χαιρετισμους πες του!!
λες να σκαω ετσι ?
Spoiler
Printable View
χαιρετισμους πες του!!
λες να σκαω ετσι ?
Spoiler
apo mpures den exw na proteinw kati idiaitero, kales einai oles.
to mono pou 3erw einai oti einai 5 min apo to spiti mou!
καλή αρχή κι από μένα...
όπως αναφέρθηκε παραπάνω,εγώ για βαρέλι θα πρότεινα κάποια από τις παρακάτω (ξανθιές και σκούρες):
Erdinger,Krusovice,Paulaner και αν θέτε ελληνική,εκτός από ΦΙΞ,craft,Βεργίνα,παίζει και η ΖΕΟΣ.
Μπύρα καλή,και σε καλές τιμές. Κατ'εμε,από τις καλύτερες pils που κυκλοφορούν!! Anyway,και πάλη καλή αρχή!!
και μην ξεχάσω,προτείνω ξηροκάρπι με ουισκι κλπ και πατατάκια/νάτσος bbq φάση με μπύρες..
Και Budweiser θα μετρουσε
Και ναι πατατακια μπαρμπεκιου
φρηκ φερθους πρωτοποριακα και βαλε ρετσινα βαρελισια
θα χει χυμους για κοκτεηλς αλλα κατσε να βρουμε τι μπυρες και τι ξυδια θα χουμε και θα τα βρουμε και αυτα :P
freak με καλυψαν πολλα απο τα προηγουμενα μη λεω τα ιδια!! καλη αρχη καλες δουλειες και θα περασω οταν ξανακατεβω :)
Να βάλεις και οθόνη στον τοίχο όπου θα παίζει σπάνια βίντεο των Randy για να τα βλέπω αγκαλιά με τον Ρα Μάριος και να κάνουμε χεντμπάγκινγκ. Ποιότητα βίντεο όχι απαραίτητα καλή.
Spoiler
Καλές δουλειές τρελέ μου, όπως είπαν και πολλοί παραπάνω ο συνδυασμός καθαρά ποτά + 'όχι πως να αρπάξω περισσότερα' είναι η μαγική συνταγή.
Θα συμφωνήσω για τα ξυροκάρπια, δίνε αυτά τα πικάντικα τα καλαμποκάκια, τραβάνε πολύ μπύρα. Επίσης, ποπ κορν home made, τουλάχιστον εγώ το λατρεύω.
Και τέλος, μια πρόταση για φθηνή-καλή μπύρα (νομίζω βαλαωρίτου στη τσέχικη την δίνει 3 ευρώ τη μισόλιτρη):
http://www.andrewsvirtualbrewery.com...zech_dudak.jpg
Προβάρουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥΣ στο μαγαζί :pink:
μην βαλεις μπυρα καθολου
μονο ΟΥΙΣΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΜΑΝΣΙΟΝ :pink:
κατ αρχήν αυτό!
Κατά δεύτερον δεν υπάρχουν πλέον μπόμπες στα μαγαζιά , και δεν υπάρχουν γιατί δεν συμφέρει για διάφορους λόγους.
Μπορούμε να τους αναλύσουμε σε άλλα θρεντ, αλλά με την έννοια "μπόμπα" --> σύριγγα δεν παίζει.
Τώρα ο καψερός ρώτησε για μια φτηνή/καλή μπύρα, και φτάσαμε σε show off στο τι μπύρες ξέρει ο καθένας, χαλαρά ρε :P
Φρικ, από τη στιγμή που θα κρατήσετε το όνομα του παλιού μαγαζιού καλό είναι να τσεκάρετε και τη φήμη που κουβαλάει ε. Πιθανότατα το έχετε κάνει ήδη δηλαδή, αλλά ειδικά στον κόσμο έκει γύρω θα περάσει το "το Candela ξανάνοιξε", οπότε αν είχε κλείσει για περίεργους λόγους ή αν ήταν γνωστό για τις μπόμπες του θα το πάρετε κι αυτό μαζί. Από την άλλη, αν η φήμη του ήταν καλή, πιθανότατα θα έχετε κάποιους σίγουρους πρώτους πελάτες.
Όπως πάει το πράγμα, σε λίγα χρόνια το ηαρ θα ελέγχει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας (βάζω υποψηφιότητα για Επίσημος Νονός της Νύχτας)
Κάθομαι πόρτα όποτε θέτε.
Να κατσω εγω που ειμαι πειστικοτερος?
τι πορτα ρε? χαχα
αμα θελει να προτείνει κανεις και τπτ αφισες που θα κολλαγαν σε ενα ξυλινο ροκ μπαρρρρ ειναι ευπροσδεκτος . Και αν ξερετε και μαγαζια για αφισες κλπ . θενκ γιου
Αυτό εδώ εκτύπωση 200x200 cm νομίζω θα ταίριαζε.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...75957034_n.jpg
χαχαχαχαχα , σιγα μη βαλουμε και Μπαλ Σαγκοθ!
epeidh eisai kavlas sou anevazw mia gamath se ligo dinw link
http://img684.imageshack.us/img684/3118/0001cph.jpg
Τι Candela να πούμε, κωλώνεις να το βγάλεις CANDIRU το μάγαζο.
Να γινει πολλ με μονολεκτικα νικνεημς που μπορει να ονομασθει το μαγαζι.
(το nodoordonothereisnotry απορριπτεται ως νοθευμενο)
καλη αρχη μαν. να κανετε και βραδιες μπρουταλ ντεθ μεταλ και γκριντ να παρουμε κι αλλους "ανθρωπους" και ναρθουμε να χαρουμε που καποιοι μας σκεφτοντε ακομα
και στην κορφή candela
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/20...el-d35hhxh.jpg
αυτο ειναι πολυ καταθλιψη φαση ε?? κοιτα deviant art θα βρεις κατι σιγουρα..
Rock bar σου λέει Σταύρο, όχι "καφενειον-αναγνωστήριον" :P
φρηκ ακου τον γκουρου...ρετσινα βαρελιshα
στα ποτα θεσπισε το ''αγροτικο'' aka μιση μεριδα/μιση τιμη
στην διακοσμησις ακολουθα γραμμη 80ς μπιλιαρδαδικου...τουτεστιν (γιγαντο)αφισες
Samantha Fox
Kajagoogoo
Survivor
Βασιλης
Rocky
Νικος Αλαβαντας
και να κανεις τοστ ''αναμεικτα''
nikos galis
pethainw me tag rixnw pistoles
Καλες δουλειες φρικ! Δεν θα ξεκινησω να μιλαω για μπυρες, αλλα αν χριαστεις καμια φοροτεχνικη συμβουλη ο αυτιας του ΕΡ ειναι εδω.
Ειτε κρατησετε το ονομα του μπαρ, ειτε βαλετε καινουριο, 1η κινηση εμπορικο επιμελητηριο και κατωχηρωση του ονοματος. Αν το κρατησετε προσοχη μην εμφανιστει απο το πουθενα κανενας παλιος ιδιοκτητης και ζηταει χρηματα για φημη και πελατεια
Φρηκ, οι άλλοι δυο συνέταιροι πίνουν σαν κι εσένα;
Αν ναι, πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα της βιωσιμότητας του όλου εγχειρήματος
Spoiler
μπερνι που τον ξερεις τον potma?