Κάτσε, irl;
Printable View
Κάτσε, irl;
Απο 13 χρονων ξερω γω, ενημερωσου. Επισης, αρκετα ξενερωτη στη σειρα για καποιο λογο.
Από το 9ο επεισόδιο και ύστερα η σειρά μας καύλωσε άσχημα. Γενικά, δεν τη λέω κακή τη σεζόν έως τότε, δεν είχε όμως το "κάτι", όπως είχε στη συνέχεια.
Spoiler
Τώρα υπομονή ένα χρόνο γαμώτηνπουτάναμου.
Σημερα ε.
Δεν ξερω γιατι τοσο στο πεος σας (ισως γιατι η 3η σεζον ηταν αρκετα κατωτερη απο τις 2 πρωτες?) αλλα η 4η σεζον ειναι ισως η καλυτερη ως τωρα.
Εχω δει τα πρωτα 8 επεισοδια, μενουν αλλα 5. Αμα ειναι και τα τελευταια 5 τοσο γαμάτα, τοτε ναι, θα μπορω να ισχυριστω το αποπανω.
simfono se ola nai h 3 htan katoteri apo tis 2 protes kai nai h 4 einai h kaliteri kai ante perimene tora na vgei h 5 etsi opos mas afise sto telos
Εχω δει χυμα επεισοδια σε σπιτι φιλης μου που με φιλοξενει, επειδη τα βαζει στην οθονη της τηλεορασης και τα βλεπει.
Ειναι λιγο ονειρικες φυλακες αλλα γενικα ειναι καλο μου τραβηξε τη προσοχη.
Η μια τρανς ειναι φανταστικη μπραβο της
Ε οκ ποση ωρα κατουρας πια
ε, σε αλλες σειρες δε θες να χάσεις καθόλου διάλογο. Υποψιάζομαι όμως ότι θα γίνει μανούρα με piper και τις λατινες, οπότε ίσως στα επόμενα έχει κάποιο ενδιαφέρον
(θυμήστε μου γιατι η σοφια είναι στην απομόνωση)
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι καλή από την αρχή, αλλά από τη μέση και μετά γαμάει και δέρνει. Ένα επισόδειο μου έμεινε.
Με οποιον εχω μιλησει τη βρισκει την καλυτερη σεζον ως τωρα (και συμφωνω).
Επισης, αν δεν κανω λαθος, εχει ανανεωθει για ακομα ΤΡΕΙΣ σεζον, αρα θα το εχουμε μεχρι το 2019 τουλαχιστον.
Σε αυτη τη σεζον ειναι πιο ερωτευσιμη απο ποτε νομιζω. Δες κυκλο και πες, νομιζω θα σου αρεσει.
αν και δεν βλέπω σειρές νομίζω ότι τα ΣΠΑΕΙ!!!
Ειδικά η τέταρτη σεζόν τα σπάει
Πολύ, πολύ κακή σεζόν. Κρίμα, περίμενα πολλά μετά την προηγούμενη.
Ξέρουμε τι γίνεται με 6ο κύκλο και πώς δουλεύουν τα πράγματα στο netflix; Υπάρχει καθυστέρηση σε άλλες χώρες πλην ΗΠΑ; Γιατί διαβάζω παντού ότι ο 6ος κύκλος έχει βγει 27/7 και τον βλέπω σε νταουνλοντάδικα, αλλά στο ελληνικό netflix τίποτα για 6ο κύκλο ακόμη.
update:
Ρώτησα το online helpdesk και η απάντησή τους ήταν:Συγνώμη, αλλά σοβαρά τώρα; Μιλάμε για Netflix original σειρά και οι συνδρομητές δεν την έχουν άμεσα; Για ποιο λόγο να μην κάνω download;;Quote:
Right now we only have license to release it until Season 5, we don't have any information when season 6 will be available for online streaming
giati den exei ginei release ara den paizei gia dl?
Εγω το βλεπω κανονικοτατα και εχω δει 3 επεισοδια, το παει ολοταχως για πιο μαυρη σεζον ως τωρα προς το παρον.
Και τα 3 επεισοδια ηταν πολυ καλα, οπως πολυ καλες εχουν υπαρξει ως τωρα ολες οι σεζον, αλλες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο.
Στο αμερικανικο Netflix εχει βγει οντως απο 27 Ιουλιου και βασικα μου φαινεται παρα πολυ περιεργο το να μην εχει βγει παγκοσμιως ταυτοχρονα.
Δεν ηξερα καν οτι κατι τετοιο ηταν δυνατον.
ΥΓ1. Μορμ δεν διαβασε καν τα προηγουμενα ποστς λογικα :P
YΓ2. Της Ντραμσικ δεν της αρεσε η 4η-5η σεζον καποιας σειρας που καποτε ηταν καλη και μετα "χαλασε". Σοκαρομαι!
