σου διαφεύγει η έννοια του δημόσιου καναλιού. (Επίσης τα έβλεπαν αρκετοί)
Ευχαριστώ για τις μούντζες,αλλά πάνε για την ΕΡΤ ή για το stream;
Δεν μου διαφεύγει η έννοια του κρατικού καναλιού (καθότι άλλο ¨δημόσιο¨ κι άλλο ¨κρατικό¨,άλλο αν το παίζω "υπερασπιστής" της...
Έχω στείλει προσωπικά email μέσω της φόρμας που έχει στο site.Επίσης έχω στείλει και παρατηρήσεις για την εκπομπή και έχω γράψει και σχόλια στον Δ.Κοντό στο site που γράφει,δηλαδή πόσο γραφικός να γίνω πια;Όσοι λοιπόν την βρίζετε,κάνετε και κάτι παραπάνω!
Έχω ενδοιασμούς πάντως για το πόσοι έβλεπαν παλιότερα άλλους αγώνες...
υ.γ. θυμάμαι σε εξεταστική να έχω καεί επειδή έβλεπα από το μεσημέρι,αν όχι πρωί,τους αγώνες μέσω της Ετ3 (π.χ. 1997).Μετά που έσκασε η NOVA και πρόβαλλε κι εκείνη σημαντικούς αγώνες (π.χ. 1999),μήπως είχε γκρινιάξει κανείς;
Ή θα κάτσω να βρίζω και να ευχαριστιέμαι που κλείνει το "κωλοκάναλο" ή να ανέχομαι κάτι ανεκδιήγητες ραδιοφωνατζούδες που κριτίκαραν την ΕΤ1 επειδή,λέει,προβάλει το Παγκόσμιο Πόλο νέων το οποίο γίνεται στον Βόλο,αλλιώς σιγά τα ωά. Από την επέλαση του ιδιωτικού,ας στηρίξουμε το υπάρχον.
Ελπίζω στην β φάση να δείξουνε κι από το άλλο "ταμπλό" (α + β όμιλος) κανάν αγώνα.
Επειδή το μόνο που παρακολούθησα πριν το Eurobasket ήταν το σήριαλ με τον Σχορτσιανίτη, μπορεί κάποιος να με πει γιατί δεν είναι στην εθνική ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης?
Σπανούλης τραυματίστηκε στην προετοιμασία, Διαμαντίδης αποσύρθηκε από την εθνική.
ο διαμαντιδης εχει δηλωσει απο περσi οτι αποσυρεται απο εθνικη
σπανουλης τραυματιας
Τι θα πει αποσύρομαι από την εθνική ρε μάγκες? Από τον παναθηναϊκό αποσύρθηκε?
Στρατός ειναι η εθνικη να τον καταταξουν με το ζορι?
στρατός δεν είναι, η απόσυρση εννοείται δικαιολογείται, αλλά αυτά που έκαναν Μαυροκεφαλίδης/Σχορτσανίτης είναι για γέλια.
στα του ματς, με 47 πόντους σε 3 περιόδους δεν πας πουθενά.
Έχει πλάκα όταν ο καραφλόχαζος καταλαβαίνει τι λέει ο άλλος αλλά πάει κόντρα απλά για να πάει κόντρα, έστω κι αν στην ουσία συμφωνεί και ο ίδιος.
Keep on Φίκσκσκσκσκσκσκσερ.
Σου απαντησα πολυ σοβαρα και οχι δε συμφωνω μαζι σου, οπως και σχεδον κανενας.
Το θεωρω μαλακια να αποσυρεται καποιος απο την εθνικη επειδη του καυλωσε, αλλα εχει το δικαιωμα να το κανει και δε μπορει κανεις να του πει τιποτα.
Φοβερός. Και απ' ότι κατάλαβα από το γεγονός ότι ανοίγεις ένα τέτοιο θρεντ είσαι και με την Εθνική Ελλάδος? Δηλαδή ένα πράγμα διχασμένη προσωπικότητα ή απλά αναποφάσιστος? (inb4 "μπασκετόφιλος")
Δηλαδη δε μπορω να υποστηριζω την εθνικη Ελλαδος και ταυτοχρονα να θεωρω οτι οποιος παικτης θελει μπορει να μην συμμετασχει για δικους του προσωπικους λογους? Θα μας τρελανεις?
