Λοιπόν, μέχρι και γω σας έχω ψωλιάσει πελάτες.
Printable View
Λοιπόν, μέχρι και γω σας έχω ψωλιάσει πελάτες.
Μεγάλη εμφάνιση, κρίμα κτλ
κατά τα άλλα
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net.../817126394.gif
φουστερ σε αγαπαω, ο καγκουρας ειναι σε νβα τζαμ ον φαιερ μοουντ
Ουτε πεναλτυ ειναι ουτε βουτια, πεφτει λογω ταχυτητας, αλλα η διεκδικηση δεν ειναι φαουλ προφανως.
Λιγο που ειδα απο Ολυμπιακο, μιλαμε ο Μητρογλου εχει γινει τρελη παιχτουρα ε. Περα απο ικανοτητες, παιζει και εξυπνα ρε το καγκουρι
As cópias de documentos que comprovem a situação declarada pelo candidato deverão ser encaminhadas para a Fuvest por meio de correspondência registrada, com data máxima de postagem nos correios até 12 de agosto. divulgação da lista de convocados e dos locais de exame da segunda fase no dia 16 de dezembro; aplicação das provas de português e redação O maior site anônimo de comércio de drogas foi retirado do ar no início de outubro. Como se previa, a cotação da Bitcoin, única forma de pagamento aceita nas transações, caiu vertiginosamente. Mas, nos dias seguintes, a cotação voltou a subir e encostar no patamar anterior. É difícil explicar todas as oscilações dessa moeda virtual. Até porque seu conceito, sua criação e sua aplicação diferem de qualquer outra. Descentralizada, a Bitcoin está imune a pressões governamentais. Um exemplo são políticas econômicas que geram medidas inflacionárias, como a impressão de moeda para aumentar o dinheiro em circulação e, assim, desvalorizá-lo.
que exige que
-----------------
Γεια σας φίλοι μου στην ελλαδα!
Γελάει ο κοσμος με τους αρχιπελάτες ρε, χώρια που τους έκανα εγώ αλογο, που όποτε σκοράρω τώρα με την Πορτουγκέζα ο θεός σκοτώνει ένα γατάκι, που και μία ελπίδα να είχαν να κάνουν κάτι σήμερα μου ντυθήκανε σαν τον ΟΦΗ και ήρθανε στο Καραισκάκη, ρε ξεκαρδίζεται το σύμπαν, το μόνο που τους έλειπε ηταν ένας χάρτης της Λισαβώνας στο σβέρκο της φανέλας. Ζώνη στα κόρνερ δεν παίζουν ουτε στα 8χ8 που έχω κάτι γνωστούς μου απο ρέντη, και ο άλλος ο επιθεωρητής σε αστυνομική σειρά χτυπιόταν σαν κάτι χταποδάκια στη Ζέα, τι θυμήθηκα τώρα.
ρε άντε γεια ρε.
http://www.gazzetta.gr/stili/media-c...ia-ti-metadosi
Αν ο γκαζζέττας δεν λέει βλακείες, είναι εξαιρετικά γελοίο.Quote:
Μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, ο Μίτσελ και οι παίκτες του Ολυμπιακού αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στον απεσταλμένο της Δημόσιας Τηλεόρασης Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Αντιθέτως, έκαναν δηλώσεις μόνο στη Nova (που επίσης έχει τα δικαιώματα του Champions League).
Αιτία ήταν τα παράπονα που φέρεται να έχουν στον Ολυμπιακό από την περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου αναφορικά με τη φάση του γκολ. Ο σπίκερ της ΔΤ είπε βέβαια το αυτονόητο: ότι ο Τσόρι ήταν σε θέση οφσάιντ, στην αρχή της φάσης.
Για την ιστορία, βάσει της συμφωνίας όλων των ομάδων, που απορρέει από τη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ΤΕΑΜ, τα μέλη κάθε ομάδας είναι υποχρεωμένα να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, πολλώ δε μάλλον στα ΜΜΕ της χώρας τους.
Τσάμπιο λιγκ και μαλακίες, το θέμα είναι να προστατεύσουμε το κύρος της σουπερλιγκας και της νοβα. :roll:
Περιμενω να δω κι εγω κανα γκολακι ωραιο απο τα σημερινα ματς, καποιο σεναριο με βαθμολογιες, κατι ρε παιδι μου, και βλεπω αυτο... ρε μλκ, με τι ασχολεισαι????
Έλα ρε, διάβασες το ποστ μου πριν απαντήσεις; Kudos!
Ολα τα διαβαζω πριν απαντησω, τι ερωτηση ειναι αυτη?
η έννοια του οφσάιντ είναι σχετική όπως έχουμε μάθει άλλωστε....
εδω ο σπηκερ της ΔΤ ειπε οτι ο ολυμπιακος δεν αξιζε την ήττα.. λες και απευθυνοταν σε τυφλους... και ειχαν και παραπονο .
δεν λεω απαραιτητα οτι επρεπε να κερδισουμε κιολα αλλα τι εκανε η παρι τοσο ισοπεδωτικα παραπανω που επρεπε να χασουμε?
οσο για το οφφσαιντ, η εφημεριδα ΠΑΡΙΣΙΝΗ εχει βγαλει αφιερωμα με ολα τα οφφσαιντ του Ολυμπιακου στο Τσαμπιονς Ληγκ.
εβαλε παραπανω (κανονικα) γκολ .
αρα εμεις που βαλαμε παραπανω (κανονικα) γκολ στη λισαβωννα επρεπε να εχουμε ηδη περασει η εκει δεν πιανεται γιατι χαλαει τη φαση?
αμα θες λεμε και για το γουεμπλει .
τουλαχιστον ειχε καλη μεταδοση απο την ΥΕΝΕΔ .
δικιο εχεις .
καλή φάση που μείνατε να μιλάτε σχεδόν μόνοι.
ε, ναι. παίζετε και μόνοι. λογικό.
Κι ο ΦΑΝΤΑΣΜΑΣ τα διαβαζει, και απορει και ο ιδιος με τι μαλακιες ασχολεισαι καθε φορα. Ακομα δεν απαντησες για τον παικτη του Αρη και αν πηδηξε εσκεμμενα για να χτυπησει τον παικτη του ΠΑΟ, ουτε ομως απαντησες στην προηγουμενη ερωτηση με κατι ικανοποιητικο... η οποια ερωτηση μεταφραζεσαι σε "ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΜΛΚ???" Πονανε τα ματια μου με τα ποστ που ασχολουνται με τα παραπανω, απογοητευση μονο.
Το εξηγεί ο καραπαπας εδώ: http://www.gazzetta.gr/football/arti...yme-apaitiseis
Είναι το μόνο ματς που είδα, χωρίς να έχω ήχο γιατί το έβλεπα σε γνωστή μπυραρία, οπότε δεν ξέρω τι λέγανε οι εκφωνητές. Σίγουρα με βάση το αγωνιστικό ο γαυρος ήταν σημαντικά χειρότερος και το σκορ είναι μαγική εικόνα. Αλλά καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο καραπαπας:Quote:
Αλλά όχι και να πανηγυρίζουν τα γκολ των αντιπάλων. Δεν είναι παράπονο δικό μας τωρινό. Το εκφράσαμε επίσημα και στο πρώτο παιχνίδι με την Άντερλεχτ όταν ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας στο Champions League και κόντεψαν να πειστούν οι τηλεθεατές ότι είμαστε μία πάρα πολύ κακή ομάδα.
Προφανώς ξέρει και αυτός ότι η ομάδα του ήταν χειρότερη αγωνιστικά, μάτια έχει και βλέπει. Αλλά σε πόσους αγώνες της εθνικής πχ, ο Σωτηρακόπουλος έβλεπε την ομάδα να παίζει άθλια και πανηγύριζε για κάθε "καλό" τάκλιν; Πόσες φορές έχει πει "κανένας δε θα θυμάται το πώς ήρθε η νίκη όταν θα παίζουμε στη Βραζιλία" ή κάτι παρόμοιο; Από την εποχή του Συρίγου που εγώ προσωπικά μπορώ και θυμάμαι, πάντα η ελληνική ομάδα είναι ο καλός ήρωας εναντίων του κακού τέρατος - ακόμα και όταν το μέγεθός μας μεγάλωσε. Ο γαυρος ζητάει μια ίδια αντιμετώπιση σε αγώνες με ομάδες του εξωτερικού - δεν είναι παράλογη απαίτηση με βάση του τι βλέπουμε στα ματς της εθνικής.Quote:
Ξεκαθαρίζω ότι δεν ήταν το θέμα του οφσάιντ. Σε τρία παιχνίδια θα θέλαμε να μην έχουμε την αίσθηση ότι η ομάδα μας είναι από την Τουρκία ή από το Καζακστάν, αλλά ότι είναι ελληνική ομάδα. Και σας ξαναλέω ότι δεν μου αρέσουν οι γραφικότητες. Να λέμε ότι δεν είναι οφσάιντ επειδή είναι ελληνική ομάδα. Άλλο αυτό και άλλο να δίνεις την αίσθηση ότι κερδίζεις 3-0, κάνεις μία τεράστια νίκη στο Champions League, στο κορυφαίας δυσκολίας επίπεδο και να πρέπει να απολογηθείς ότι δεν έπαιξες καλά.
