. Δεν θα συνυπαρξουμε σε κανεναν διαδικτυακο χωρο, γιατι αρνουμαι να εχω το οποιοδηποτε interaction με ενα ατομο σαν κι εσενα, που καθε του ποστ σταζει αηδια.
http://www.electricrequiem.com/forum...etin4_logo.png
It all makes perfect sense.
Δε ζούμε στις Η.Π.Α. για να συλλάβουμε πλήρως το κλίμα αλλά πάντως γεγονός είναι πως μέχρι και η Angela Davis τάχθηκε υπέρ της Κλίντον δεδομένων των περιστάσεων http://www.chicagoreader.com/Bleader...f-the-election
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει ο τραμπ και το τημ, μου μοιάζει περισσότερο ό,τι υπονομεύουν την ίδια τους τη χώρα.
Meanwhile also in 'murica:
http://indivisibleky.org/wp-content/...t-happened.mp4
http://www.courier-journal.com/story...ough/97255844/
Α γίνεται εμπάργκο, τώρα το είδα αυτό.
Φίξερ, είναι πασιφανές ότι πολιτικοποιήθηκες στα 30φεύγα σου. Αυτό φαίνεται από το πώς μιλάς για τον "μέσο αριστερό", για τον "ταρίφα", για τον "ερίτη με άποψη" κλπ. Στην πούτσα μου γράφω και σένα και την κωλοχώρα σου που μοιράζει απλόχερα την ιμπεριαλιστική κτηνωδία. Τα ίδια έλεγα στα 15 μου, τα ίδια λέω στα 28 που είμαι τώρα, μην κλάψεις.