Printable View
Πριν από δέκα μέρες είχα γενέθλια κι ενώ δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς, δώρα μου ‘ρχονταν καθημερινά απ’ το πουθενά, αυθόρμητη εκδρομή στο βουνό, τρία βιβλία χαρισμένα, ωραίες φιλοξενίες, να βρίσκω τη γαμημένη την απάντηση σε όνειρο, μια σακούλα χόρτα απ’ τη λαϊκή «γιατί έτσι» κι ένα πενηντάρικο ψηλά στη Διδότου το Σάββατο που το κεραστήκαμε, ήπιαμε και μεθύσαμε κι έτσι η ζωή φαίνονταν κάπως ανέμελη και προκλητικά αστεία, μέχρι που στις 25 του μήνα γυρίζει, έχασα Το Σημειωματάριο Με Τα Πάντα, γιατί πάντα ξεχνάω, έκλεψαν το ποδήλατο φίλου ενώ ήμασταν μαζί κι εχθές αξημέρωτα που επέστρεψα στο σπίτι, αδυνατώ να βρω τα κλειδιά, τα σκυλιά μού κρατούν μούτρα, επειδή έλειπα ένα μήνα, οι φραουλιές κατασπαράχθηκαν απ' τα σαλιγκάρια και το πρωί που βρίσκεται αντικλείδι, μπαίνω μέσα και το μαξιλάρι έχει μια τρύπα ΝΑ, κάνω έτσι το πάπλωμα και βλέπω σωρούς από κάτι μικρά μαύρα πραγματάκια, σκατουλάκια δηλαδή, συγκατοικώ με ΠΟΝΤΙΚΙ.
Τόσο θρασύ, που κοιμάται
Σ-Τ-Ο Κ-Ρ-Ε-Β-Α-Τ-Ι Μ-Ο-Υ.
Και σε ανύποπτο χρόνο θα μου φάει τ’ αφτιά, ενώ κοιμάμαι.
Και τα δάχτυλα των ποδιών.
Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ ζεις κι ένα δράμα, τί φαση.
Για τα υπόλοιπα δε μπορώ να κάνω κάτι, για το συγκεκριμένο όμως:
Spoiler
Φάρμακα μόνο στην πόλη, όταν δεν γίνεται διαφορετικά, ποτέ στη φύση, αυστηρά απαράβατος κανόνας.
Αμέ, έχω τάσεις υπερβολής ;ο] διατηρώ ψευδαισθήσεις για να μη χάνεται το ενδιαφέρον στη ζωή˙μπαίνει και χειμώνας, τα πολύ σοβαρά έρχονται εκεί κάπου στο Φλεβάρη που δε μιλιέται κανένας. Μόνο που αυτή τη φορά το δράμα το ζει το ποντίκι, μπαινοβγαίνουμε εδώ με φίλους, εξελίσσεται σε διήμερο μεταγενέθλιο φεστιβάλ core καφρίλας κι ελπίζουμε να μετακομίσει σε άλλη γειτονιά.
Κι είμαστε όλοι φλώροι, δεν κοιμάται κανείς στο υπνοδωμάτιο, ψάχνω οικόσιτο αιλουροειδές κυνηγό, έχει κανείς;
Πετάγομαι σαν τσουτσού στη συζήτηση, χωρίς να μου πέφτει και λόγος εδώ που τα λέμε, αλλά ένεκα το νικνέημ:
Αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή, άσε τα χαζά με τις γάτες και τα τομ και τα τζέρι και κοίτα να ξεφορτωθείς το ποντίκι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Η μολυσματική ασθένεια που θα σου κολλήσει το ποντίκι δε θα έχει την ίδια ανθρωπιά με σένα να δείξει λύπηση στον εξελικτικό της εχθρό. Εγώ πάντως δε θα ήθελα να μου σουλατσάρει στον οντά μου για παραπάνω δευτερόλεπτα από όσα χρειάζεται ένα ποντίκι που κυρίως κατοικεί σε σωλήνες της αποχέτευσης και τρέφεται με σκουπίδια.
