νεο, εμεις που ειμαστε μια δεκαετια εδω και εχουμε δει αλλα 24 τετοια και ειμαστε παλιοι και συρε να κανεις γοπινγκ εξω 2-3 γιατι 3-5 ξερεις καλα τι εχεις, μας φαινεται ενα απλο παρτακιον.
Printable View
νεο, εμεις που ειμαστε μια δεκαετια εδω και εχουμε δει αλλα 24 τετοια και ειμαστε παλιοι και συρε να κανεις γοπινγκ εξω 2-3 γιατι 3-5 ξερεις καλα τι εχεις, μας φαινεται ενα απλο παρτακιον.
ψψψ μιλαμε εισαι μεγαλη περσονα του ερ οχι σαν εμας τους non gratae
ενα ακομα θρεντ απεθανε
προτεινω μπαν στην γιουλαι
γιατι; γεμιζω τα θρεντς αχρηστες πληροφοριες;
επειδη συγκινηθηκα θελω επισης για 10 λεπτα να ανεβει πανος σαικοτρον να βαλει μανογουορ μη σπας τον κυκλο και ροουντ το χελ και να αρχισουμε να γκαριζουμε συγκινητικα ολοι απο αλαγιες και μιτσμεν μεχρι μπρφινες ινγκολεμους και μουνσπεληαιμηδες. να βαλετε και βαλαντε στο ασανσερ που συναντιομαστε
σταματα να πινεις
αγαπα τον εαυτο σου και κανε πολλα μπανια
πινκαρω. εχω ακουσει συνεχομενα 5 φορες το μομεντ οφ κλαριτυ, αποφασισα να βγαλω 2 αλμπουμ θεραπυ στατυμπανα και αποφασισα. γενικα. αυτα. το υπολοιπο πιωμα αυριο στους μαντλιφ φχαριστω και για τις προτασεις σου εσενα. ξερεις. θα στα πω αλλου
οταν θα κανεις φλασμπακ και θα δεις τον εαυτουλη σου να ποσταρει σαν Χρυσαυγητης ελα ξανα να μας τα πεις
σκατοπραμα...
Ώπα, ο θείος μάκης μας μάθε και τους χρυσαυγίτες μαζί με το ίντερνετ. Για πες ρε θείο, από πού, παίζανε παλιά ο χοντρός με τον ηλία σε καμιά ψυχεδελομπάντα;
Βασικά πότε έβαλε ρεύμα στο χωριό σου; Όπου σιγά μην έχει καραφλούς... μόνο καναν μπαρμπαρούση.
θειος....
ιντερνετ....
ψυχεδελειες....
ρευμα....
καραφλες....
γελαω με την βλαχια σου κανιβαλε
στο θείος όμως έπεσα μέσα :D
Ξεκολλάτε με τις μαλακίες να οργανωθεί κανα καλό νταβαντούρι. Τόσα άλλα θρεντ έχει για να πλακώνεστε, εδώ βρήκατε;
Εδώ μιλάμε για πάρτυ, γκομενάκια, ξύδια, λάιβ, ντιτζεϊλίκια και ρόουνττριπς. Να φύγετε κύριοι! Να πάτε αλλού!
Θα ξαμολήσω τον koilia, έχει και κάβλες έμαθα
Ψηφίζω μόνο ντητζειλίκια, Καντέλα οκ, κι αν υπάρχει δυνατότητα θα ήθελα να παίξω κι εγώ καμιά ώρα.
κανονιστε να παιξετε ωραια πραγματα ωστε να κανει ο χρηστης λιτς κραουντσερφιν ξανα. το παρτυ ναναι μεταλ. μονο ετσι βγαινει η αγνη τρουιλα. γιαυτο θελουμε τον πανο δραγονλορδο και τον αλλο πανο ντιτζει. αν δε σε λενε πανο , πουλο. ε μολις πιω 5-6 ποτα, με την απειλη του δολοφονικου μ(πρατσου)ατιου μου θα αναγκασω να παιξουν θεραπυ ολο το τραμπλγκαμ και το ινφερναλ λαβ και μετα ενα τζειμς τζοις ισ φακιν μαι σιστερ και μετα .. ξερω γω τι μαλακιες γραφω, καντε κανα παρτυ και αφηστε τα πολλα π[ολλα αντε
Το ιδανικό line up θα ήταν:
Μπαργούμαν Σταυρούλα
Σερβιτόρος Καλκι
PR Μιχάλης
Μουσικές Redeemer
Πόρτα Η.
Και να πως σε μία νύχτα ευθυγραμμίζεις την Candela.
τι να μεινουμε νηφαλιοι θες?
Προφανώς μέταλ εννοώ να παίξω.
Φτάνει τώρα όμως ναι?
Συνεχιστε τη συζητηση αμολυντα.
Μπαη δε μοντς.
ολα τα θρεντς που χεις ονομασει σιχαμα και τα χεις βαλει στη λιστα μου σαν αυτό βαλ'τα στον κωλο σου ενα ενα
ολοι για μια καθαρη λιστα ζουμε .
καντε το πριν τις 23 να μην εχω ξεντιτευτει να σας μαθω μπαλιτσα
και φρηκ μην αφησεις κανενα να κανει ντιτζειλικια
ασε να παιζει ντερτι φμ
Αν βέβαια γίνει κοντά στην αγιαβδομάδα, μπορεί να έχετε και κύπριο στο παρτυ(ν).
ρε μαλακα η αγιοβδομαδα ειναι τελη απριλη τοτε θα γινει το βολιουμ 2
Na ginei afierwma Drum (o nown noeitw) alla XWRIS to pehkiller plix.
Σ'ευχαριστούμε για την ξεκαρδιστική συμβολή στο θρεντ, Μορμενγκιλ. Μπορείς να επιστρέψεις στην τρύπα σου τώρα.
Ε τότε να μην παίξεις καθόλου :P
Καταρχάς να πω και γω πως προτιμώ candela.
Ένα live που να ξεκινάει κάπως νωρίς και να πάει μέχρι 1-2 και μετά ηαρ party θα μέτραγε. Αφού λέει και ο overdriven πως μπορούν (γκάβλα) και υπάρχουν και άλλες μπάντες υπό σκέψη, θα κωλομέτραγε.
Επίσης κάτι οργανωτικό, μιας και αν γινει το δρώμενο από το βορρά θα κατέβει αρκετός λαός, μην πούμε "α σε μια βδομάδα πάρτυ", γιατί γαμιέται. Και επίσης πρέπει να κανονίσουμε να κατεβούμε κομβόι.
Προσωπικά μπορώ κάθε στιγμή μετά τις 7-2.
Καλά εγώ δεν το πα καθόλου για πλάκα και ότι η μουσική σας ειναι γκαβλιάρικη. Αν δεν μπορείτε, άλλο αυτό.
πείτε λίγο πόσοι Βόρειοι ούγκανοι το σκέφτεστε σοβαρά για κάθοδο
Ένας σοβαρός εδώ.
κανας άλλος λιγότερο σοβαρός;
Ένας και εδώ
(θα φέρω τσίπουρον)
χωρίς;
me ayta poy lete egw sigoyra de tha ferw amaxi
το μετρο παντως ειναι στα 100 μετρα
Δε δίνεις κι οδηγίες γενικότερα ρε Φρικ να ξέρουμε? :)
περιοχή?