πορνο εγω θα προτεινα να κανετε ολη την ευρωπαικη με godsleep
Printable View
πορνο εγω θα προτεινα να κανετε ολη την ευρωπαικη με godsleep
Όμορφα θα 'ταν αλλά, not yet....
αφού ένα άλμπουμ δεν έβγαλαν ακόμα οι αχαΐρευτοι!
ουναμουχαθούν
έχουμε πρόγραμμα σε λέω, αφου.
ναι ξέρω, είσαι ατμιν πλέον :P
αλλού αυτός, αλλού εσύ ;)
oxi paraeksw auta :P
τωρα που δεν εχει μουτζες μπορουμε να πουμε την αποψις μας λεφτερα?
έχεις το ΟΚ.
πορνοφανκ εσυ εισαι ο τραγουδιαρης? καλα θυμαμαι?
Αμέ
πως νοιωθεις που εισαι στους Πυξ Λαξ?
μιλησε μας για την εμπειρια σου
Νομίζω ότι τουλάχιστον το self-promotion έχει μια ασυλία. Μιχάλη, δε θα ήταν κακό να μαζευτείς λίγο.
Στηρίζουμε Πυξ Λαξ ρε.
http://www.reactiongifs.com/wp-conte.../interrupt.gif
να συνεχίσω για τα των νέων μας εγώ...?
εχμ να πω καπου εδω πως αν στα 2 ιπ τους υπαρχουν ιχνη ντονερ που λεει ο μινμιν, αμα τους δεις λαιβ, δεν υπαρχει σημαδι ντονερ. τα παιδια ειναι 1000 φορες καλυτεροι λαιβ, το σαξοφωνο γαμει οι κιθαρες γαμουν, κιουραντα γαμει, ολοι γαμουν. γαμανε οι ινσταντ μπονερ. καιας μην ειχαν ροζ μπλουζακι. περιμενω με λαχταρα το αλμπουμ
Είναι το πολυαναμενόμενο τελευταίο live των Πυξ Λαξ;
Instant Bocher
Το ντονέρ πάει στην τυρούπολη. Τι καλύτερο?
κότα να βγάλετε δίσκο που θα λέγεται instant doner και για εξώφυλλο ένα ντονερά να κόβει τέτοιο.
παντως μαλακες, το εξωφυλλο του λαιβ ειναι σαν εξωφυλλο δισκου. ινσταντ μπονερ ντεμπουτο αλμπουμ με τιτλο δε μπαρμπερ σοπ. θα γαμουσε. κοψτε τα μουσια μαλλια κιετς. μη σας πω το κλεβω για μας
to ekswfyllo tou ep einai epeksergasmeno :/
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net...a5&oe=586C821C
......
εκανα σαιν ιν
ε ρε πλάκες
Σιγά μην έκανες και Σάιν Ον. Μαζέψου λιγο λέμε, μην κάνεις κακόγουστο και ηλίθιο χιούμορ με τον κόπο του άλλου. Κι εγω δε γουστάρω το στόνερ, αλλα αφενός οι Instant Boner δεν είναι αυτό που έχει στο μυαλό του κάποιος ως "στόνερ" κι αφετέρου σέβομαι τη δουλειά που έχουν ριξει. Μη γινεσαι τωρα Μίξξξερ να τρολαρεις δουλειές, εργασιες και διατριβές.
Εναλλακτικά δειξε μας κανένα δικό σου έργο, να σου πούμε την αποψάρα μας.
Τι ώρα να έρθουμε σήμερα; το ιβέντ στο φμπ δε λέει ώρα έναρξης.
Θα είναι κανείς;
καλα γαμησανε κωλους. ρε υπερσυντελικε δεν σε ειδα γαμωτο. ινσταντ μπονερ μαιλς αγουει λεμε. και τα σιντι ειναι 3 επιπεδα κατω απο το λαιβ. και τα σιντι γαμανε. οποτε καταλαβαινετε. ντραμς, φωνες κιθαρες σαξοφωναρα, μπασαρα, αγαπαμε λεμε. γαμησταε
μαζεψου λεει λολ
''Κι εγω δε γουστάρω το στόνερ'' και ποιος εισαι συ ρε χόχο?
αφου ρε γλιντζα δεν γουσταρεις ''στονερ'' τοτε πως κρινεις τι εχει στο μυαλο του καποιος ως ''στονερ''?
''σέβομαι τη δουλειά που έχουν ριξει'' απο ποτε ρε κεφτε σογιας?
εγω το γαμηδι μου το εχω πει και για Kemerov και για Afformance, στους ιδιους, λες να μην σεβομαι την δουλεια και τα σκατα που εχουν φαει? τραβα σε καναν γαμο ρε μηδαμινε
''Μη γινεσαι τωρα Μίξξξερ''
με τον Φιξξξξερ με χωριζει εναμιση συμπαν, αλλα σε ριχνει στα αυτια
''Εναλλακτικά δειξε μας κανένα δικό σου έργο, να σου πούμε την αποψάρα μας''
Spoiler
Εσύ βρε Mike γιατί τέτοια κατάρα με τα στονερς; Τόσα χρόνια Nightstalker φανκλαμπ δεν ήσανε; Αμα πας 3-4 σελιδες πίσω στο θρεντ έχεις ποστς σου που λες διθυράμβους για τη μπάντα, τη σκηνή κλπ. Τι παίχτηκε;
γκομενα (αληθεια)
εντιτ...
Σπυρο αν κανεις μια βολτα σε οποιοδηποτε προφαιλ παλαιοροκα θα δεις οτι παιζει κραξιμο, οχι προφανως γιατι τους κλεισαν κανα μαγαζι ε?
αυτο το οποιο μενει, σε μενα τουλαχιστον, ειναι οτι εχει ευτελιστει το ''ροκ'' μεσα απο αυτα τα ανδρικελα
(εξακολουθω να ειμαι φαν Nightstalker btw)
καλημέρα :)
καλημέρα στο παρεάκι:wave:
καμια φωτο απο το λαιβ στην αθηνα θα ανεβασετε μωρε? τα σπασατε
Η καλύτερη φωτογραφία της βραδιάς. Όταν ο Μπερνης σώζει την παρτίδα στο 90'
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...2a&oe=57F46FC0