Μπαδεγουέι και η στρυχνίνη είναι το ίδιο φυσική με μια γάτα, μιας και είναι φυτικό προϊόν. Εκτός αν το δηλητήριο δε σου φαίνεται αντρίκεια μέθοδος φόνου, οπότε πάσο. Μπουσίντο και ξερό ψωμί.
zeo
http://a1.vsoh.com/tumblrm0mk6umr6s.gif
θα σου στείλω 3 γατιά με το κτελ
Και άδειο πλαστικό μπουκάλι, ψιλογερμένο ώστε να χει κάποια κλίση, με λίγο λάδι στο εσωτερικό του, μπορεί να κάνει δουλειά. Και αν το προλάβεις ζωντανό, πας και το αφήνεις στη φύση ;)
Πάντως, για σίγουρη λύση, ό,τι είπε ο ρατ, μιας και δε θα σου συνιστούσα να παρατείνεις το διάστημα 'συμβίωσης' μαζί του/ς.
ό,τι και να κάνεις μην πάρεις αυτές τις παγίδες με την κόλλα, είδα όλη τη φάση από κοντά ένα καλοκαίρι και δεν έχω δει κάτι πιο βάρβαρο
Όπως τις αγόρασα κάποτε που χρειάστηκε, έτσι τις πέταξα. Πραγματικά όποιος το σκέφτηκε πρέπει να ήταν πολύ άρρωστος...
Κοίτα, ρατπόιζον [με αποσυντονίζει το νικ σου, ε!], πέραν της πλάκας, μιας και η ιστορία με το ποντικάκι είναι λίγο διασκεδαστική, σχεδόν το αποκλείω να κολλήσω ασθένεια, αφού δεν μιλάμε για αρουραίο αστικού υπονόμου, αλλά για ποντικό του Δυτικού αγρού του σήμερα. Στην πόλη, ίσως να έκανα απολύμανση διαμερίσματος.
Το πρόβλημα με το φάρμακο είναι ότι αφενός επιλέγω τη δηλητηρίαση αντί του διωγμού –και με ενοχλεί πραγματικά η ιδέα της συνειδητής, εν ψυχρώ και ύπουλης δολοφονίας –αφετέρου ότι το μολυσμένο πτώμα είτε θα αποσυντεθεί, θαμμένο κάτω από κάνα δέντρο, τους καρπούς του οποίου κάποιος θα φάει μεθαύριο, είτε, ακόμα χειρότερα, θα το ξεθάψει κάποιο τετράποδο ή αρπακτικό πουλί, θα δηλητηριαστεί και αυτό κι έτσι αρχίζει ένας κύκλος ατέρμονα κινούμενης/ιπτάμενης φόλας. Για τον ίδιο λόγο, ούτε σε κάδο απορριμμάτων γίνεται να το πετάξω, ούτε οι σαδιστικές κολλητικές ταινίες είναι επιλογή.
Το μόνο που φοβάμαι είναι μην αρχίσει το σεξ εδωμέσα, αφού σενάρια γενοκτονίας δεν θέλω καν να σκέφτομαι. Πάντως προς το παρόν, με δυνατή μουσική και κινητικότητα ανθρώπων, τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.
Και ρε συ Λύσε, δε βρίσκω μικρό γατί γαμώτο.
Δοκίμασε αιθέριο έλαιο δυόσμου, ή σκόρπισε φρέσκα φύλλα σε ύποπτα σημεία.
Ποντίκια και διάφορα έντομα αντιπαθούν τη μυρωδιά του.
κι αυτο δεν ειναι ασχημο :
Spoiler
glukia mou xipisa zeo den 8elw na ginw malakas alla me anagazeis
sovarepsou me ena aplo search 8a deis ti mporis na koliseis apo pontikia kai stamata na ipo8eteis oti ta dika sou einai ka8aroulia kai glukoulia epidi einai tou "ditikou agrou tou simera" mi xesw
kane kati grigora giati anaparagonte se trelous ri8mous kai kalitera na skotoseis ena para thn maziki dolofonia pou oute esu 8eleis
episis prepei na 3ereis oti ta pontikia trone ta panta dagonoun ta panta rokanizoun ta panta mexri kai metala
:fear:Quote:
Το σμάλτο των δοντιών τους είναι 5, 5 φορές ισχυρότερο από το ατσάλι.
sini8os ta morakia einai auta pou kindinevoun mias kai einai aniperaspista alla eimai sigouros oti ki esu meta apo mia sira mpafotsigara pou sigoura kolas to ena piso apo to allo kai mia geri ntagla 8a eisai idanikos mezes gia ta pontikakia kai den 8a pareis prefa
kai auto ginete pio anatrixiastiko an skefteis oti ta pontikia protimoun ta pio 8erma simia ston an8ropo (elpizw na exeis fantasia na skefteis merika apo auta)
g'auto kane thn xari ston eafto sou kai skotose to pontiki pou exeis mesa sto spiti sou kai elatose ta narkotika
Γιατί καλέ σε αποσυντονίζει μια χαρά νικ είναι
ε?
