Σε ζηλεύω κατά έναν τρόπο που έχεις να δεις ακόμη τόσα ΕΠΗ μπροστά σου.
Printable View
Σε ζηλεύω κατά έναν τρόπο που έχεις να δεις ακόμη τόσα ΕΠΗ μπροστά σου.
Ανυπομονώ... Γιατί λίγο της πουτάνας ...no pun intended.. γίνεται και τώρα...
Spoiler
Τα spoilers φαίνονται στο Latest posts preview ε, just sayin :p
υπερέπος, τι να πει κανείς. βαρεθήκαμε να τα λέμε
https://www.youtube.com/watch?v=WGXklFmcVK4
Τελειώσαμε το Σάββατο την 2η σεζόν. Όμορφα έκλεισε και το απολαύσαμε.
Σας φτάνουμε σιγά σιγά. Μιά ομορφιά η 3η σεζόν ως το 4ο νομίζω που έχουμε δει. Τι του έλαχε του αρχηγού της φυλής των ιθαγενών! Πήγε για καλό και του έκατσε σφαίρα στην κοιλιά.
Ο 4ος κύκλος είναι απλά συγκλονιστικός και γεμάτος αλλεπάλληλα χτυπήματα αφούSpoiler
Ωραίο αυτό! Μπράβο!
Τι κρίμα για τον μαυρογένη. Νέο παιδί και πάνω που απέκτησε γιό. Να χάνει και τον γιό και να έχει και το θραύσμα. Πολύ λυπήθηκα. Τουλάχιστον κράτησε τα πλοία γιατί ο άλλος ήταν πτώμα...
Τέλειωσε η τρίτη σεζόν . Αρκετά όμορφα και χαριτωμένα για όλους όσους επιβίωσαν...
λολ.
χαος και πανικος και σε αυτο επεισοδιο
Σαν τις μύγες πέφτουν λέμε.
Ξεκινήσαμε και την τέταρτη χθές. καπάκια 2 επεισόδια που γίνεται μικρός κακός χαμούλης. Περιμένω καμιά δυνατή σφαγή και καμιά ναυμαχία της προκοπής. Σας φτάνουμε.
πόσο πιο :touched: σειρά. πόσο?
κακός χαμός σε όλα τα επεισόδια. να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί που μας έχουν πήξει στο φιλερ...
Ο κυβερνήτης Καφριλικι "δίδαξε" στο 4.03...
Της πουτανας. 4-5-6 τριλογία σφαγής.
τι επος ηταν παλι κ αυτο το επεισοδιο
τόσο αναμενόμενο ότι θα είναι επικό... σιγουριά για μεγάλα πράγματα στο φινάλε. από τη μία κρίμα που τελειώνει, αλλά από την άλλη είναι όπως ακριβώς πρέπει.
This is how they survive.
You must know this.
You're too smart not to know this.
They paint the world full of shadows...
and then tell their children
to stay close to the light.
Their light.
Their reasons, their judgments.
Because in the darkness,
there be dragons.
But it isn't true.
We can prove that it isn't true.
In the dark, there is discovery,
there is possibility,
there is freedom in the dark
once someone has illuminated it.
https://www.youtube.com/watch?v=g7S3bLKTZhk
Μεγάλες στιγμές. Επικό φινάλε. Μάχες, δάκρυα, ΝΟΗΜΑ. Στο τηλεοπτικό πάνθεον όλων των εποχών.
They paint the world full of shadows, and then tell their children to stay close to the light. Their light. Their reasons, their judgments.
Because in the darkness, there be dragons. But it isn't true. We can prove that it isn't true.
Κλάμα και συγκίνηση το τέλος
re pousth mou exoume meinei sto 4 h sto 5. tha kanoume anastash me black sails.
Spoiler
επίσης,
;)Quote:
The yell of the slain
The waves on the rocks
Captain Flint's raising hell
He's calling my name
To drive me insane
But I'll never return to
Treasure Island
Where the brave fell
A one-legged devil
From the pit of hell
A greedy demon on his treasury
Cursed the island, oh, eternally
Μόλις τελείωσα....9η φορά...
Τέλειωσε. Ένα δάκρυ κυλησε. Είχα να τελειώσω σειρά πάνω απο 10 χρόνια.ωραιοι.
Ηθελα να κραξω για
ομως κρατηθηκα να τελειωσω τη σεζον και να γραψω μετα, αλλαSpoilerΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑSpoiler
η φάση του φλιντ για'μενα είναι ξεκάθαρη, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια σκηνή που δεν αφήνει αμφιβολία.
κατά τα άλλα η σειρά έδειξε τι γίνεται και στην πραγματικότητα. το κατεστημένο θα υποχωρήσει, θα συμμαχήσει και με το διαβολο ακόμη, αλλά θα παραμείνει κατεστημένο... γι'αυτό "κερδισμένοι" στο τέλος είναι αυτοί που έπαιξαν μπάλλα εντός συστήματος.
όταν βρω λίγο χρόνο θα την ανεβάσω
Δεν είμαι σίγουρος αν τα έσπασα με την σεζόν ή όχι , όμως είναι από τις τιμιότερες σειρές που έχω δει ποτέ μου.
Ατμόσφαιρα και απ όλα. Όπως είπε και εκλεκτός user πιο πάνω, καιρό έχω να τελειώσω σειρά. Την προτείνω σε κάθε έναν που με ρωτάει για μια καλή σειρά.
Επίσης φοβερές όπως είπε ο άλλος εκλεκτός user οι εναλλαγές των συναισθημάτων για κάθε χαρακτήρα.
Σας προκαλώ να δείτε πάλι πχ την πρώτη σαιζόν και να μιλήσουμε για τον Βέιν... Γενικά 1000 μπράβο για την σειρά, και δεν ξέρω τι τέλος θα με ικανοποιήσουμε τελικά, σίγουρα δεν απογοητεύτηκα όμως.
Η σειρά ήταν μεγάλη λατρεία από την αρχή της, μέχρι λίγο πρίν το τέλος.
Τι επικ ξεφούσκωμα ΟΛΟΥ του build up ήταν αυτό.
Spoiler
EDIT
Επειδή περνάω δύσκολους καιρούς, ελπίζω να μην τα ξανάγραψα όλα αυτά πριν μερικούς μήνες ε. Κ αν το έκανα εξσκιούζ μι, έχω πολλά στάφ στο ρημάδι το μυαλό.
έχετε κολλήσει ότι όλα τελείωσαν καλά...
https://youtu.be/Pv-7HWDSqac
εδώ για όσους πιστεύουν ότι τέλος καλό όλα καλά
Spoiler