εννοω οτι λεει παπαριες το αρθρο για συνδρομες κλπ.. η εγω ειμαι τρελος χακερ και χακαρα το σαιτ εν αγνοια μου :p
Printable View
εννοω οτι λεει παπαριες το αρθρο για συνδρομες κλπ.. η εγω ειμαι τρελος χακερ και χακαρα το σαιτ εν αγνοια μου :p
Το greekstars στο οποίο μόλις μπήκα γίνεται και αυτό κλειστό λέει και ζητάει 10άευρω.
Το ddl για ένα μικρό διάστημα ζητούσε και αυτό φράγκα.
Kimble λεγεται ο τυπος που χε το megaupload ..
Quote:
What Kimble did in the 90s was this: he ran a warez BBS. And got busted. So he offered a deal: if you spare me, I'll get you detailed info on each of my hundreds of users so you can sue all of them. Which is what happened. And he stayed in the business, making a lot of money fucking lots of people over. Wanna bet he'll be trying it once again this time?
That's why I don't trust these services further than I can throw their staff. With everything you do, always assume they're keeping a full log of all your activities that they'll sell to the FBI or the highest bidder.
For sharing, there's torrents. Much more convenient anyway.
δηλαδη λες να πληρωνα και να μην το ξερω? το οτι αλλοι μπορει να πληρωναν οκ για μενα λεω :p
Διαδικτυακή συζήτηση με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου για τη συνθήκη ACTA
http://news.in.gr/science-technology...aid=1231192613
Στρασβούργο
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς καλεί τους Ευρωπαίους πολίτες σε ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου με θέμα την ACTA, μια αμφιλεγόμενη συνθήκη κατά της πειρατείας που έχει προκαλέσει εκτεταμένες αντιδράσεις.
Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 15.30 ώρα Ελλάδας την Πέμπτη μέσω του Facebook, στη διεύθυνση http://chat.epfacebook.eu. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει πρώτα να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν ειδική εφαρμογή για chat.
Οι σχεδόν 2,5 εκατομμύρια υπογραφές που λάβαμε κατά της ACTA είναι ευπρόσδεκτο σημάδι συμμετοχής και ενδιαφέροντος» επισήμανε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
Στο τέλος λέει ότι μάλλον πάει για απόσυρση.
Προκειμένου πάντως να εφαρμοστεί στην ΕΕ, η ACTA πρέπει πρώτα να τεθεί σε ψηφοφορία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο φαίνεται ότι τελικά θα την απορρίψει.
Quote:
Σύμφωνα με απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όλοι οι Βρετανικοί Internet Providers θα διακόψουν την πρόσβαση των Βρετανών χρηστών τους στο δημοφιλές site διαμοιρασμού αρχείων, Pirate bay επειδή φυσικά η υπηρεσία και οι χρήστες της παραβιάζουν το νόμο πνευματικής ιδιοκτησίας.
Πάει να γαμηθεί το σύμπαν πάλι. Στο σπίτι που μένω έχει κόψει ο ISP (ziggo.nl) το TPB. Γαμώ τη μάνα τους. Τέσπα, τώρα τη βγάζω με kat.ph αλλά όλη φάση είναι μαλακισμένη, γαμώ τους δικηγόρους τους και τα λόμπι τους γαμώ.
με proxy/vpn δεν γίνεται δουλειά;
http://img.gawkerassets.com/img/17tq...gif/medium.gif
Μπιτσιζ αι αμ μπακ
Kim Dotcom @KimDotcom
250,000 user registrations. Server capacity on maximum load. Should get better when initial frenzy is over. Wow!!!
mega.co.nz
50 gb δωρέαν χώρο λέει :touched:
θα φάνε φρίκη τα dropbox, skydrive κλπ.
:touched::touched::touched::touched:Quote:
mega.co.nz
trololol
Έκανα εγγραφή 100 φορές με e-mail outlook που έχω, και απαντητικό mail εγγραφής δε μου ήρθε. Μετά μου έκοψε οτι outlook=microsoft. Έκανα με οtenet και όλα κομπλέ.
Το warez-bb org ξέρουμε τι έχει απογίνει?