Ώχου μωρέ με το φαλλοκρατικό σας φόρουμ
ολη την ωρα σου δειχνουμε τα ποντικια μας.
Εντάξει ρε ζέο δεν είναι ανάγκη να μας βρίζεις κιόλας, μια κουβέντα είπαμε. Δεν ξέραμε ότι αυτό μας το ενδιαφέρον είναι ένδειξη σεξιστικών καταλοίπων, άμα το ξέραμε θα κοιτούσαμε τη δουλειά μας. Πάσχουμε όμως ως φόρουμ, ως κράτος, ως κοινωνία, ως διοικητική δομή από φαλλοκρατισμό: συλλογικά μεν ασυνείδητα δε, καταπιέζουμε γυναίκες. Δεν το κάνουμε επίτηδες μη μας κακοκαρδίζεις, άμα καταλαβαίναμε το λάθος μας την ώρα που το κάναμε δε θα το κάναμε.
Αλλά και στη μαλακάσα το ίδιο έγινε.
zeo egw patisa pink apo la8os logo paratamenis xrisis alkool
to lew se periptosi pou mperdefteis kai nomiseis pos ta les wraia
Quote:
Με... αλεξίπτωτο η αμερικανική αεροπορία πέταξε στο νησί περίπου 2.000 νεκρά τρωκτικά με δηλητήριο επιχειρώντας να θέσει υπό έλεγχο τον πληθυσμό των φιδιών
Την περασμένη Κυριακή αν κάποιος κάτοικος της νήσου Γκουάμ κοιτούσε προς τον ουρανό ίσως είχε τη δυνατότητα να παρατηρήσει ένα σπάνιο φαινόμενο: τη βροχή ποντικών.
Περίπου 2.000 τρωκτικά «πέταξαν» με μικροσκοπικά αλεξίπτωτα στην αμερικανική αεροπορική βάση Αντερσεν στο νησί Γκουάμ με μία αποστολή: τον έλεγχο του πληθυσμού των καφέ φιδιών.
Οι τριχωτοί κομάντο με την μακριά ουρά, βέβαια, είχαν ήδη πέσει… στο καθήκον, καθώς προηγουμένως είχαν θανατωθεί.
Σύμφωνα με το πλάνο της αμερικανικής αεροπορίας, η αποστολή αυτή, τέταρτη κατά σειρά και μεγαλύτερη, επιδιώκει τον έλεγχο τον φιδιών που έχουν κατακλύσει το νησί, απειλώντας, όχι μόνο την πανίδα, αλλά και τον τουρισμό.
Όπως υποστηρίζουν οι τοπικές αρχές τα καφέ φίδια τρέφονται με μικρά πουλιά, αλλά και άλλα μικρόσωμα ζώα, ενώ δε διστάζουν να επιτεθούν σε ανθρώπους και να σκαρφαλώσουν σε πυλώνες του ηλεκτρικού ρεύματος προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.
Μάλιστα, το κόστος συντήρησης των πυλώνων και των ηλεκτρικών καλωδίων ανέρχεται ετησίως στα 4 εκατ. δολάρια.
Έτσι, οι ειδικοί εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των καφέ φιδιών στα τρωκτικά, αλλά και στην παρακεταμόλη, η οποία δρα ως δηλητήριο στον οργανισμό τους.
Όπως αναφέρει το NBC News σε ρεπορτάζ του «αν ένα φίδι καταναλώσει 80 γραμμάρια παρακεταμόλης τότε πεθαίνει. Ποσοστό που αναλογεί σε 1/6 του κανονικού παυσίπονου».
Ο Νταν Βάις, επιτηρητής άγριας φύσης και βιολόγος για το αρμόδιο τμήμα Γεωργίας του Γκουάμ, εξήγησε στην ιστοσελίδα KUAM τη διαδικασία.
Τα ελικόπτερα πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις σε δασώσεις περιοχές, ρίχνοντας τα τρωκτικά διαδοχικά. Κάθε ένα από αυτά προσγειώνεται φορώντας μικροσκοπικά αλεξίπτωτα, τα οποία μεταφέρουν μικρές δόσεις με το παυσίπονο που δηλητηριάζει το φίδι όταν το καταναλώσει. Μάλιστα, κάποια από τα τριχωτά κομάντο είναι εξοπλισμένα με μικρούς πομπούς χάρη στους οποίους καταγράφεται το ταξίδι τους.
