Ρε να ρωτήσω κάτι.. Εμείς φ4 παίζουμε με γαύρο; Γιατί έχω την εντύπωση ότι παίζουμε με Τσσκα;
Printable View
Ρε να ρωτήσω κάτι.. Εμείς φ4 παίζουμε με γαύρο; Γιατί έχω την εντύπωση ότι παίζουμε με Τσσκα;
Με ΤΣΣΚΑ παιζετε.
Ρε δεν παίζει ότι και καλά παίζουν στον ημιτελικό ομάδες από την ίδια χώρα;
πλεον οχι
επειδη δεν τις εχω παρακολουθησει φετος. ποια ειναι πιο δυνατη.μπαρτσα ή τσσκα? επισης ο παναθηναικος φετος εχει πιθανοτητες να τις κοντραρει? το λεω γιατι εχουν παιχταραδες στο ροσρτερ και εμεις φετος εχουμε κενα...βεβαια εχουμε ζελικο αλλα...
ok thanx. ara logika etsi kai paroume ton hmiteliko exoume pio polles pithanothtes apo mparsta pisteueis?
(an perasoume maccabi
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Καλός ο Ολυμπιακός. Βγάλτε την κόρνα και τον παπάρα που ακούγεται από τα μεγάφωνα, αηδία.
μεγαλα μουνοπανα οι ιταλοι.συναγωνιζονται ναβαρο
γι'αυτο για πρωτη φορα φετος στο σεφ
οι διαπιστευσεις ηταν στα σωστα ατομα(ναι οκ αυτα καλο ειναι να μην γινονται-οχι στη βια-ο αθλητισμος ενωνει κτλ)
μου φυγε λιγο το σκατο. μπραβο στα παλικαρια
ουφ , Παπαλουκα δεν πειραζει ρε, του χρονου!
Η ψυχή μας βγήκε
Για πολλά ηρεμιστικά το παιχνίδι, ευτυχώς όλα καλά.
Ο Ζοτς σίγουρα μετά και από το σημερινό θα προσπαθήσει να βρει τον λόγο για τον οποίο χαλαρώνουμε σε ορισμένα σημεία του αγώνα και χάνουμε τις διαφορές. Και ειδικά το σημερινό παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Τεράστιο παιχνίδι Διαμαντίδη μετά από καιρό και ίσως καλύτερα που έχασε τη βολή γιατί οι παίχτες που είχε στο παρκέ η Μακάμπι τη δεδομένη στιγμή - με εξαίρεση τον Μπουρστέιν που κλείστηκε αμέσως - ήταν πολύ αργοί για να βγάλουν επίθεση 5 δευτερολέπτων. Μπράβο και στον Μπλατ πάντως γιατί κατάφερε τους παίχτες του να βγάλουν το 200% των δυνατοτήτων τους σε αυτή τη σειρά.
Ματσάρα ήταν.
perimenw panagies ompradovic sto hmixrono gia na ginei epanakampsh kai na gamhsoume ta gamhmena skoulhkia
ε ναι γιατι το δευτερο δεκαλεπτο μας γαμησε.
kaimakoglou axidatos. mhtsaras efage ligo skalwma me tatriponta. nomizw kati egine kai efuge to eye of the tiger. pisteyw to xoun. prepei na pane na tous gamhsoun. paizoun vrwmika ta arxidia kai oi diaithtes afhnoun to sklhro paixnidi
nai re mouniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
epaiza olo to deutero hmixrono double strokes. to gurisa se push pull sto hi hat kai anakamptoume..de stamatw
tio kanei gamw to spitaki tou o kavla s o mhtsaras reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
δεν ειμαι βαζελος αλλα
ΠΑΑ ΑΑΜΕ ΜΩΡΗ ΒΑΖΕΛΕ !
kontra se ola ta prognwstika tous paizoume aneta. to axizei re pousth mou h omadara
oxi gamw to spitaki tou xriapa mouniskulo
saras to mats ths zwhs tou
ayth h omada einai terastia. mounoskula duiaithtes gamw to spitaki sas .kariolides. ante gamhthite mikrotsoutsounoi
Εντάξει λολ απλά.και οι τυφλοί είδαν.
kai blepeis to mouni to kirilenko na milaei sa xazos kai na to paizei super star. skata sthn kwlotrupida tou kai na einai skulou
pragmatika an paei o skatogauros teliko, apla de tha to dw. toso tous sixathika
Εντάξει, μόνο σεβασμός για αυτή την ομάδα. Με τραυματισμό και εχθρική διαιτησία, φτάσαμε να παίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης στο σουτ.
Κρίμα γιατί θα το χαιρόμουν διπλά με τις δυο χαμένες βολές του σιχάματος στο τέλος.
http://s.enet.gr/resources/2009-08/k...humb-large.jpg
Ντροπή ρε πούστη μου.
μας κυνηγαγαν σε ολο τον αγωνα. αυτο το ξεφτιλισμενο πραγμα που εγινε ειλικρινα δεν εχει προηγουμενο
ισως να ξεπερναει και το σπρωξιμο της ισπανιας στο μπασκετ
για να μη γίνω γραφικός, απλά θα πω ότι με διαιτησία 95-5 εναντίον μας, δε χάναμε. έπρεπε να είναι 100-0 ρε μουνιά.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
kanw party sto site ths euroleague sto facebook
Όταν ολόκληρος Διαμαντίδης φοβάται το τελευταίο σουτ και κάνει πάσα-πούλημα, φαίνεται πόσο τους γάμησαν τη ψυχολογία όλα τα ανάποδα σφυρίγματα. Κρίμα.