Καλά, κάτσε να σου κάνει κανά σπελ η δικιά μας και δεν σε σώζει ούτε ο άγιος Κάθμπερτ μετά.
Printable View
Καλά, κάτσε να σου κάνει κανά σπελ η δικιά μας και δεν σε σώζει ούτε ο άγιος Κάθμπερτ μετά.
άσε πάρασαιτ, ίδια σειρά είμαστε, αλλά το κατσικάκι γάλακτος έχει τη χάρη του ;-)
Ιουυυυυυ, cringe.
Οφείλω να γράψω κάτι ως φόρο τιμής σε αυτήν την υπερσειρά και ειδικά για τον 3ο κύκλο που μόλις τελείωσε και δεν άφησε τίποτα όρθιο. Κάτι Vikings και παρόμοιες σειρές εποχής μπορούν να πάνε να κρυφτούν με τη ζαλούρα αρχιδιών που μας δίνουν για κάμποσες σεζόν. Και να παρατηρήσουν λίγο UHTRED SON OF UHTRED για να μάθουν πώς γίνεται σωστά μια ΕΠΙΚΗ σειρά εποχής. Δεν έχω κάτι αρνητικό να προσδώσω, όσο αυστηρά και να δω το όλο θέμα. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία του Cornwell για να ξέρω περί πιστής ή όχι μεταφοράς (φίλος που τα έχει διαβάσει ευλαβικά, προσκυνάει και τη σειρά πάντως), αλλά, όπως έγραψα και στο chat, θα τολμούσα να μιλήσω για τα αγνά συναισθήματα που μας προκάλεσαν ταινίες σαν το Braveheart ή σαν το Last of the Mohicans, όσο πιτσιρικάδες και να ήμασταν τότε. Για οπαδούς του είδους, μιλάμε για απαραίτητη θέαση χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Στα πιο ειδικά:Spoiler
Spoiler
Έλα μωρέ μην έχουμε το σύνδρομο GoT κι εδώ με τα βιβλία κλπ. Οκ καταλαβαίνω όσους είναι και αναγνώστες, αλλά είναι νόμος ότι μια σειρά, ειδικά αν έχει επιτυχία και συνεχιστεί, κάποια στιγμή θα τραβήξει το δρόμο της. Κρατάμε το ότι είναι απολαυστική ως θέαση.
Ναι δεν μπαίνω σε αυτή τη κουβέντα, αλλά όσο ναναι ξενερώνεις.
Άσε που έχει βγάλει 3 από τότε που ξεκίνησε η σειρά, μερικοί άνθρωποι άλλη δουλειά δεν έχουν...
Ε άλλο να είσαι λογοτέχνης και άλλο σεναριογράφος ...
κανω ενα διαλειμμα για να πω οτι υπεροχα πραματα συμβαινουν και στο δευτερο πλανο της σειρας. Βλεμματα, χειρονομιες, απολαυση
γαμημένο netflix denmark...
είδα και το 8ο. όσο προχωράει τείνω να συμφωνώ με parasight. αν το κλείσιμο είναι αντάξιο των προσδοκιών, μπαίνει στο top 5 για 'μενα, άνετα.
Spoiler
δεν το'πιασα τελικά. νόμιζα ότι πάει για κλείσιμο η σειρά. μας άνοξε η όρεξη. ΚΛΕΙΣΤΕ 4η ΣΕΖΟΝ ΠΑΡΑΥΤΑ
Νομίζω έχει ήδη ανανεωθεί.
Quote:
Whilst there has been no confirmation of a season four release date, there are plenty of clues to suggest it won’t be too far away.
Τελείωσα πρώτο κύκλο. Πολύ καλό. Μόνο.... να μωρέ..... Δε μπορεί να μιλάνε για στρατούς και να βλέπουμε δεκα πολεμιστές από εδώ και δεκαπέντε από εκεί.
Σαν το παπελ δεν έχει.
περίμενε ντε κ εσύ, ανεβαίνει το μπάτζετ στους επόμενους κύκλους ;)
Για να μην πούμε για τις αλλαγές στην υπόθεση ...
Ναι, αλλά είδαμε natural Valyrian PVC, αχάριστοι!
Εχεις δίκιο . Και μπόλικα βυζια. Συγχωρεμένος ο μακαρίτης.
βρίσκομαι 2 επεισόδια πριν το τέλος του 2ου κύκλου και μόνο πωροσάουα. ο 2ος κύκλος απλά απωγειώθηκε σε όλα τα επίπεδα.
αγάπη μου
http://www.nwrc.ac.uk/wp-content/upl...le_nwrcweb.jpg
αγάπη μου
Spoiler
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ για την αγάπη σου.
Ειμαι στο 3ο του 2ου κύκλου, μη μου πεις οτι θα την πηδήξει και αυτήν ο Ούτρεντ-Παπακαλιάτης;
Εγώ τα έλεγα πιο πάνω για τη μοναχή, αλλά βγήκαν οι άλλοι οι τεκνατζήδες να με κράξουν. Βέβαια δεν έχετε φτάσει στον 3ο κύκλο οι δυο από πάνω για να έχετε άποψη για Skade, αλλά εγώ παραμένω βαμμένος Hild :pink: 8)
Ολες οι υπόλοιπες είναι πολύ λίγες μπροστά στην
https://i.pinimg.com/originals/7b/81...814603ed57.jpg
άνετα αλλά πολύ βρετανόφατσα
Και επίσημα τώρα.
https://www.youtube.com/watch?v=8cxIQApSV84
26 Απρ η 4η σεζόν...
επιτέλους!
ω νσγμσ. δεν εχουμε δει ακομα την προηγουμενη.
ενα up! ξεκινησε. και δε θυμαμαι τιποτα
Γάμησε γενικά, το μπάτζετ έχει ανέβει και φαίνεται. ΑΛΛΑ γαμώ το νέτφλιξ τους γαμώ και την αποχώρηση του Cornwell. Πήραν τα βιβλία, κάθησαν στο τραπέζι για το σενάριο, πέταξαν τα βιβλία στα σκουπίδια και ξεκίνησαν. Τουλάχιστον σε αντίθεση με κάποιους άλλους υπάρχει μια λογική σε αυτά που παρουσιάσανε. Αν και σκέφτομαι τι χάσαμε και χτυπιέμαι. Τι χάσαμε και τι φάγαμε στη μάπα όπως την μαλακισμένη πρωήν βασίλισσα. Τεσπά.
Α να σου γαμησω. Τουλάχιστον αυτός έχει μια ντουζίνα βιβλία. Θα κάτσω να τα διαβάσω. Βαρέθηκα με τους παπάρες που απευθύνονται σε κοινό (σικ) με iq ραδικιού. Ας τα διαλα. Αποχωρώ από το ποστ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για κάθε σφαγή αθώου λογοτεχνικού έργου. Και ο μαλακας ο μαρτιν ακόμα ψωλαρει.
τα βιβλια 1-6 υπαρχουν για κινδλ με 6,99€ για οποιον ενδιαφερεται (και μπορει να διαβαζει ebook)
Με έψησε.
δεν έχω τελειώσει ακόμη όλη τη σεζόν, αλλά στιορα :pink::pink:
καυλερό ξεκίνημα
πφφ τελειωσε, ποτε ερχεται η επομενη σεζον?