Οσο αναφορα τον Σχορτσιανιτη, το θεμα ειναι προσωπικο.
Διαβασα οτι η αρραβωνιαστικιά του εχει προβληματα με την εγκυμοσυνη της και για αυτο προτιμησε να μην παει Λιθουανια.
Τραγικό ματς. Τραγική Εθνική (απόλες τις απόψεις: παιχται, προπονηται).
Μακάλεμπ γατάκι που απλά τον έκαναν ήρωα. Άντιτς σκατόφατσα από τις λίγες.
Κάναν που κάναν φάουλ όποτε να 'ναι οι δικοί μας και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τα σφυρούσαν και οι διαιτητές πολύ εύκολα κάποια.
Ζούρο, έχεις κι έναν Βασιλειάδη στον πάγκο...
Και γενικά φαίνοταν ότι όλα τα περιμένανε είτε από τον Φώτση είτε από τον Μπουρούση.
Καλάθης κατεβάζει τη μπάλα και απλά τριγυρνάει ψάχνοντας...
Αφήστε που λείπει και ο ηγέτης από την ομάδα...
Μεγάλη απογοήτευση.
Κουφός δυστυχώς δε βοηθάει πολύ...ίσως χρειαζόταν κι άλλος ψηλός...για παράδειγμα:
Spoiler
Με γκομενα Σοφο άκουσα ότι έπαιξε αποκόλληση πλακούντα ή κάτι τέτοιο, και γι'αυτό έφυγε.
Στα σημερινά:
Μπουρούσης απλά αστείος.
Φώτσης το ίδιο.
Ζήσης τίμιος απλά λίγος.
Ξανθόπουλος το ίδιο.
Βασιλειάδης και Μπράμος τα ξανασπάσανε τα στεφάνια και σήμερα.
Γενικά ακόμα και έτσι μπορούσαμε να το πάρουμε, απλά ίσχυσε και το ότι "αυτοί δείξαν ότι το θέλαν περισσότερο". Επίσης βάλανε και κανα ΕΛΕΥΘΕΡΟ σουτ.
τραγικοτητες
και οκ αυτους εχουμε τοσο μπορουμε
θελω να δω τους δημοσιογραφαρες που λεγανε και για μεταλλιο
τραγικη εμφανιση - μακαλεμπ τους εκανε γιογιο ενω ακομα και ο ψηλος εχωσε τα 3ποντακια του με μπουρουσαρο να κοιταει και στο τελος να του κανει κ φαουλ στο 3ποντο!!!!
η ομαδα εχει τα κλασικα παλια της εθνικης - την πιανει τρικυμια και δεν εχει καποιον να την ηρεμησει - ουτε προπ ουτε παικτη !
για να δουμε ομως και αυριο πως θα εμφανιστει η ομαδα
ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ.
ετσι γαμανε οι βουκεφαλες
ο μπογρινιο τωρα δικαιωνεται:excl:
ο άλλος βάρεσε 3ποντο απ'το κέντρο 5'' πριν τη λήξη.- :touched:
Ξανθό-πουλος
εστρωσαν τωρα επιτελους :P
παμε ρε μπαααατμαν :P
Εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, εκεί κρίθηκαν όλα, αλλά η ομάδα δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη. Φοβάμαι ότι ο πρώτος σοβαρός αντίπαλος θα μας στείλει σπίτια μας από το ημίχρονο.
Λοιπόν έχει πλάκα που έχουν αυξηθεί οι ομάδες σε 24, οι "μικρές" από χώρες που δεν είχαν την ευκαιρεία να δείξουν κάτι προς τα έξω αποδυκνείονται αρκετά ανταγωνιστικές και γενικά τα αποτελέσματα είναι αρκετά κοντινά άμα δείτε και άλλους αγώνες. Η δικιά μας ομάδα μου βγάζει κάτι από κολεγιακό/εφήβων πρωτάθλημα, και δεν είναι οι φάτσες τους απλώς αλλά επικρατεί και αρκετή αναρχία και οτινάναι στο παιχνίδι, ιδίως στα λάθη που είχαμε να δούμε τέτοια λολ χρόνια (στο τέλος σήμερα με τις δύο χαμένες επιθέσεις στα 15 τελευταία σεκ γελούσε και ο πάγκος). Από τη σλοβενία έχω την εντύπωση ότι θα τη πιούμε χοντρά στην επόμενη φάση (ε τόσα χρόνια με την ΟΜΑΔΑΡΑ τους ξεφεύγαμε στο τσακ, άμα δε μας νικήσουν και τώρα)
Κουφός σαφώς βελτιωμένος αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά στην άμυνα, υπήρχαν στιγμές που ο Πέκοβιτς τον έπαιζε για πλάκα.
Βασιλειάδης και Φώτσης πολύ καλό παιχνίδι.
Ο Καλάθης συνέχισε να κάνει τις σβούρες του.
Κατά τα άλλα γενικότερα βελτιωμένη εικόνα
Λιθουανία - Ισπανία τώρα άντε να δούμε...
36-62 ημιχρονο....ολα μεσα η ισπανια - ελπιζω να γυρισει το ματς
σε αλλα νεα εχασε η τουρκια απο πολωνια 83-82 και δεν περναει στην αλλη φαση - οι δευτεραθλητες κοσμου :P
Δεν είδα το ματσάκι αλλά διαβάζω γενικά ότι καλά τα πήγαμε για άπειρη ομάδα μετά από τέτοια ήττα.
Όμως είναι σαν να μην έγινε, αφού αύριο αν δεν κερδίσουμε πούλο (οι άλλοι θα κάτσουν να χάσουν μετά άμα χάσουμε κι εμείς).
Τώρα να τους δω λοιπόν.
Από που κι ως που δε γίνονται ίδια ώρα οι αγώνες αύριο; Όχι ότι θα χει νόημα να προκριθούμε αν δε μπορούμε να νικήσουμε τους Κροάτες βέβαια. Τουλάχιστον θα γελάσουμε και με το ματς των ΠΓΔΜήτων...
συμφωνώ με H. εννοείται και το έχω γράψει καιρό
ο Διαμαντίδης δεν έπρεπε να αποσυρθεί από τώρα
και πρέπει να βρεθεί μια λύση, όποιος παίκτης αρνείται την κλήση του στην Εθνική
να μην μπορεί να αγωνιστεί για ένα χρόνο με την ομάδα του ή κάτι τέτοιο
ο Διαμαντίδης (και κάθε παίκτης της αξίας του) δεν προέκυψε με παρθενογέννεση στο μπάσκετ
βοηθήθηκε από τον Ηρακλή και τα τμήματα υποδομής του, από τον ΠΑΟ και τον κόουτς του (κυρίως)
αλλά και από τις Εθνικές ομάδες που αγωνίστηκε, όπου πρόσφερε εννοείται πολλά και κέρδισε πολλά περισσότερα
κάποτε το να αποσύρεται ένας παίκτης από την Εθνική γινόταν με μια λογική, αποδεκτή από όλους
ο Παπαλουκάς πχ που και πιο μεγάλος είναι και δείχνει κουρασμένος μπασκετικά, με μέτριες 2 τελευταίες χρονιές,
δεν είναι παράλογο να αποσυρθεί, ο Διαμαντίδης από πού κι ως πού?
και για να μην το κουράζουμε, ας κάνουμε ένα κουίζ
πρωταθλητής NBA, 2 χρόνια πιο μεγάλος του Διαμαντίδη
80τόσα ματς τη φετινή χρονιά, έχει κατέβει με την ομάδα του στο ευρωμπάσκετ
ποιος είναι?
ο νοβιτσκι απο το 08 και τους ολυμπιακους εχει δηλωσει οτι σταματαει απο εθνικη
και φετος επανηλθε λογω λοκ αουτ
οπως και πολλοι αλλοι που παιζουν nba και δεν επαιζαν καθε χρονο στην εθνικη τους
οσο για τους δικους μας, περα απο το γεγονος οτι μπορει να παιζει σοβαρο θεμα ,η αποψη μου ειναι οποιος δε θελει σπιτι του
Αυτό είναι το θέμα, ότι πρέπει να βγει από τα μυαλά των σύγχρονων αθλητών η σκέψη "δεν θέλω". Τι σημαίνει δεν θέλεις ρε μεγάλε, αθλητής δεν επέλεξες να γίνεις? Ε ο αθλητισμός είναι μια ασχολία με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Όπως κερδίζεις με το ταλέντο σου και την εργασία σου, χρήματα και δόξα, την προβολή από τον αθλητικό κόσμο και την αγάπη των φιλάθλων, έτσι είσαι υποχρεωμένος να σέβεσαι τις αθλητικές διοργανώσεις και όχι να προσβάλλεις το άθλημα που σε αναδεικνύει.
Αν δηλ. επιλέξουν όλοι οι μεγάλοι παίχτες να μην κατεβαίνουν, δεν θα υποβαθμιστεί το ίδιο το άθλημα?
Εφόσον λοιπόν τα κρούσματα αυξάνονται (τα είδαμε και στο ποδόσφαιρο) και οι αθλητές από μόνοι τους δεν αντιλαμβάνονται το σωστό, ας μπει ένας κανονισμός που θα το ορίζει. Όποιος αρνείται -χωρίς πραγματικό λόγο- τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα (ή στην μικτή κόσμου ή σε οποιαδήποτε εκδήλωση σχετίζεται με το άθλημα που εκπροσωπεί), να αποβάλλεται για ένα χρόνο από το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται. Απλά πράγματα που λύνουν τα προβλήματα πριν καν προκύψουν.
ο Μαυροκεφαλίδης δεν έφαγε 2 μήνες τιμωρία από την ομοσπονδία;
ο blackhead δεν έχει αποσυρθεί από την εθνική όπως ο Διαμαντίδης
απλά προσπάθησε για 2η σερί χρονιά νομίζω να αποφύγει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση
χωρίς να καταφέρει να το δικαιολογήσει
για την αδικαιολόγητη μη συμμετοχή σε διοργάνωση υπάρχει κανονισμός
για την οριστική απόσυρση, δεν υπάρχει
εγω ειμαι της αποψης, οποιος δε θελει ας μη θελει.
δηλαδη ρε Παυλε (Παυλο?) αμα κατεβει ο οποιος και ειναι τοσο ξενερωμενος που του βγαινει αναγκαστικα στο παιχνιδι ειναι καλυτερο?
ναι αλλά και πάλι δε νομίζω ότι είναι πολύ λογικό η ομοσπονδία να στέλνει προσκλήσεις/ερωτηματολόγια για να δει ποιος είναι ξενερωμένος και ποιος όχι ώστε να κάνει ρόστερ.
Όποιος δε γουστάρει σπίτι του.
Καλύτερα να βγαίνουμε 10οι αλλά να βλέπεις να σκίζονται, παρά να έχουμε σταριλίκια και υφάκι.
Δικαιολογώ μόνο όσους λείπουν για λόγους υγείας.
Όσο για την κούραση, θα ξεκουραστούν καλά όταν σταματήσουν και θα τρώνε τα μύρια που παίρνουν (οι περισσότεροι).
παιδιά, αυτό ακριβώς λέω, να μπει ένας κανονισμός που να προλαβαίνει το "όποιος δεν θέλει, θα σέρνεται" κλπ
τώρα που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, προφανώς όποιος αισθάνεται κουρασμένος, όποιος δεν έχει διάθεση κλπ, αν κάνει κάτι επειδή θα πιεστεί, δεν θα αποδώσει
αν όμως στο μυαλό του κάθε αθλητή δεν υπάρχει καν το ενδεχόμενο ότι άμα γουστάρει παίζει και να αποσυρθεί, να μην κατέβει κλπ, τότε δεν θα μπαίνει καν σε τέτοιες σκέψεις
το ενδεχομενο καποιοι να αποσυρθηκαν γιατι δεν ηθελαν να γινουν οι αγγελος χαριστεας του μπασκετ και να δωσουν ευκαιριες σε νεους το ξεγραφουμε τελειως;δεν λεω οτι ντε και καλα αυτο εγινε,απλα βλεπω οτι δεν το αναφερει κανεις.