Quote:
Originally Posted by
carheart
σιγά μην είναι και 7 μύρια
η ΧΑ είναι η ΧΑ, δεν νομίζω να περίμενε κανείς πως δεν θα απαντούσε σε μια τέτοια "πρόκληση", ούτε ο ίδιος ο Waters. Της δίνει και πανεύκολο έργο, όταν σαν άλλος Bono που δήλωνε "είμαι Ιρλανδός άρα ξέρω τι θα πει φτώχεια", έρχεται να μιλήσει για κατάργηση συνόρων και ελευθερία και ώσμωση, ποιος τώρα όλα αυτά, ο Roger o Waters. Που έχει περισσότερη περιουσία από όσα θα πληρώνουν για δέκα χρόνια σε εφορίες όσοι θα πάνε να τον δουν.
Ο Roger Waters έχει δικαίωμα να πει ό,τι γουστάρει να πει για το ναζισμό. Κυρίως επειδή μπορείς να έχεις μία ιδεολογία ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, ταξικής θέσης κλπ. Προκλητικό είναι μόνο στα μάτια ενός κομματιού μίας κοινωνίας που τα χει φτύσει από τη δυστυχία. Αλλά κλάιν αυτά, βαριέμαι να τα συζητάω έτσι κι αλλιώς. Εδώ πιστεύω είναι το ζουμί:
Quote:
Originally Posted by carheart
Και έχουν αρχίσει όλοι τα "respect!" και τα "poio arxidi akrivos eklase i xrusi avgi tou waters? to dexi i to aristero?" και βγάζω φλύκταινες με τη συγκλονιστική βλακεία που περιέχεται και στο υπόλοποι 85%
Σε έχει βοηθήσει σε τίποτα αυτή η στάση γενικά; Δε σε ρωτάω ούτε για να σε αδειάσω ούτε τίποτα, εντελώς καλοπροαίρετα. Με κάποιο τρόπο δηλαδή πιστεύεις ότι βγαίνεις πιο στέρεος μέσα από τέτοιες διαπιστώσεις; Όπως και στο θρεντ με τον Βικέρνες δηλαδή: σου έθετα ένα εντελώς άμεσο ζήτημα ασφάλειας κι εσύ ούτε λίγο ούτε πολύ κατέληξες στο ότι η κοινωνία νοσεί οπότε τα ζητήματα στο τώρα είναι χαμένα από χέρι κλπ. Μπορεί να είναι παντελώς οφφ-τοπικ αυτό σαν ερώτηση αλλά το ρωτάω γιατί όντως με ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση.