ξερω γω! μου λεει ελα να παιξουμε και παιξαμε. δεν προσεξα ποτε ειναι οι "αγωνιστικες".
Printable View
ξερω γω! μου λεει ελα να παιξουμε και παιξαμε. δεν προσεξα ποτε ειναι οι "αγωνιστικες".
Kαλά, λίγο μας απασχολεί. Παίξτε με όποια σειρά θέλετε, να τελειώνουμε νωρίτερα :P
Παιδιά, ένα jetpack, ένα minigun, μια χαλιλούια, ένα κάτι ν' αλλάζουμε λίγο παραστάσεις πέρα απ' τα σοτγκαν, τις μπαζούκες και τα τις χειροβομβίδες δεν είναι υπερβολή, μην τρελαθούμε. Δεν είναι αυτό το γορμς.
α) σορρυ που δε συμμετειχα σε αυτο αλλα οι συνθηκες δε μου επετρεψαν.
β) οι κανονες που παιζαμε γενικα ηταν μια χαρα. Το minigun μαλλον θα ελεγα οτι το προτιμαω εκτος. γιατι ειναι λιγο cheat καθως ειναι απο τα οπλα που σου γαμανε ενα σκουληκι για πλακα. Απο εκει και περα για αλληλουια που λες μπορεις να τη βαλεις σουπερ οπλο. Επισης το να θελεις jet pack και να μη θες εξτρα σκοινι πχ ειναι λιγο αστειο.
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΙΤΖΕΡΚΡΑΖ ΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ 1-2 ΣΤΟ 90'
<- Δωρεάν πόντοι.
Δεν είναι ίδιο το πρωτάθλημα χωρίς Τζακ. Μαλακιζόμαστε, βέβαια, για να το πάρει ο καράφλας.
Το ίδιο ακριβώς είπα κι εγώ για το τζέτπακ. Είναι σαν 4 σχοινιά μαζί. Βέβαια, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω με ότι κανόνες γουστάρετε. Και full wormage άμα λάχει!
Παιδιά, η ποικιλία όπλων προάγει την εφευρετικότητα και όχι την δεξιοτεχνία. Κι αυτό είναι το γορμς, φαντασία, όχι κάψιμο.
νίκη εκτός (0-2) , ήττα εντός από άτομ (0-2). ΑΞΙΟς.
Ετσι οπως τα λεει ειναι! (Μου γαμηθηκαν παλι τα χρωματα σε κλειστη πιστα...καμια λυση; )
Αν παιξουμε με μπανανες και τετοια, θα κερδιζει παντα ο πρωτος που παιζει, αφου με την πρωτη κινηση θα σκοτωνει 2-3 σκουληκια για πλακα.
Το worms ειναι δεξιοτεχνια, απλα που και που ειναι ωραιο να σκαει και κανα special weapon να γελαμε με καμια αγελαδα, κανα προβατο, κανα γαιδουρι.
Γενικα συμφωνω με Blitzer και με Jack, και μαλιστα εγω να σου πω την αληθεια ηδη βρισκω τα super weapons πολλα. Μπορεις να κερδισεις παιχνιδι με ενα bat, ενα super sheep, ενα airstrike, ενα napalm strike, ενα προβατο απλο, ενα δυναμιτη και κανα δυο ναρκες και καραμπινες. Δηλαδη χωρις να χρησιμοποιησεις καθολου μπαζουκες και grenades που ειναι η πεμπτουσια του παιχνιδιου.
Fix - Wurst 2-0
Wurst - Fix 1-2
ειμαι και γω διαθεσιμος σημερα wurst!
Νίκη επί του άτομ_σμάσερος με 2-1 στο δεύτερο ματς.
Γελάω. Ήμασταν στις δυο άκρες της πίστας χωρίς ελπίδα για σύντομη σύρραξη, είχα πάει για κατούρημα και με το που γυρνάω βλέπω οθόνη ΝΙΚΗΣΕΣ.
Υ.Γ.: ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ σε όλους τους φέροντες Ι5 ψυχολογικό.
Που σαι καλε βουρστ;εμφανισου απ την κρυψωνα σου να γινει λιγο τζερτζελο!
@atom είσαι επόμενος. Πες πότε.
αυριο.δηλαδη σημερα. να ξυπνησω πρωτα. να στρωσει κ στομαχι.
και παιξαμε με τον αγαπητο σιφουνα ΜΠΛΙΤΣΕΡ που μπηκε και στα 2 παιχνιδια με το δεξι αλλα δεν μπορεσε να κερδισει τελικως παροτι γιναν απιστευτα πραματα. Νομιζω οτι καπου αδικηθηκε κιολας, λιγο απο τις θεσεις, λιγο απο την κωλοφαρδια μου (ειναι γεγονος πως εχω παχυνει τελευταιως) και λιγο απο τις δικες του ατυχες επιλογες. Τελικο αποτελεσμα. Ατομ μπλιτσερ 2-0. 2-1 εκαστο παιχνιδι.
Ξεκίνησε λίγο άσχημα είναι η αλήθεια και ένιωθα πολύ άνετος μετά την πρώτη μου νίκη, οπότε μαλακίστηκα όσο δεν πάει. Πλας δεν είναι καθόλου κακός τελικά και δε συγχώρησε τα λάθη μου. Εύγε!
2 pontous sto rudie plz. Enw mpika dynamika sto proto set, meta niki8ika kata kratos. 2-1 stin edra tou rudie, 1.5-2.5 stin edra mou....
Το 1.5-2.5 τι είναι?
Προφανως εληξε ισοπαλια καποιος γυρος ασχετε. Αλλα μαθε Worms πρωτα.
2-0 τον Blitzer στην εδρα του και μαλιστα με 4 και 3 σκουληκια στο τελος.
2-1 στην εδρα μου πιο δυσκολα απο πριν, αλλα δεν τον χαλασε.
Ψόφα. Τα πρώτα 2 παιχνίδια πρέπει να τέλειωσαν μέσα σε 3 λεπτά. Μαζί. Πρώτη κίνηση, 3 σκουλήκια στο νερό.
Επίσης από πότε η ισοπαλία είναι 0.5-0.5? .
Ε δε το πα για να το μετρήσουμε, απλά ήθελα να δείξω οτι τον δυσκόλεψα λίγο... :P
πηρα τον πρωτο ποντο μου με νικη επι του ρθδιε.
ατομ σε περιμενω.
συγνωμη, αλλα γυρισα τωρα μετα απο 11:30 ωρες δουλειας. ισως σε κανα διωρο να συνελθω λιγο.
Να ενημερωσω πως θα ειμαι διαθεσιμος απο αυριο και ως την κυριακη μιας και εχουμε πασχα και θα καθομαι και θα τα ξυνω..οχι ακριβως ...αλλα θα βρω και κανα βραδακι χρονο για σκουληκια. περαστε απο το ταμειο για εξαργυρωση.
rudie pou eisai!
Κάθε μέρα μπαίνω, μπείτε και συ και ο fixxxer να γίνουν οι μάχες.
ο ρουντης με βρηκε και μου σφυριξε εναν κατακεφαλο που ταρακουνησε τον επηρμενο μου εγκεφαλο που χε παρει αερα απο τις νικες επι του διτροχου αετου! 2-0 το πρωτο παιχνιδι. μια μικρη εκκρεμοτητα παραμενει στο δευτερο και θα ποσταρω μετα την ολοκληρωση της τελετουργιας.
Η σεμνη τελετη ελαβε τελος απολογισμος δευτερου παιχνιδιου 2-1 για τον ρουντη. Δευτερος κατακεφαλος. ακομα σφυριζουν τα αυτια μου.
βουρστ σε περιμενω για να λυσουμε τις διαφορες μας.
Dythor paraskevi apogevma eimai dia8esimos.
Dythor kai fiskser, gia megalobdomada eimai se ora ellados, kanoniste me pi-em giati prepei na kleisw slot sto programma. nai.
θα ειμαι ταπεινός όπως αρμόζει στις άγιες τούτες μέρες, αλλά η αγαπητή Έλενα, κατά κόσμο wurst, μπέρδεψε τις εορτές και νόμιζε ότι είναι τώρα τα Θεοφάνεια και έστειλε σχεδόν όλα τα σκουλήκια μου για βουτιές. Απολογισμός 1ου παιχνιδιού υπέρ της και 2ου υπέρ μου, σώζοντας και την υπόληψη μου. Τέλος το τουρνουά για μένα. Πάω να συνεχίσω το πλέξιμο καλύτερα!
Σκορ!
νομιζω με κερδισε 2-0. και κερδισα 2-1.