Quote:
Originally Posted by
Drumsick
To little by little μου θυμίζει το ρεφραιν απ'αυτό και μου σπάει τα νεύρα
τι κομματάρα, προφανώς και σκίζει όλο το νέο radiohead. το είπα γλυκά και χαμογελαστά αυτό ε και θέλοντας να μην βγω εντελώς οφφτοπικ. καλό blast from the past, θα χώσω σε λίγο.
στα του King of limbs, είναι ΟΚ και προφανώς προτιμάω πολλές προηγούμενες δουλειές τους με πιο κοντινή την αμέσως προηγούμενη. έχει μερικά φανταστικά σημεία και μια αξιομνημόνευτη συνοχή το δισκάκι, αλλά παραείναι ηλεκτρονικό και ουσιαστικά ξένο στα συνήθη ακούσματα μου και με αποτρέπει να παθιαστώ. επίσης δεν θέλω να μπω στο τριπάκι της επαναστατικής προοδευτικής μουσικης για τους radiohead. την εποχή του kid a εβγαλαν έναν δισκο (το πόσο μπροστά δεν μπορώ να το ξέρω καθότι ασχετως με ηλεκτρονικη μουσική σε μεγάλο βαθμό) το οποίο έστεκε σαν καλλιτεχνική δήλωση, ήταν ωριμο και περιπετειώδες ειδικά αν καθόσουν να σκεφτείς αυτά που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε, τα οποία ήταν λίγο πολύ συμβατικά για μπάντα που ξεπήδησε απ'την brit pop. σαν άλμπουμ πρόκληση και ειλικρίνειας το kid a είναι πράγματι άξιο. τώρα όμως το να γυρίσουν εν μέρει σε μια πιο ηλεκτρονική φόρμουλα που λοξοκοιτάει σε εκείνες τις μέρες το βρίσκω ολίγον αποπροσανοτολιστικό και θα το έλεγα κρίση μέσης ηλικίας αν δεν σκεφτόμουν πως πολλοί μπορεί να θεωρούν και το In Rainbows ως παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς. Εμπάς περιπτώση κρατιέμαι λίγο για να πούμε περισσότερα στην συνέχεια και να σταματήσουμε επιτέλους να καννιβαλίζουμε το βιντεοκλιπ τους (απ'το δευτερο κλιπ βαρέθηκα).