Από την άλλη εγώ πιστεύω ότι αυτές οι συμπεριφορές μας μικραίνουν όλους και καλό είναι να αφήνουμε τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι αντίδραση μικρού παιδιού να μην πας να μιλήσεις γιατί σε μάλωσαν.
Ρε μαλάκα σοβαρά. Σε αυτό το ποστ σου αναφερόμουν όταν σε ειρωνεύτηκα ότι δε με διαβάζεις και απαντάς και έχεις το θράσος να το αναφέρεις ξανά; Εκείο γράφεις Ο ΙΔΙΟΣ:
Και μετά συνεχίζεις να μου κάνεις μια ερώτηση την οποία ΟΝΤΩΣ έχω απαντήσει τουλάχιστον άλλες δυο φορές σε παραπάνω ποστς, επιβεβαιώνοντας ότι δε με διαβάζεις:Quote:
De diavasa ta sentonia giati aint nobody got time for that, alla sovara tora Odonian, ypostirizeis oti o paiktis tou Ari ithele na traumatisei ton paikti tou PAO?
Quote:
Δεν είπα πουθενά κάτι για τον παίκτη του Άρη. Έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος με βάση το πώς παίζεται το παιχνίδι.
Η λογική του κάθε παίκτη εκεί, είναι ότι ακόμα και αν δεν πάρω την κεφαλιά, επιτρέπεται να βρω τον αντίπαλο γιατί είναι πάνω σε διεκδίκηση - το πού θα τον βρω δεν έχει σημασία αν δεν βάλω χέρια. Αυτό που λέω είναι ότι αν πήγαιναν να βρουν και οι δυο τη μπάλα με το πόδι (ακόμα και χωρίς πρόθεση να βρει τον αντίπαλο δηλαδή) αν ο Μαρινάκης είχε βρει τη μπάλα πρώτος ο διαιτητής θα έδινε παράβαση. Γιατί πρέπει να υπάρχει διαφορά όταν η φάση είναι με το κεφάλι;
Αυτό που έλεγα είναι με απλά λόγια ότι αν αυτές οι φάσεις δίνονται φάουλ, θα έχουμε λιγότερους επικίνδυνους τραυματισμούς στο κεφάλι γιατί οι παίκτες θα είναι πιο προσεκτικοί. Διαφώνησε, αλλά πάνω σε αυτό που λέω τρομάρα σου.Quote:
Ξαναλέω, δεν έκανε κάτι κακό ο παίκτης του Άρη, δεν το υποστήριξα πουθενά.
Σε ότι αφορά το με τι ασχολούμαι, έχεις δίκιο, χαλάω το μεγαλείο του Champions League topic με μικροπρέπειες ελληνικού πρωταθλήματος. Τι να κάνω, εδώ με το εμπάργκο στη ΔΤ, κάνει το ίδιο ο γαυρος στο κανονικό Champions League, ποιος είμαι εγώ να αντισταθώ. :razz:
το μάθαμε καλά
http://prasinanea.gr/football/articl...fside+goal.jpg
(επειδή είναι παρασκευή και έχω όρεξη :P)
παιδια υπαρχουν τα καταλληλα τοπικ. εδω λεμε για το Champions League. (αστερια, κλασσικη μουσικη)
νόμιζα η συζήτηση είχε γυρίσει στη σχετικότητα. τα είπε κ ο αϊνστάιν άλλωστε
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ:chinchilla:
που εισαι μωρη κουφαλα.
ελα εδω να τους τα πεις γιατι εμενα δε με πιστευουνε :(
αυτοεξοριστος στο βελιγραδι
δουλευουμε μερα νυχτα για την ανατροπη του μπουχεσα και την επανοδο του πρακτορα
υπομονη αδερφια!!!!!
:touched:
έτσι γυρνάω κ εγώ στην αρρώστεια :P
Quote:
Αν ειναι να εξηγουμε και τα προφανη, τοτε αστο καλυτερα.
Quote:
Ολα τα διαβαζω πριν απαντησω, τι ερωτηση ειναι αυτη?
