24 επεισόδια σε 5 μέρες.
εντάξει υπάρχουν κάποιες σεναριακές και σκηνοθετικές τρύπες αλλά οι συγκλονιστικές ερμηνείες, κυρίως της Danes, σηκώνουν την σειρά πάρα πολύ ψηλά.
την λάτρεψα στο stardust αλλά εδώ με αποτελείωσε. ερμηνεία σταθμός για μένα.
Printable View
24 επεισόδια σε 5 μέρες.
εντάξει υπάρχουν κάποιες σεναριακές και σκηνοθετικές τρύπες αλλά οι συγκλονιστικές ερμηνείες, κυρίως της Danes, σηκώνουν την σειρά πάρα πολύ ψηλά.
την λάτρεψα στο stardust αλλά εδώ με αποτελείωσε. ερμηνεία σταθμός για μένα.
Βγηκε χθες το νεο episode ε. δε με τρελανε βεβαια αλλα αρχη ειναι
preair?σε τι ποιοτητα;
720p. και valid φανηκε :P δεν ξερω ο συγκατοικος απο που το κατεβασε to be honest
το βρηκα στα γνωστα μερη αλλα βλεπω comments οπως αυτο This is workprint, containing unfinished visual effects. Its missing dialogue and has voiceover work which sounds pretty funny when its some other persons voice speaking in place of the actor.
παρατηρησες κατι τετοιο;
έχουμε υπότιτλοι αγγλικοί;
2 σημεια ειδα μονο που ηταν περιεργα. αλλα μιλαμε για 1" το καθενα. στο ενα ουσιαστικα απλα ακουστηκε καποια ομιλια απο πισω και στο αλλο απλα αντι να δειξει κατι ειχε σε ενα τμημα της εικονας πρασινο φοντο και ειχε με γραμματα τι θα επρεπε "οπτικα" να ηταν εκει :P
για υποτιτλους δεν εχω ιδεα
προς τι η βιασυνη ρε παιδια;
περιμενετε 29 του μηνα να την δουμε ολοι μαζι παρεακι!
οι μη μυημενοι, στο ενδιαμεσο δειτε Rubicon και κλαψτε.
Rubicon < 3
*crater*
αυτο ελεγα :touched:
Χαχ ενταξει, πλεον δε μπορω να το κανω αυτο με ΚΑΜΙΑ σειρα ε. Το καψες καλα. Ομως τα ειδα ολα μεσα σε περιπου 10 μερες νομιζω. Τα χετε πει ολα τι να πω εγω, καυλα απλα. Καταλαβαινω γιατι ξενερωσατε που δεν εσκασε η βομβα στο υπογειο στο φιναλε της πρωτης σεζον, κι εγω ηθελα ΠΟΛΥ να το πατησει το κουμπι, αλλα ηταν πολυ σωστο ρε. Για να μην πω οτι μας εδωσε εναν εκπληκτικο δευτερο κυκλο. Καλα τα πρωτα 6 επεισοδια του δευτερου κυκλου ειναι οπως το γραψε καποιος σε προηγουμενη σελιδα, θα μπορουσαν ολα να ειναι φιναλε σεζον. Danes, Lewis, Patinkin respect απλα. Ψοφο σε David Estes (good riddance) και σε κορη Brody αν γινεται συντομα στην τριτη σεζον, ευχαριστω.
η σεζον θα προβαλεται στο ελληνικο fox (nova/ote) καθε δευτερα βραδυ(απο 30 του μηνού),στην ουσια λιγες ωρες μετα την αμερικανικη προβολη (γρηγοροτερα και απο game of thrones).παιζει να ειναι η πρωτη φορα που δεν θα μπαινω στον πειρασμο για d/l νωριτερα.
Είναι στάνταρ ακόμη μια φορά που δε μπαίνω καν στον πειρασμό να πληρώσω για Nova.
Σιζον 3 επισοντ1
Spoiler
Έβγαλες συμπέρασμα για τον κύκλο από ένα επ;; Ηρέμησε ρε μάστορα,Και ένας τόνος εκκρεμμότητες. Δεσαυτουκειπερα :PSpoiler
μολις το δα. με πηρε ο υπνος. εκανα διαλειμμα τουλαχιστον 5 φορες...
περα απο αυτο, διαδικαστικο επεισοδειο για να χτισει χαρακτηρες. ελπιζω στο επομενο να γινει της καριολας...
σαμπρελινιο, τα λες λιγο περιεργα. η πρωτη ηταν μια καλουλα σεζον, και η δευτερη γαμησε σπιτια και ολα τα επεισοδια ηταν σα να εβλεπες σιζον φιναλε...
εμενα μαρεσε πολυ το πρωτο , και ειχε και πολυ ενδιαφερον η φαση στον δικαστηριο... για να δουμε..
Spoiler
Spoiler
Spoiler
:-|
Και επειδή έτσι και αλλιώς με λέτε μαλάκα να ξηγηθώ
Spoiler
Spoiler
Ομολογώ ότι διανύουμε την χαμηλότερη σε ενδιαφέρον περίοδο της σειράς. Από την άλλη, βάσει των εξελίξεων, πιστεύω ότι κάνουν ό,τι μπορούν. Ελπίζουμε σε ανεβάσματα σύντομα. Και δε θέλω συγκρίσεις με μπρίζον πρέικ κλπ, εδώ τουλάχιστον έχουμε χαρακτήρες με συνέπεια.
μέχρι και την δεύτερη season, και στο pb είχαμε
3o episodeio tragiko kai xwris nohma, na dw pws 8a to pane twra.
Oi tuxeroi pou den exoun dei to "original" tsekaroun hatufim ennoeitai
καλό αυτό.
Spoiler
Spoiler
υποθετω θελαν απλα να το κανουν οσο πιο πειστικο γινεται.θα μαθουμε συντομα.
Spoiler
γαμω τα cliffhanger μου γαμω