Ειναι σωστο να υπαρχει μια "Α" θρησκεια (εφ'οσον δεν ειναι εξτρεμιστικη βλ. ισλαμ/ιουδαισμο), γιατι ο ανθρωπος χρειαζεται να κανει περα την λογικη καποιες φορες, ωστε να καταφερει στο τελος της ημερας να μην τρελαθει.
Printable View
Ειναι σωστο να υπαρχει μια "Α" θρησκεια (εφ'οσον δεν ειναι εξτρεμιστικη βλ. ισλαμ/ιουδαισμο), γιατι ο ανθρωπος χρειαζεται να κανει περα την λογικη καποιες φορες, ωστε να καταφερει στο τελος της ημερας να μην τρελαθει.
Μαριλιε, οσο βαζεις τον καθε συνομιλητη σου σε πλαισια και σε καλουπια, οσο υποθετεις τι αλλες αποψεις εχουν γενικοτερα και οσο δειχνεις να γνωριζεις τι φιλοσοφικο, θεολογικο και κοινωνικο υποβαθρο εχουν, αλλο τοσο δε μπορω να σε παρω στα σοβαρα σαν συνομιλητη. Σου απαντησα ΠΟΛΥ συγκεκριμενα σε πραγματα τα οποια εγραψες, εγραψα την αποψη μου, με την οποια φυσικα εχεις δικαιωμα να συμφωνεις ή να διαφωνεις, και δεν ειπα τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο. Απο κει και περα, ασε το Νευτωνα να κουρευεται, τον Καντ να πσολαρει και τον Αηνσταιν να παιζει με τη γατα του Σρεντινγκερ οσο θελει, δε με πολυαπασχολει. Επισης, δε με νοιαζει αν θεωρεις καποια αποψη μου κλισε ή οχι, το μονο που με ενδιαφερει ειναι να προσπαθω να εχω τη σωστη αποψη, ειτε το λενε αλλοι 3 δις ανθρωποι, ειτε αλλος ενας. Τις χιψτεριες ας τις αφησουμε εξω απο την κουβεντα.
φίξξξερ εισαι γκαου πιου γιατι στο μεγαλύτερο μέρος σε τρολλάρω.
Μπαμπ αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το σωστό θρεντ.
http://www.lifo.gr/icache/470/300/2/...E%B9%CE%BF.jpg
Τα προηγούμενα τα είχαμε πει στο θρεντ της ΧΑ για Παναγιώταρους και γαμημένες_αλβανικές_κωλοτρυπίδες.
Σήμερα η ΧΑ δεν είχε εμφανή παρουσία, και καμιά διακοσαριά ΠΙΣΤΟΙ μαζεύτηκαν έξω από το "Χυτήριο" να αντισταθούν στο ανέβασμα του βλάσφημου "Corpus Christi". Μόνο που...
Spoiler
Πεθαίνω.
Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΑΣΟΝΙΑ PACO DE LUCIA