Quote:
De diavasa ta sentonia giati aint nobody got time for that
Σουρεαλισμός. Στην επόμενη απάντηση θα έχεις διαβάσει μόνο τα σεντόνια.Quote:
Διαβασα τα αρχικα σου ποστ για το περιστατικο με τον παικτη του Αρη, αλλα οχι τα σεντονια μετα.
Όταν έχεις μια απορία για ένα θέμα που κάποιος εξηγεί στα "σεντόνια" παραπάνω, η λύση δεν είναι να ρωτήσεις, αλλά να διαβάσεις τα "σεντόνια". Που ήταν δέκα γραμμές βέβαια, αλλά που να αντέξεις τόσο.
Δε λέω καθόλου αυτό, το έχω εξηγήσει 100 φορές και δε θέλεις να καταλάβεις (ή να διαβάσεις, πού να ξέρω). Λες τρομαχτική κοτσάνα εδώ και σκέψου το καλύτερα. Θες να πεις ότι η πρόθεση του αμυντικού να δυσκολέψει τον επιθετικό στο να πάρει την κεφαλιά, ακόμα και αν δεν πιστεύει ότι την έχει ο ίδιος, είναι ισοδύναμη με πρόθεση να τραυματίσει; Τότε ΟΛΟΙ οι αμυντικοί που έχουμε δει να παίζουν μπάλα είναι εγκληματίες. Εγώ δεν ισχυρίζομαι πουθενά ότι είναι ισοδύναμα αυτά τα δυο.
Σοβαρά δεν έχεις δει αμυντικό σε φάση ιδιαίτερα εντός περιοχής να παίζει τον επιτιθέμενο πάνω στο άλμα με σκοπό να τον σπρώξει εκτός θέσης κι ας μη βρει ο ίδιος τη μπάλα (ιδαίτερα σε κόρνερ κλπ); Είναι κάτι που όχι απλά συνηθίζεται, αλλά επιβάλλεται από τα σέντερ μπακ. Ούτε να τραυματίσουν πάνε, ούτε είναι κακό αυτό που κάνουν, αφού αυτό δε θεωρείται καν φάουλ, αρκεί ο διαιτητής να δει πορεία του αμυντικού προς τη μπάλα.
Το αν ο ίδιος πίστευε ότι προλαβαίνει τη μπάλα, είναι θέμα για debate, αλλά ΑΣΧΕΤΟ με το επιχείρημά μου. Δεν αναλύω τη συγκεκριμένη φάση, μιλάω γενικά για τις φάσεις αυτού του είδους. Όπως όταν έγιναν πιο αυστηρές οι κάρτες για τα τάκλιν (κίτρινη για τάκλιν από πίσω κλπ), οι παίκτες έγιναν πιο προσεκτικοί και είχαμε λιγότερους τραυματισμούς (και καλύτερο θέαμα), έτσι και αν φάσεις που ο ένας παίκτης παίρνει καθαρά τη μπάλα πηδώντας κάθετα και έρχεται ο άλλος και πέφτει πάνω του (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RELEVANT ΣΤΑ ΦΑΟΥΛ), πρέπει να σφυρίζεται φάουλ. Στατιστικά θα γίνουν όλοι πιο προσεκτικοί, θα έχουμε λιγότερες κουτουλιές και περισσότερα γκολ (δευτερεύον). Ο,τι ακριβώς συμβαίνει με τις διεκδικήσεις δηλαδή, όταν ο ένας παίρνει τη μπάλα πριν προλάβει να διώξει ο άλλος, και υπάρχει επαφή.
Τέλος πάντων εξηγώ και τη χρησιμότητα και τη λογική του να σφυρίζονται φάουλ αυτά στο άλλο τόπικ, αν θες πάρε τα φάρμακα σου για τη διάσπαση προσοχής, διάβασε τα σεντόνια και το συνεχίζουμε εκεί.
Χαίρομαι που σε ιντριγκάρω.
Καλα το ΕΡ γαμιεται, εκανα quote το αλλο ποστ (100%) και εγινε εντιτ.... δες αποπανω κοινως :razz:
Ναι καλά. Πες ότι το έκανες έντιτ για να μη φανεί πως σε έκανα ρόμπα. :ρ
χαχααχ τι βλακας εισαι, θα επανελθω με αναλυτικη τοποθετηση αφου μαγειρεψω!
Εγώ θα πάω για ύπνο, ξημέρωσε και μου τελείωσε και ο τελευταίος Colbert. Καλή όρεξη!