Να πούμε ότι, μετά από μια σχετικά μέτρια (για το πολύ υψηλά στάνταρντς της σειράς πάντα) 5η σεζόν, είχαμε μια εκπληκτική 6η, με υπέροχη δουλειά σε χαρακτήρες και ιστορία. Μακάρι να πάει για πολλά χρόνια αν είναι να συνεχίσει έτσι.
Και μην ξεχνιόμαστε:Spoiler
Ορίστε η κατάντια του φόρουμ κύριοι, εδώ και μια βδομάδα έχει σκάσει 7η σεζόν και δεν πήρε κανείς χαμπάρι. Φτου σας
Μη δεις, χάσιμο χρόνου, οι πρώτες σεζόν βλέπονται ευχάριστα αλλά πέρνει τον κατήφορο γρήγορα.
Ή διάβασε λίγο ενδεικτικά το τόπικ που περιγράφαμε κάθε σεζόν όπως έβγαινε. Η σειρά γαμάει σταθερά, με τις occasional κοιλίτσες βέβαια αλλά αναμενόμενο.
Μόλις μία σεζόν κοιλιά μέσα σε έξι συνολικά. Άφταστο ποσοστό από την πλειοψηφία εκεί έξω, αν με ρωτάς. Ειδικά σε "πολυσεζονάτες" σειρές, όπου συνήθως γίνεται το έλα να δεις από τράβηγμα μαλλιών.
7η δεν είδα ακόμη btw, θα πάρει σειρά σε κάμποσες μέρες.
Για τις 5 που έχω δει, οι 4 πρώτες είναι η μία καλύτερη από την άλλη και δίκαια μας είχε κερδίσει.
Η τελευταία μου έκατσε ΠΟΛΥ στραβά (δεν είχαν όρεξη να γράψουν, δεν ξέρω) και στα 2 πρώτα επεισόδια που είδα από την 6η ίσως να μην έδωσα τον απαραίτητο χρόνο και φαντάστηκα πως θα ακολουθήσει το ίδιο βαρετό μοτίβο. Τώρα που το λες, όμως, θα της δώσω 2η ευκαιρία.
Ωραία η 6η, comeback απ' την κοιλιά της 5ης, το τελευταίο επεισόδιο γροθιά στο στομάχι :/
Είμαι στα μέσα της 6ης, και έχω να πω τα εξής:
- καλή σειρά για τις πρώτες 4 σεζόν, αλλά σε καμία περίπτωση δε με ενθουσίασε σε φάση "θεέ μου τι βλέπω τώρα"
- κάποιοι χαρακτήρες αλλάζουν απότομα και δε χτίζονται καθόλου, πχ Ρουίζ από γλυκιά μανούλα σε γκάνγκστα μετά ξανά σε γλυκιά μανούλα που κλαίει μετά πάλι γκάνγκστα, Ντόγκετ από υπερκαθίκι την πρώτη σεζόν, τώρα ευαίσθητη, Πάιπερ από σοφτ κοριτσάκι σε walter white κλπ, Φλόρες από θεότρελη τις πρώτες σεζόν σε σοβαρή
- υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που χτίστηκαν πολύ ωραία, πχ Χίλι, Μεντόζα, και άλλες ΛΑΤΡΕΙΕΣ όπως Ρεντ, Σουζάν, Νίκολς, Μπουρσέτ
- κι εκεί που περιμένεις με την εξέγερση να απογειωθεί η φάση,Spoiler
- εδώ και μιάμιση σεζόν βλέπω ψυχαναγκαστικά σε φάση "άντε να τελειώσει ο βραχνάς να πάμε παρακάτω", στην έκτη δεν καταλαβαίνω πού είδατε βελτίωση εσείς, αλλά τεσπα
αυτάααα
Προς υποστήριξη της 6ης σεζόν
Spoiler
Ναι, όχι, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω.
Κι ούτε χρειάζεται, απλά δεν έχεις γούστο στις γυναίκες. :)
Το ξέρεις ότι αυτό είναι κοπλιμέντο, όταν το λες εσύ, ε;
Μπορεί για κάποιους, που δεν έχουν γούστο! <3 :pink:
Μόλις το τελείωσα.
Η έβδομη σεζόν τα γαμάει όλα, όλους εμάς που την κακολογήσαμε από τα riots και έπειτα, μας κάνει να πάρουμε ό,τι έχουμε πει και να το βάλουμε στο γκώλο μας
H Natasha Lyonne είναι η μεγαλύτερη λατρεία της γης όλης, ειδικά στα "behind the scenes" που δείχνει στο τέλος τέλος