Φαλλοκράτες θα είμαστε άμα σου φάει το ποντίκι το αυτί ή κολλήσεις καμιά αρρώστια και τότε σου πούμε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Μέχρι τότε, δεν είμαστε φαλλοκράτες.
Επίσης, αγαπητή zeo, μέχρι τότε έχεις αυτιά. Πράγμα που σε βοηθάει να αφουγκράζεσαι εκλεκτή ηλεκτρονικοπερίεργη μουσική και να μας ενημερώνεις για αυτή στο αγαπημένο μας thread του αγαπημένου μας φόρο.
Επειδή λοιπόν το ζήτημα μας αφορά όλους, βάλε κάμια φάκα και σκότωσε το γαμημένο αρούρι - όπως τόσα χρόνια πράττει ο άνθρωπος, αυτός ο αιώνιος νταβάς της φύσης και των άλλων έμβιων όντων. Να χαρείς, τι σου ζητήσαμε.
Αλήθεια τώρα ρε ‘σεις,
κρίνω αδίκως; Φαλλοκρατισμός εφαρμόζεται συστηματικά από λίγους ορισμένους, ακόμα και μεταξύ ανδρών, ρωμαλέα και στιβαρά πέη που κονταροχτυπιούνται με ηρωισμό, σχεδόν καθημερινά γίνεται poll για το ποιο από τα αγόρια την έχει μεγαλύτερη, πιο χοντρή και πιο σκληρή, μετά η μπάλα παίρνει και κάποιους άλλους, φυσικά δεν είστε όλοι έτσι, ούτε ήθελα να το συνεχίσω, αλλά ας μην το ‘χουμε και για ταμπού, ε. Ας μου επιτραπεί ο σχολιασμός, εξάλλου δεν λέω και κάτι καινούριο. Αυτό τουλάχιστον το γενικότερο κλίμα επικρατεί εντός φόρουμ.
Ενδομύχως όλοι ξέρουμε γιατί κάποιοι/ες έφυγαν ή σταμάτησαν να συμμετέχουν κι είναι κι άλλοι/ες που μάλλον παραμένουν από συναισθηματισμό, και το ποντίκι του σπιτιού μου γι’ αυτό έφυγε.
όλα καλά κι όλα ωραία, τελικά το εν προκειμένω σεξιστικό σχόλιο πού ήτανε;
κακήν κακώς
τον dythor θα λέει
ρε μαλακες εχετε παλι κρυφα φορουμ οπου τις μετρατε?
φαλλοκρατες οι εριτες δεν ηταν ποτε. Κάθε χρηστης βρίζεται ανεξαρτήτως φύλου και κάθε κοπέλα που μπαίνει χαίρει εκτίμησης με τα ποστ πιξ που την κατακλυζουν
ούτε καν αυτά δεν γίνονται τελευταία :(
Μίλησα για φαλλοκρατισμό, όχι σεξισμό και υπάρχει ουσιώδης διαφορά –κατ’ εμέ τουλάχιστον.
Και με αφορμή το ποντίκι και τις απαντήσεις συγκεκριμένων, προέκυψε η κριτική για το γενικό κλίμα του φόρουμ, την οποία είχα ξανά αποπειραθεί να κάνω. Δεν άνοιξα συζήτηση για το πόσο περισσότερο ή λιγότερο φαλλοκρατικό είναι το ηαρ σε σχέση με άλλα φόρουμς ή τη ζωή την ίδια -αν και έχω άποψη. Από εκεί και πέρα, για «φαλλοκρατισμό των αδρών» «φαλλοκρατισμό των γυναικών», σεξισμό, μητριαρχία, αρχή και εξουσία, αλαζονεία, έπαρση κτλ, πού αυτά εμπίπτουν και πώς τα ορίζει ο καθ’ ένας, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη θεωρητική κουβέντα, που αποκλείεται όμως να γίνει εντός του συγκεκριμένου πλαισίου.
Επίσης, δεν θα μιλήσω επί προσωπικού, αν και πιστεύω πως καταλαβαινόμαστε και τέλος, το ότι το ποντίκι έφυγε λόγω αυτού, αγνοείστε το, ήταν κάτι παγωμένο εσωτερικό, χωρίς υπονοούμενο.
Δεν έχω ρε παιδιά να πω κάτι άλλο, ελπίζω πως γίνομαι κατανοητή.
-Χιουστον, εχουμε προβλημα!
-Τι προβλημα;
-Τιποτα, ξεχνα το
-Τι προβλημα εχουμε;
-Τιποτα!
-Πες μου!
-Ξερεις εσυ