Έτσι-έτσι :pink:
Printable View
Έτσι-έτσι :pink:
ανεβαινει και το σιχαμα ο λεβαδειακος.. ωραια..
http://www.youtube.com/watch?v=H0rWk...eature=related
...και παμε γι'αλλα
Απίθανο πρώτο ημίχρονο, για να διασφαλισθεί το σκορ στο δεύτερο.
Μπράβο στα παιδιά.
ηδονικό πρώτο ημίχρονο
χανούμια, γαμώ το αίμα σας μούλοι.... :)
Καλύτερη μπάλα ΠΑΟΚ μετά το 0-1 στο τηγάνι με τον Edinho.
κατ αρχήν ΕΞΩ οι τσάτσοι του Η.
Spoiler
δεύτερον 3 μας έβαλε και η Ξάνθη :) δεν μασάμε λοιπόν.
Τρίτον , δεν το είδα το ματς (δεν είμαι μαλάκας) αλλά ας πει κάποιος στον σαλτιμπάγκο των πάγκων ότι έχουν παραιτηθεί προπονητές με μικρότερες ξεφτύλες.
και από οπαδικό μπλόγκ
Quote:
Τα συγχαρητήρια στα Μπαόκια, πήραν μια καθαρή νίκη από έναν αντίπαλο πρωταθλητή στο ξυλίκι.
τελειωσαν οι κουμπαριές και οι "φιλίες" που είχαν οι της ηλικίας σου κοιλιά... η νέα γενιά απαιτεί μόνο πουτσα στην αεκ.Τέλος τα 0-4 για να πάρεις πρωταθλημα, τέλος τα 6-2 μήπως σηκώσεις τίτλο...τέλος η ασυλία στην ομάδα σου λόγω "κοινής καταγωγής"....
Φιλικά πάντα.
υγ-ανάθεμα τον Μπόλονι και τους παίκτες σήμερα που σας έκαναν και fair play...
Γιατί τόσο ήρεμα όμως?
Γιατί ούτε μισός μπάτσος έξω από την Τούμπα.
ηρεμια πριν την ΠΟΥΤΣΑ στον βρωμογαυρο...ποιος την γαμαει και την αεκ
Σπαω το εμπαργκο ελληνικωνε για να πω οτι το νουμερο 31 εκανε την καλυτερη αποκρουση της σαιζον, και αντε γεια με τους Κοσταντζο σας και τους Κοτσολους σας και τους Ντιμιδες και τους Κρεσιτσους σας.
ρε ουστ.
Καταρχάς, τα σπάω εμπάργκο, να τα πουλήσεις αλλού.
Και για να μπω στο θέμα, το σπάσιμο του εμπάργκο ήταν για να πεις ότι αδικείται που δεν τον παίρνουσι στην εθνική, αυτό θες να πεις;
Ποιον εννοει?
τον τζορβα
trimpalo manolo
αν όντως εννοείς τον Τζόρβα, ποστ βίντεο της απόκρουσης γιατί είδα κάτι φάσεις και δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο
εψαξα στο contra.gr τις συνθεσεις των ομαδων και κανεις δεν φοραει το 31
πες βρε Μιτς ποιον εννοεις, με το τσιγκελι θα το παρουμε?
τον Ελευθερόπουλο λέει, σιγά το δύσκολο
αυτον σκεφτηκα, αλλα λεει 21 το εγκυροτατο (!) κοντρα
edit: και 21 λεει κι η φανελα του, να γυρισει στο εμπαργκο του ο παραπληροφοριοδοτης Μιτσ
η θλιβερή προπαγάνδα υπέρ του παπακαλιάτη των γκολπόστ συνεχίζεται παρατηρώ.
χαχαχα περιμενω απ οποιον μουτζωσε (αρα διαφωνει) να μου υποδειξει εναν καλυτερο ελληνα τερματοφυλακα.
εδω ειμαστε.
Σηφάκης.
Μιαμιση κλαση κατω.
ο επομενος.
κάτσε, όλες οι κλάσεις πόσες είναι ;
εξαρταται την επιστρατευση.
έτος γεννήσεως +21
ενταξει ο μιτς βλέπει φάσεις από αγώνες ομάδων που τερματίζουν στο δευτερο μισό της βαθμολογίας και είναι λογικό να εντυπωσιάζεται από μερικές αποκρούσεις, δε φταιει αυτός που είναι άσχετος.
Για τερματοφυλακες κατι ξερει παραπανω απο ολους σας παντως ε.
Εννοειται πως ο Ελευθεροπουλος ηταν απο τους καλυτερους, αν οχι ο καλυτερος.
τι ξέρει μωρέ κι εσύ; επειδή παίζει τέρμα σε 8χ8; δηλαδή εγώ ξέρω κάτι παραπάνω για επιθετικούς; τότε γιατί δε βουλώνει όταν του λέω για τον παιχταρά Τζον Κάριου;;;;
Κοιταξε, οντως θεωρω πως μπορει να κρινει καλυτερα γιατι ξερει τη θεση.
Τωρα αν θεωρεις τον Καριου παιχταρα, αυτο ειναι αλλο θεμα....
με την ιδια λογικη, κρινετε απο 10 κακες εξοδους του και λετε οτι ειναι κακος (η χειροτερος)
χαιρω πολυ.
βρειτε εναν ελληνα τερματοφυλακα που τα εχει ολα και ελατε να τα πουμε.
οπως συνηθως εδω, ειμαι πολυ σαφης σε οσα λεω.
επισης στις μικρες ομαδες σου κανουν και 20 φασεις σε καθε ματς. τι σχεση εχει το τερμα αν η ομαδα τερματιζει 10η??
στις ελαχιστες των εξαιρεσεων ομαδες που τερματιζουν 10ες τους φταιει το τερμα.
τωρα αν σας τη σπαει το στυλακι του, και η μπλαζε μαλακια που τον δερνει, τι σχεση εχει με το τερματοφυλικι?
παρ ολα αυτα η μονη αντιπροταση που εγινε στο θεμα ειναι ο Σηφακης.
καλα κρασια.
Όταν γράφουν οι πάλιουρες μυρίζει μπαρούτι.
αυτό σου λέω ρε μιτς. σου κάνουν 20 φάσεις και είσαι ζεστός, τρως δύο νορμάλ και μια μούφα ("νταξει μωρέ τόσα εβγαλε"). για αυτό η συντριπτική πλειοψηφία των τερματοφυλάκων από την μέση και κάτω, μόλις πάει σε μία "τοπ" ομάδα γίνεται ανέκδοτο. για αυτό ο ελευθερόπουλος εμεινε σε αυτό το επίπεδο.
πω ρε μιτς, μας πρήζεις για ένα ανύπαρκτο τύπο. κι ο χαλκιάς έχει κάνει πολύ καλές χρονιές. θα μου πεις για τις γκέλες του; που ξέρεις τι έκανε ο ελευθεροπουλος στο μελαγχολικό άσκολι.
αν είναι να είμαι σαφής λέγοντας ότι ο χούτος είναι ο καλύτερος έλληνας επιθετικός, καλύτερα να μείνω ασαφής.
και στην τελική, σε γαμάει και έχεις τέτοια κάψα; :rofl: