δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κρατηθώ αλλά συμφωνήσαμε με το έτερο ήμισυ να βγούνε πρώτα όλα, για να τα δούμε σε ένα ΣΚ
Printable View
δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κρατηθώ αλλά συμφωνήσαμε με το έτερο ήμισυ να βγούνε πρώτα όλα, για να τα δούμε σε ένα ΣΚ
Άσε ρε, πώς είδες το Affair; :P
Έχει ανανεωθεί για έκτη - τελευταία - σεζόν.
Με το Affair "βοηθούσε" το ότι αργούσαν να βγουν ελληνικοί υπότιτλοι οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη γυναίκα, οπότε το αφήναμε μια και καλή για το τέλος. Εδώ το έχεις το BCS μπροστά σου στο Netflix, δεν κρατιέσαι.
Στο μεταξύ όμως, 5ο κύκλο Affair δεν έχω δει ακόμα, αν το πιστεύεις! Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι. Σκέφτομαι να τους φτιάξω εγώ, αλλά τότε θα έχω δει τη σεζόν μόνος μου :p Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Δεν ξέρω πώς θα άντεχα, μάλλον το κόλπο είναι να μην έχεις δει κανένα της 5ης και να 'χεις κάνει dodge ό,τι κυκλοφορεί στο internet. Αλλά δείτε τήν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, πραγματικό κλάμα.
Δεν αμφιβάλλω για το κλάμα, και είναι μεγάλο το κενό χωρίς 5η σεζόν Affair. Αχ θα δούμε, φτάνει το οφτοπικ
εγω περίμενα μέχρι προχθές να δω τελευταίο επεισόδιο γιατί ήθελα να είμαι σε κατάλληλο mood. πολύ δυνατή σειρά, με πήραν τα ζουμιά στο φινάλε(όπως ήταν αναμενόμενο).
γιατι όμως δεν μπορείς να βρεις υπότιτλους? στο magico τους έχει ενσωματωμένους λέει, λογικό αφού εδω και καιρό είναι διαθέσιμος στο Cosmote TV ολόκληρος ο 5ος κύκλος. έχω την εντύπωση μάλιστα ότι αυτές τις μέρες είναι ανοιχτές οι εγγραφές. αν όχι, πες να σου στείλω προσκληση :wink:
^Αααα στείλε σε παρακαλώ, ακόμη κι έτσι!
Εγώ έχω κατεβασμένα τα επεισόδια και περιμένω από site υποτίτλων φάση. Κάνε το καλό λοιπον :)
s05e03
Spoiler
edit: TI EΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ΓΑΜΩΤΟ
Spoiler
https://iv1.lisimg.com/image/7989071...ea-seehorn.jpg
τι 47 χρονώ ρε μλκς?!?
Εντελώς breakingbad-ικό το τελευταίο, επεισόδιο το επεισόδιο η 5η σταθερά δείχνει να ξεφeύγει απ' το βαθύ δράμα των τεσσάρων προηγούμενων σεζόν, χαράσσοντας έναν "νέο", δικό της δρόμο, κάτι σαν κράμα BB με έμφαση στην τραγική φιγούρα που λέγεται - πλέον, δείγμα και της μετάβασης από Jimmy McGill - Saul Goodman.
Τέλος 5ης
Spoiler
Έπος φινάλε 5ης. Δικαίως θεωρείται η κορυφαία σειρά που παίζει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.
τελευταίο ήταν? δεν το πήρα πρέφα... ποιος περιμένει γμτ.
σειράκλα
Δεν έχω λόγια.
Στο τοπ 5 όλων των σειρών όλων των εποχών.
Έχουμε αυτό για την ώρα, χωρίς ημερομηνίες κλπ, αλλά ακούγεται για 18 Απριλίου:
https://www.youtube.com/watch?v=4M6wxX5uRIA
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ
Το αποπάνω επιβεβαιώθηκε και έτσι πάμε για τον 6ο και τελευταίο κύκλο της σειράς.
Ας χειροκροτήσουμε μία απ' τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας, αν όχι όλων των εποχών, που μαζί με το BB συνθέτουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα universes, που όσο αδιαίρετο και συμπαγές δηλώνει κατά την διάρκεια της 6ης σεζόν τόσο τεμαχισμένο και υποκειμενικό παραμένει (σαν τις ζωές των ηρώων μας).
Αυτά για την ώρα, τα πιο συγκεκριμένα ελάτε να τα συζητήσουμε, αξίζει να πούμε σίγουρα ότι η μουσική επένδυση όλης της σεζόν ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.
δεν υπάρχουν λόγια. η τέχνη που θέλουμε.
Αφήστε, λείπει η γυναίκα ακόμα και δεν επιτρέπεται να τα δώ μόνος μου, έχω φάει τα νύχια μου. Περιμένω απο τότε που τελείωσε η πρώτη φάση, αρχές του καλοκαιριού.