η Κερκοπορτα ειναι ουρμπαν λετζεντ μπαη δε γουεη.
δε χρειαστηκε ποτε "κρυφη πορτα για να μπουν τα μουνια αλλιως ακομα εκει θα ηταν οι περηφανοι βυζαντινοι."
απλα με περιπου 20 φορες παραπανω στρατο η Τουρκιά (sic) περασε απο πανω τους.
Printable View
η Κερκοπορτα ειναι ουρμπαν λετζεντ μπαη δε γουεη.
δε χρειαστηκε ποτε "κρυφη πορτα για να μπουν τα μουνια αλλιως ακομα εκει θα ηταν οι περηφανοι βυζαντινοι."
απλα με περιπου 20 φορες παραπανω στρατο η Τουρκιά (sic) περασε απο πανω τους.
ανθέλληνα!
Τελειοτητες.Οποιος καθεται και τα σκαρφιζεται μερικα ειναι τεραστιος.Αγαπημενα μου αυτο για τη Jamie lee curtis και για τον Richard το Gere.
Τον Αύγουστο θα έχουμε 5 Παρασκευές, 5 Σαββάτα και 5 Κυριακές, κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια!!!
το φεγγαρι αυτου του Αυγουστου θα ειναι τοσο μεγαλο που θα βλεπουμε τις πατημασιες των αστροναυτων με γυμνο ματι !!! διεδωστε!
Φίλος φίλου της δεύτερης ξαδέρφης μου (από το σόι της μάνας μου) έκανε έρευνα και βρήκε ότι όσοι ηθοποιοί έπαιξαν το χριστούλη στο σινεμά, πέθαναν.
ή αν δεν είχαν παίξει στο σινεμά, είχαν παίξει στην τιβί. Ή σε κάποιο θεατρικό.
ή αν δεν πέθαναν, έπαθαν κάτι κακό.!1~
ή αν δεν το έπαθαν οι ίδιοι, το έπαθε κάποιο κοντινό τους πρόσωπο.
+ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ+ :tragopapas:
^ Αυτό δεν είναι urban legend. True story.
οι παπούδες τους όμως έχουν πεθάνει. #checkmate_atheists
κουράζεις
μήπως είσαι λίγο αναίτια εμπαθής απέναντί μου;
Η τελευταια φορα που ειχαμε αυγουστο με 5 απολα αυτα ηταν το 2008 που ξεσπασε η κριση. Βαλε και οτι Αύγουστος = Αυ + γούστος, δε θα γουσταρουμε καθολου.
Επισης 2008 + 2014 = 4022 = οικονομια = 1453 = καταστροφή, και αλλα τετοια....
Επισης τωρα που πατε για μανσον, θυμηθηκα τον Michael Jackson που λεγανε οτι εκανε εγχειρησεις να ασπρισει κλπ...
σταμάτα ρε κρετίνε να το παίζεις εξυπνάκιας, στο πιο έυκολο θρεντ του κόσμου καταφέρνεις να ρίξεις πάλι έρμπωλ.
Επώνυμη μούτζα που θα έλεγε κι ο Parasight γιατί πρέπει να είναι πολύ biased ώστε να μην καταλάβει σαρκασμό και χιούμορ κάποιος στην προηγούμενη απάντησή μου. Και όπως και πάλι θα έλεγε ο Parasight,
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ η γνώμη σου βλακάκο.
αλήθεια παραιτούμαι, δε θα πόσταρα καν αν δε σπάμμαρες κάθε γαμημένο θρεντ με σχόλια πεντάχρονου, αλλά δε γίνεται να μην καταλάβες τι θέλω να πω, έχω βάλει γαμημένο λινκ, η αλλαγή χρώματος δεν είναι urban legend αλλά υπαρκτή μέθοδος και αν υπήρχε ένας καθυστερημένος που θα μπορούσε να το επιδιώξει χωρίς να έχει ιατρκό πρόβλημα, αυτός θα ήταν ο τζάκο.
οπότε ναι, έπιασα τη λεπτή ειρωνεία στο αρχικό σου ποστ, αριστοφάνη.
Η διαφορά είναι ότι αν το προηγούμενο σχόλιό μου το έγραφε ο freak θα του δίνατε pinks, αγάπες, θα συνεχίζατε την πλάκα, all the normal stuff. Ή αν σπάμμαρε κάθε γαμημένο θρεντ με σχόλια πεντάχρονου (sic).
Αλλά από τον επαγγελματία spammer στον black sheep spammer, έχει μίλια διαφορά.
Καλύτερα να παραιτηθείς λοιπόν μεγάλε μάγκα George Carlin, γιατί νομίζω ότι το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ξαναδημιουργήσεις μια προβληματική γύρω από το πρόσωπό μου, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και βάση.
δεν έχεις κάνει ούτε μισή προσπάθεια να σε συμπαθήσει κανείς και απαιτείς να σου συμπεριφερθούμε όπως σε άλλους χρήστες; αει πάενε ρε!
Καλά, κάποτε θα δείτε ποστ αποχώρησης "εγώ να ανεβάσω τους τζήρους του περιπτέρου ήθελα, ευχαριστώ για τη βοήθεια :)" και θα γίνει πολλ αν ήταν αλήθεια ή όχι
η διαφημηση της Αμστελ η νεα, εγινε για να πικαρουν το θανατο του Παυλου Φυσσα.
ελα ακομα κανεις?, θυμαστε οταν ειχε ξεκινησει η ιστορια με το "μας ψεκαζουν" και τα chemtrails?
τα "φιδάκια της παναγίας", το "άγιο φως" και όλα αυτά τα θρησκευτικά μετράνε για urban legends ή για hoaxes?
Ε βασικά όχι ακριβώς urban legend αλλά πράματα που μου τα έχουν πει δικοί μου άνθρωποι (θα με κράξουν ορισμένοι ξέρω):
Κραυγές από το πουθενά,περίεργοι ψίθυροι,βόθρικες φωνές,χτυπήματα στα παράθυρα,αντικείμενα να μετακινούνται μόνα τους,μάπες από το πουθενά,παράξενες σκιές κτλ.Πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις μπορείς να τις πεις ψέμα και αυτούς που τα λένε παλαβούς.Αλλά όταν τέτοια πράματα συμβαίνουν μπροστά σε ομάδες ατόμων και μάλιστα πολλές φορές ε τότε λες κάτι γίνεται δεν μπαίζει.Σύμπτωσις επαναλαμβανόμενην δεν είναι σύμπτωσις.Προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο αλλά διάολε ξέρω ότι κάτι υπάρχει κοντά μας που αν ασχοληθείς μαζί του ασχολείται κι αυτό μαζί σου άσχημα.Μερικές σκόρπιες σκέψεις.Ότι άλλο μου ρθει θα το γράψω.
Εκεινη η μυστηρια πορτα στην ακαδημιας (; ) ειναι αντρο μασονων/σατανιστων/ακολουθων του κθουλου....
http://3.bp.blogspot.com/-9qFrPx_tFV...%83.%CF%83.jpg
όχι ακριβώς εκκλησία, αλλά πρώην βυζαντινό μουσείο.
ο σιδερένιος δράκος (μάλλον πρόκειτο για οικόσημο του επτανήσιου αριστοκράτη Λοβέρδου) κατέβηκε όταν έγινε ο χαμός με τους σατανιστές της παλλήνης και τα κανάλια έντυναν τα ρεπορτάζ τους με αυτό το κτίριο. :touched:
http://www.iranon.gr/ATHINA/ATHINA12TEXT.htmQuote:
Το διώροφο κτίριο της οδού Ακαδημίας αποτελεί ουσιαστικά μια ειδικά διαμορφωμένη προέκταση του κύριου οικήματος της Μαυρομιχάλη 8. Το τελευταίο αποτελούσε την οικογενειακή κατοικία του γνωστού Γερμανού αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλερ. Το είχε σχεδιάσει ο ίδιος, και το γεγονός αυτό εξηγεί και τα -κάπως ασυνήθιστα για τη νεοκλασική Αθήνα- αρχιτεκτονικά του γνωρίσματα. Λίγο μετά το θάνατο του Τσίλερ το 1923, το κτίριο αγοράστηκε από τον τραπεζίτη Διονύσιο Π. Λοβέρδο (1878 - 1934), ο οποίος εγκαταστάθηκε εκεί με την οικογένεια του.
σωστος!
Ένας φίλος μου είχε πει για κάτι straightedge-αδες(δε θυμάμαι όνομα) οι οποίοι είχαν έρθει για λαιβ στην Αθήνα και πως μετά το λαιβ εθεάθησαν από φανζ σε σουβλατζίδικο, να τσακίζουνε πιτόγυρα και μπύρες, οπότε και τους ταράξανε στο στυλιάρι(οι φανζ). Ισχύει ή μούφες;
ήμουν ένα βράδυ στα εξάθλεια και πέφτει σύρμα από γνωστό, έχουν ανοίξει το σπίτι του τσίλερ, πάμε για εξερεύνηση! έτσι και έγινε! μπήκαμε μέσα με φως από κινητά κλπ. και εξερευνούσαμε. είναι μικρό και μακρόστενο, αλλά γενικά είναι τίγκα στα ψηφιδωτά και γενικά σύμβολα στους τοίχους και τέτοια. spooky φάση, το μεγαλύτερο μέρος του είναι κλεισμένο με τοίχο και βλέπεις πολύ λίγο, αλλά στα αρχίδια μου γιατί το είχαμε άχτι με έναν φίλο μου να μπούμε να δούμε πως είναι. περιττό να αναφέρω ότι μόλις βγήκαμε από την πόρτα στην ακαδημίας μας βλέπει ένα ζευγάρι ηλικιωμένοι και μας κοιτάγανε σαν σατανιστές εξωγήινους!
loipon
o mythos pou leei oti kati klarinogamproi kathontousan se mia paralia tou volou kai prospathousan na vgaloun to wish you were here stin kithara(:touched: ) kai erxetai mia mystiria figoura kai tous leei me kseni profora " nteeen to paizetai swsta paidia mou" kai lene autoi "pou to ksereis re mparmpa, ase mas kai tha gamousame ligo akomi" kai tous apantaei "egw to egrapsa" kai itan o roger waters
e isxyei? tha trelathw, ithela na parw to meet n greet pass sto oaka gia na ton rwtisw auto to prama. Asxetws pou to egrapse o gilmour...